Jump to content

drakak1s

Members
  • Δημοσιεύσεις

    399
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by drakak1s

  1. Πάντως σε μένα η μπαταρία είναι στα χειρότερα της. Το κινητό το έχω σχεδόν 1-μίση χρόνο. Το μεγάλο πρόβλημα είναι όταν η συσκευή είναι σε stand-by, αδείαζει πολυ γρήγορα. Θα δοκιμάσω να το πάω service μπας και την αλλάξουν.
  2. Nα ξερεις πως το fast charging δεν δουλευει συνεχεια. Δηλαδη παει με steps, για παραδειγμα την πιο γρηγορη αποδοση την εχεις απο 5% εως 30% και απο κει και περα πεφτει. Οποτε normal μου φαινεται.
  3. Ξερει κανεις αν μπορεις να αλλαξεις το ημερήσιο οριο που απο οτι διαβασα ειναι 500 ευρω. Θελω να αγορασω κατι που εχει αξια 800 ευρω αλλα δεν λεει πουθενα αν μπορεις να το αυξησεις.
  4. Eν το μεταξυ λενε ( https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7_and_s7_edge_are_back_on_track_of_receiving_oreo_update-news-31145.php ) πως αποσυρανε το oreo update γιατι παρατηρηθηκαν φαινομενα bootloops και ακυρα restarts. Oσοι κανατε το update αντιμετωπισατε τετοια θεματα?
  5. Oταν με το καλο βγει η αναβαθμιση, αμα την κανεις απο τις ρυθμισεις αναγκαστικα θα μπει η 7 και μετα θα μπορεσει να κατεβασει την 8. Διαφορετικα την κατεβαζεις και την περνας χειροκινητα.
  6. Aπο που εγινε η παραγκελια? Σκεψου οτι αν οντως το στειλουνε σε 5-10 μερες θα αργησεις πολυ να παραλαβεις γιατι μεσολαβουν γιορτες..
  7. Ευχαριστω για τα τηλεφωνα.. Μα νευριαζω γιατι ειχα διαβασει προσφατα το εγραφο που ελεγε τα αντικειμενα που απαγορευονται και ελεγε πολυ καθαρα οτι επιτρεπονται ανταλλακτικα ηλεκτρονικου τσιγαρου με την προυποθεση να μην μπορει να γινει καποια συναρμολογηση με αυτα. Θα παρω τηλ αυριο και ο θεος βοηθος
  8. Σημερα ειδα εξελιξη σε κατι που εχω παραγκειλει το οποιο ελεγε "απαγορευεται η εισαγωγη". Το θεμα ειναι οτι ειχα διαβασει οτι εχει αλλαξει ο νομος και κρατανε ηλεκτρονικα τσιγαρα, ατμοποιητες κλπ αλλα εγω παρηγγειλα 2 ανταλλακτικα τζαμακια για εναν ατμοποιητη μου. Μπορω να κανω κατι γιαυτο? Το θεμα μου δεν ειναι τα χρηματα αλλα αυτη η νοοτροπια-νταβατζιλικι που εχουν αποκτηση τα τελωνεια που πραγματικα κανουν οτι θελουν. Ειναι πραγματικα κριμα ολο αυτο που γινεται να μην μπορεις να παραγγηλεις πια κατι απο το εξωτερικο χωρις να πληρωσεις τελωνειο.. Ξερεται που μπορω να παρω τηλεφωνο για να τους εξηγησω οτι ειναι παρανομο που μου το κρατησαν? Ειναι ανταλακτικο οχι ατμοποιητης.
  9. Καλησπέρα, υπάρχει καποιο link για να κατεβασω το firmware της Cosmote. Oτι εχω βρει κατεβαζουν με πολυ μικρη ταχυτητα.
  10. Απ'οσο γνωριζω για τα παρελκομενα (φορτιστης καλωδιο ακουστικα) η samsung δινει 6 μηνες εγγυηση. Οπως και να χει ενα mail στο καταστημα που το αγορασες με το imei της συσκευης και σου την βρισκουν.
  11. Εμενα οσες φορες εχουν ταξιδεψει μεσω ολλανδιας κανουν 10 με 15 μερες απο την στιγμη που θα φυγει απο Ολλανδια...Το μεγαλυτερο κομματι το περνανε στην Ελλαδα δυστυχως. Φαντασου μενω και Αθηνα κιολας.
  12. Εγω εκανα παραγκελια το απογευμα και μου βγηκε στα 91Ε ευρω πολυ καλη τιμη για αυτα που προσφερει...Τελικα τι ειναι καλυτερα για delivery method, unregistered ή postNL...
  13. Καλησπέρα είναι κανείς εδώ μέσα που να χρησιμοποιεί το dlna σε smart tv ...? Πριν την ενημέρωση μου δούλευε τέλεια σε διάφορες εφαρμογές που χρησιμοποιώ...Μετά την αναβάθμιση δεν μου βρισκει την τηλεόραση...
  14. Καλησπέρα κοινότητα...Έχω φάει όλο το ίντερνετ και εναν ξεκάθαρο οδηγό για root και twrp recovery δεν έχω βρει...Εχετε βρει πουθενά ένα ξεκάθαρο οδηγό step by step για το πώς να το κάνουμε...Φοβάμαι μην το τουβλιασω και δεν έχω και την ανάλογη εμπειρία να το επαναφέρω...Κάθε βοήθεια θα είναι πολυτιμη ....
  15. Με ενδιαφέρει εμένα μιας και περιμένω ακόμα να μου έρθουν αυτές που έχω παραγγείλει και έχω το κινητό γυμνό τόσο καιρό...
  16. Καλησπέρα και χρονια πολλα!!! Τελικα το τσιμπησα το κινητακι απο τον γερμανο και με την επιστροφη 10 % απο την eurobank μου κατεβηκε 206 ευρω (οχι και ασχημα απο Ελλαδα) :P ... Καποιες βασικες ερωτησεις που δεν εχω καταφερει να βγαλω ακρη 1) Το wifi του εχει θεματακια ή μονο στο δικο μου ειναι ετσι? Απο σημα πιανει μια χαρα αλλα οσες φορες εχω δοκιμασει να κατεβασω κατι απο το playstore, μου κατεβαζει με ταχυτητα 700 kb/sec ενω η κανονικη μου ειναι 4-5 mb/sec...Ειναι καποιο κλειδωμα του κινητου ή bug της ρομ? 2) Αυτα που ερχονται απο την info quest ποια εκδοση του κινητου ειναι γιατι θελω να παραγκείλω θηκη και δεν ξερω ποια να επιλεξω...Γενικως εχω χαθει με τοσες εκδοσεις 3)Τελος εμενα φοραει marshmallow με miui 8 υπαρχει τροπος να το ρουταρω και να βαλω και recovery? Επισης απο εγγυηση τι ισχυει ειναι οπως στο LG G2 που ειχα πριν,που εκανα οτι ηθελα και αμα ηθελα να το στειλω service του φλασαρα μια επισημη ρομ και ολα οκ ή αμα το ρουταρω αυτοματως χανω την εγγυηση ( 3 χρονια ειναι αυτα). Ευχαριστω και καλη χρονια !!!!
  17. Καλησπερα... Αγορασα ενα p9 lite απο τον γερμανο και ενω τα παιδια απο το καταστημα μου ειπαν πως ειναι δικαρτο, δυστυχως δεν αναγνωριζει δευτερη καρτα sim... Δουλευει μονο με μια sim και sd καρτα... Υπαρχει περιπτωση αμα βαλω αλλη εκδοση λειτουργικου που να ειναι για δικαρτα να δουλεψει ετσι ως 2καρτο και αν ναι θα χασω την εγγυηση με αυτο ?
  18. Καλησπέρα στο team... Το ζαχαρωνω μηνες το κινητακι και τωρα που ηρθε και επισημα στην Ελλαδα σκεφτομαι ακομα πιο σοβαρα να το αγορασω... Πιστευετε αξίζει η μεταβαση απο LG G2 ( Ειναι σκυλι το ατιμο... Εδω και 2 μιση χρονια που το εχω δεν εχει σταματησει να λειτουργει απροβληματιστα)
  19. Η αληθεια ειναι πως ειναι λογικη αυτη η μειωση ενδιαφεροντος....Επισημα η αναβαθμιση σταματησε και στα forums δεν βγαζουν καμια καινουργια ρομ της προκοπης...Αυτος ειναι καιβο μονος παραγοντας που σκεφτομαι να αλλαξω κινητο...1 μιση χρονο με cloudy 3.3 βαρεθηκα ο ανθρωπος και ενα port της προκοπης με ux5 απο το g5 δεν εχουν φτιαξει....
×
×
  • Create New...