Jump to content

Samsung Galaxy Note 8

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαιρετώ τους συμφορουμιτες! Μετα απο 18 μηνες ευτυχιας εντος εγγυησης η πτωση του note 8 εφερε σπασιμο στην γωνια με μικρογυαλακια και ενα σημαδι φωτεινο σε αλλο σημειο μαλλον απο εσωτερικο σπασιμο. Δεν φοραει προστατευτικο οποτε ειμαι ανοικτοε σε ιδεες. Θα σταθει καλά ενα προστατευτικό? Εχω σγορασει ενα στη αρχη με κολλα αλλα δεν το εβαλσ, μου φανηκε δυσκολο. Μπορει να το περασει καποιοε εμπειροε? Ποσο κοστιζει η αντικατασταση οθονηε? Ευχαριστω εκ των προτερω.

Η οθονη πρεπει να πηγαινει γυρω στα 250, ισως και πιο πανω. Αλλαζετσι και ολο το μεταλλικο μπεζελ μαζι. Πρακτικα δεν σε συμφερει. Καλυτερα να βαλεις κατι παραπανω και να παρεις ενα μεταχειρισμενο note 9.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, προς το παρον λεω να δω την περιπτωση προστατευτικού τζαμιου (φθηνότερη λυση). Που θα μπορουσε να μου το περασει καποιος?

Σήμερα τυχαία διαπίστωσα για 2η φορά ότι η μπαταρία από το 30% μέσα σε 2-3 λεπτά έπεσε στο 0 χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα. Όταν πήγε 20% το έβαλα για φόρτιση και η μπαταρία συνέχισε να πέφτει μέχρι το 0% ενώ έδειχνε ότι φορτιζε!!! Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο κάτι παρόμοιο; Γενικά δεν αφήνω να πέσει η μπαταρία κάτω από 25%. Είχε αλλαχθεί τον Μάρτιο του 2019. Λέτε να τα έφτυσε;

Επανέρχομαι με το θέμα της μπαταρίας μετά από λίγο ψάξιμο στο διαδίκτυο διάβασα και κάποιες άλλες παρόμοιες περιπτώσεις σε S9. Η λύση που πρότεινε κάποιος ήταν να φορτίσει το κινητό μέχρι 100% και μετά να το αφήσουμε να ξεφορτισει μέχρι 0% και αυτό να γίνει συνεχομενα 2-3 φορές. Τελικα το δοκίμασα και όντως δούλεψε! Προφανώς αν το ξαναπαρουσιασει πάω για αλλαγή μπαταρίας.

Πρόβλημα με την μπαταρία δεν είχα ποτέ σε κινητό, εκτός από το τέλος του Note 2, όπου ξέχασα να την αλλάξω, το κρατούσα με νύχια και με δόντια ένα καλοκαίρι και, ξαφνικά, ενώ το είχα σε navi και φόρτιζε ταυτόχρονα + ήλιος με εξωτερική θερμοκρασία 35 βαθμούς, μου έμεινε στο χέρι (μητρική).

Το γράφω μιας και μπήκα... Μου φεύγει σήμερα από την βιβλιοθήκη και πέφτει πρόσωπο στο μάρμαρο. Αν και έβαλα το πόδι να το σταματήσω δεν το ακούμπησα καθόλου. Ακούστηκε ένα πλατς και έμεινα... το σηκώνω και στο μυαλό μου ήταν οι εξής σκέψεις:

1. αύριο το πρωί έχω μάθημα και το χρειάζομαι,

2. το αμάξι είναι για service και χρειάζονται 600€

3. πρέπει να πεταχτώ στο service της Samsung για αλλαγή οθόνης και, αν δεν προλαβαίνουν, να αγοράσω το 10+ εντός της ημέρας

Τελικά, με μεγάλη αγωνία το σηκώνω και... δεν είχε απολύτως τίποτα...

Καθαρή τύχη καθώς: α) έπεσε τελείως κάθετα, β) το καπάκι δεν άνοιξε (έχω την αυθεντική clear view της Samsung), γ) ήταν σε χαμηλό ύψος, κάπου 70-80cm.

Ευχαριστώ.

Επανέρχομαι με το θέμα της μπαταρίας μετά από λίγο ψάξιμο στο διαδίκτυο διάβασα και κάποιες άλλες παρόμοιες περιπτώσεις σε S9. Η λύση που πρότεινε κάποιος ήταν να φορτίσει το κινητό μέχρι 100% και μετά να το αφήσουμε να ξεφορτισει μέχρι 0% και αυτό να γίνει συνεχομενα 2-3 φορές. Τελικα το δοκίμασα και όντως δούλεψε! Προφανώς αν το ξαναπαρουσιασει πάω για αλλαγή μπαταρίας.

Εαν το φορτιζεις μεχρι 100% και το αφηνεις να ξεφορτιζει μια φορα στις 10 μερες δεν προκειται ποτε να στο παρουσιασει αυτο ξανα.

Το ειχα κανει αρκετες φορες αυτο, αλλα χωρις αποτελεσμα. Καλιμπραρισμα λεγεται. Παρακολουθησε το παντως. Το κινητο θα πρεπει να μπορει να φτανει ομαλα μεχρι το 1%. Δηλαδη να μην πεφτει αποτομα.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, προς το παρον λεω να δω την περιπτωση προστατευτικού τζαμιου (φθηνότερη λυση). Που θα μπορουσε να μου το περασει καποιος?

Μερικα μαγαζια κανουν και τοποθετηση, πρεπει να τους ρωτησεις.

Εγω χθες έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μιας και όταν έβαλα την 9 δεν είχα κάνει,βασικά τα δύο χρόνια πο το έχω πρώτη φορά του έκανα,και βλέπω άλλο τηλέφωνο...

Η μπαταρία πολύ καλύτερη...Και θα το στείλω smartek για ένα θέμα στην οθόνη,και σίγουρα μια χρονιά ακόμα θα την βγάλει...Εκτός αν βρω κάνα 10+ σε καλή τιμή...

• 2 weeks later...

Έβρεξα το κινητό όπως πολλές φορές, αλλά το άφησα να περάσουν 3 ώρες. Τώρα πάνω από 5ωρο ενώ ηχεία κλπ έχουν στεγνώσει, το κινητό δεν φορτίζει. Μου βγάζει μήνυμα όχι το κλασικό για υγρασία αλλά κάτι που δεν έχω ξαναδεί. Λέει θερμοκρασία τηλεφώνου πολύ χαμηλή και δεν μπορεί να φορτίσει μέχρι να ανεβασει. Έχει τύχει σε κανέναν; δεν φορτίζει ούτε με διαφορετικά καλώδια αλλά ούτε και ασύρματα

Edit. Τελικά από το τελευταίο πλύσιμο πέρασε μέσα νερό και τα διέλυσε όλα. Οθόνη, κάμερα, μητρική και μπαταρία. Τουλάχιστον στο σέρβις που το πήγα το δέχτηκαν αλλά τώρα αναμένουν ανταλλακτικά. Οπότε προσοχή στο πλύσιμο. Εγώ το είχα ξαναπάει σέρβις προ 6 μηνών ίσως δεν το είχαν κλείσει καλά τότε

Edited by leongr18
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Έβρεξα το κινητό όπως πολλές φορές, αλλά το άφησα να περάσουν 3 ώρες. Τώρα πάνω από 5ωρο ενώ ηχεία κλπ έχουν στεγνώσει, το κινητό δεν φορτίζει. Μου βγάζει μήνυμα όχι το κλασικό για υγρασία αλλά κάτι που δεν έχω ξαναδεί. Λέει θερμοκρασία τηλεφώνου πολύ χαμηλή και δεν μπορεί να φορτίσει μέχρι να ανεβασει. Έχει τύχει σε κανέναν; δεν φορτίζει ούτε με διαφορετικά καλώδια αλλά ούτε και ασύρματα

Edit. Τελικά από το τελευταίο πλύσιμο πέρασε μέσα νερό και τα διέλυσε όλα. Οθόνη, κάμερα, μητρική και μπαταρία. Τουλάχιστον στο σέρβις που το πήγα το δέχτηκαν αλλά τώρα αναμένουν ανταλλακτικά. Οπότε προσοχή στο πλύσιμο. Εγώ το είχα ξαναπάει σέρβις προ 6 μηνών ίσως δεν το είχαν κλείσει καλά τότε

Πολύ πιθανό αυτό,να μην το είχανε κλείσει καλά...Κατι τέτοια διαβάζω και φοβάμαι να το στείλω...Σε ποιο σέρβις το ειχες πάει;;;

Σε εμένα έχει μερικές ημέρες που έχει έρθει. Νομίζω 21 Μαΐου ήρθε. Δεν έχω δει καμία διαφορά στην χρήση και την διάρκεια της μπαταρίας.

Ευχαριστώ.

Patches ασφαλείας είναι οπότε δεν επηρεάζει ουσιαστικά την λειτουργία της συσκευής. Μια απ'τα ίδια και στο s8 plus μου.
Konakis.

• 2 weeks later...
Παιδια καλησπερα.Ηρθε και ενημερωση ασφαλειας Ιουνιου στα 577.81ΜΒ.

Είναι μόνο security update,η διορθώνει και τπτ άλλο;;;

Εμένα δεν έχει έρθει τπτ ακόμα

Είναι μόνο security update,η διορθώνει και τπτ άλλο;;;

Εμένα δεν έχει έρθει τπτ ακόμα

Δεν αναφερει κατι αλλο, μονο ενημερωση ασφαλειας.Και μου κανει εντυπωση που ηρθε κατι τετοιο τοσο συντομα, ουτε στο NOTE 10+ δεν μου εχει ερθει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν έχω πολύ χρόνο να γράψω τελευταία, αλλά αναφέρω το εξής:

Τελευταία, μετά το update του Μαΐου, είχε παρουσιαστεί ένα μικρό drain που στην αρχή (όταν είχα γράψει την δημοσίευση) δεν φαινόταν. Όχι σημαντικά πράγματα, αλλά π.χ. μέσα στην νύχτα, χρόνος που η συσκευή δεν έκανε τίποτα, ενώ πριν η μπαταρία κατέβαινε κάπου 6-7% στο διάστημα 12:00-8:00, αυτές τις ημέρες είχα 8-9% απώλειες. Επίσης, υπήρχε και μια μικρή αύξηση της κατανάλωσης κατά την χρήση με αποτέλεσμα, το βράδυ, πριν το βάλω για φόρτιση, να βλέπω την μπαταρία στο 25% περίπου, ενώ πριν ήταν στο 30%, μιλώντας για το διάστημα 8:00-24:00.

Ευχαριστώ.

Και αλλο update βγηκε χθες. Ενημερωση ασφαλειας Ιουνιου.

Και αλλο update βγηκε χθες. Ενημερωση ασφαλειας Ιουνιου.

Δεν βγει εδώ και μερικές μέρες...Σε διάστημα 10-12 ημερών βγάλανε δύο αναβαθμίσεις...

Δεν βγει εδώ και μερικές μέρες...Σε διάστημα 10-12 ημερών βγάλανε δύο αναβαθμίσεις...
Τελος παντων, χθες μου το εβγαλε και το εκανα.

Και εμένα μου φάνηκε πολύ κοντινό.

Σαν κάτι να μην τους πήγε πολύ καλά και να το διόρθωσαν.

Φιλικά Γιώργος

Και εμένα μου φάνηκε πολύ κοντινό.

Σαν κάτι να μην τους πήγε πολύ καλά και να το διόρθωσαν.

Νομιζω μπαταρια καπως καλυτερα. Edited by ddr2

• 4 weeks later...

Πάντως σε μένα η μπαταρία είναι στα χειρότερα της. Το κινητό το έχω σχεδόν 1-μίση χρόνο.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι όταν η συσκευή είναι σε stand-by, αδείαζει πολυ γρήγορα.

Θα δοκιμάσω να το πάω service μπας και την αλλάξουν.

Πάντως σε μένα η μπαταρία είναι στα χειρότερα της. Το κινητό το έχω σχεδόν 1-μίση χρόνο.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι όταν η συσκευή είναι σε stand-by, αδείαζει πολυ γρήγορα.

Θα δοκιμάσω να το πάω service μπας και την αλλάξουν.

Μια από τα ίδια...Εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον η μπαταρία αδειάζει σαν νερό...

Εφαρμογή δεν φταίει,γιατί δεν το έχω στήσει,μιας και μετά την επαναφορά το έχω αφήσει,και εγώ για σέρβις το έχω,απλά πρέπει να βρω χρόνο...

Εμένα μου κάνει θέμα η οθόνη βασικά...

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 8