Jump to content

dimirass

Members
  • Δημοσιεύσεις

    240
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimirass

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

dimirass's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μάλλον κάνω λάθος , ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα μπει, αν και το βλέπω πολύ δύσκολο γιατι είναι η διαφοροποιηση από τα flagships. Πήρε κάποιος το ui 3.0?
  2. Ούτε θα υπάρξει αφού δεν υπάρχει το κατάλληλο hardware ...
  3. Την εποχή του live-streaming το fm radio θεωρείται παρωχημένη τεχνολογία, κάτι όπως τηλεόραση και Netflix η kodi...Όσο ο τιμές των παρόχων παραμένουν ψηλές, το fm-ακι είναι καλοδεχούμενο... Το note 10 lite είναι μια παρεξηγημένη υπόδιαφημισμένη υποτιμημένη αλλά εξαιρετική και vfm συσκευή, ειδικά μετά την διακοπή της σειράς note...
  4. ΧρΟνια Πολλά σε ολους' Υπάρχει κάποια πρόταση για θήκη. book με κλείσιμο αυτιού με μαγνητάκι η κάποια άλλη επιλογή, αλλά να μην κάνει πρόβλημα στο πενάκι? Ευχαριστω
  5. εχω το ιδιο προβλημα, παρακαλώ στειλε μυ οδηγιες, ευχαριστω πολύ
  6. Σε ευχαριστώ για την απάντηση, προς το παρον λεω να δω την περιπτωση προστατευτικού τζαμιου (φθηνότερη λυση). Που θα μπορουσε να μου το περασει καποιος?
  7. Χαιρετώ τους συμφορουμιτες! Μετα απο 18 μηνες ευτυχιας εντος εγγυησης η πτωση του note 8 εφερε σπασιμο στην γωνια με μικρογυαλακια και ενα σημαδι φωτεινο σε αλλο σημειο μαλλον απο εσωτερικο σπασιμο. Δεν φοραει προστατευτικο οποτε ειμαι ανοικτοε σε ιδεες. Θα σταθει καλά ενα προστατευτικό? Εχω σγορασει ενα στη αρχη με κολλα αλλα δεν το εβαλσ, μου φανηκε δυσκολο. Μπορει να το περασει καποιοε εμπειροε? Ποσο κοστιζει η αντικατασταση οθονηε? Ευχαριστω εκ των προτερω.
  8. Για να περασω την τελευταια οριτζιναλ ρομ σε vodaphone κινητο, στο updato δινει την GREECE(EUR) N950FXXS5DSC5. Να την περασω? Πως να σωσω sms, wifi pass κ.λ.π για να τα εχω στη νεα ρομ? Ευχαριστω εκ των προτερω
  9. Επιλεκτικο restore δηλ. μόνο τα SMS ,τους κωδικούς wifi, viber ενώ τα άλλα καθαρή εγκατάσταση γίνεται με το sammy backup δηλ. κάτι σαν το titanium (το note8 είναι η πρώτη συσκευή που δεν ρουταρισα και μάλλον δε θα χρειαστεί...)?
  10. Αφου σε ευχαριστήσω, μια ερωτηση, πως επαναφέρω τα SMS και κωδικούς?
  11. Κανείς factory reset και επαναεγκαστεις όλα τα updates στη σειρά? Μετά κανείς restore από Samsung backup n από Google backup ή περνάς όλες τις εφαρμογές μια μια από την αρχή?
  12. προσπαθω να περασω το twrp-3.2.3-0-hlte.img αλλα failed...
  13. Τελικά ποια ρομ προτεινετε απο android 7,8, η 9 για καλη μπαταρια και ταχύτητα, αλλα σταθερή? Το spen command δουλεύει και στην 9?
×
×
  • Create New...