ilka71 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 παρότι έχω φτιάξει το αρχείο. nomedia μέσα στον φάκελο του IGO προγράμματος πλοήγησης στην συλλογή εμφανίζονται άπειρα εικονίδια από το εν λόγω πρόγραμμα. ξέρει κανείς γιατί; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Αυτό έχει να κάνει με την συσκευή σου. Πιθανότατα δεν αλλάζει... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ηδη εχω αρχισει να κλεινω κατα λαθος κλησεις! Ολα τα χρονια στο android, απο το 2011, 7 ολοκληρα χρονια, ηταν left to right. Και τωρα μια ωραια πρωια, απο πανω προς τα κατω. Ειλικρινα, δεν ειναι θεμα android 8? Ειναι θεμα συσκευης; Μεχρι τη 7αρα, ηταν left to right. Δεν υπαρχει τροπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Ειλικρινα, δεν ειναι θεμα android 8? Ειναι θεμα συσκευης; Μεχρι τη 7αρα, ηταν left to right. Δεν υπαρχει τροπος; Για την ακρίβεια είναι θέμα του Oreo που υιοθέτησε ο κατασκευαστής της συσκευής σου. Δηλαδή φταίνε και οι δύο. :p Δεν υπάρχει γρήγορη λύση να επιστρέψει στον τύπο που είχες συνηθίσει. Μια πολύ πρόχειρη λύση που μου έρχεται είναι την ώρα που δέχεσαι την κλήση να κάνεις slide down τη notification bar, όπου η ειδοποίηση εισερχόμενης κλήσης σαν notification έχει δύο πλήκτρα: decline answer. Η άλλη λύση είναι να δοκιμάσεις εφαρμογές από το play store. Δεν ψάχνεις απλά για dialer. Ψάχνεις για κάτι του στυλ call screen changer/ full screen caller ID κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Για την ακρίβεια είναι θέμα του Oreo που υιοθέτησε ο κατασκευαστής της συσκευής σου. Δηλαδή φταίνε και οι δύο. :p Δεν υπάρχει γρήγορη λύση να επιστρέψει στον τύπο που είχες συνηθίσει. Μια πολύ πρόχειρη λύση που μου έρχεται είναι την ώρα που δέχεσαι την κλήση να κάνεις slide down τη notification bar, όπου η ειδοποίηση εισερχόμενης κλήσης σαν notification έχει δύο πλήκτρα: decline answer. Η άλλη λύση είναι να δοκιμάσεις εφαρμογές από το play store. Δεν ψάχνεις απλά για dialer. Ψάχνεις για κάτι του στυλ call screen changer/ full screen caller ID κλπ.. Ευχαριστω tetartos. Συμφωνα με οσα ειπες, αυτα που βρισκω στο play, ειναι απλα να εμφανιζει buttons στην home/call screen, αλλα ακομη κι ετσι, πιο ευχρηστο ελπιζω να ειναι, απο το slide up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetosa Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 (edited) Τελικά μετά από ένα χρόνο δοκίμασα (όχι στο τάμπλετ που αναφέρω αλλά σε ένα TurboX-Y κινητό πενταετίας) Kingo Root+Aparted+link2sd και δουλεύει μια χαρά! Οπότε το προτείνω. Edited November 7, 2018 by aetosa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Γειά σε όλους, από την προηγούμενη βδομάδα παρατήρησα στο viber ότι, όταν έχω wifi και έχω μια συνομιλία επικοινωνώ κανονικά, μόλις κλείσω το wifi και ανοίξω τα data, τότε δεν έχω ίντερνετ. Αν βγω από την εφαρμογή και μπω ξανά με data μόνο,τότε δουλεύει κανονικα. Αυτό συμβαίνει σε κάποιον από εσάς; Η έκδοση που έχω είναι η 9.8.0.και το τηλέφωνο ειναι το J5 2016, ευχαριστώ. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Γειά σε όλους, από την προηγούμενη βδομάδα παρατήρησα στο viber ότι, όταν έχω wifi και έχω μια συνομιλία επικοινωνώ κανονικά, μόλις κλείσω το wifi και ανοίξω τα data, τότε δεν έχω ίντερνετ. Αν βγω από την εφαρμογή και μπω ξανά με data μόνο,τότε δουλεύει κανονικα. Αυτό συμβαίνει σε κάποιον από εσάς; Η έκδοση που έχω είναι η 9.8.0.και το τηλέφωνο ειναι το J5 2016, ευχαριστώ. Τελικά άκυρο έφταιγε το AdGuard. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Μπορει καποιος να μου εξηγησει με απλα λογια τι ειναι το selinux και αν μπορω να το απενεργοποιησω για καποιες εφαρμογες, ωστε να μπορουν να τρεχουν χωρις θεματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Με το YouTube vanced μπορώ να κατεβάσω κιόλας; ή μόνο αναπαραγωγή στο παρασκήνιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Με το YouTube vanced μπορώ να κατεβάσω κιόλας; ή μόνο αναπαραγωγή στο παρασκήνιο; Δεν γίνεται. Βάλε snaptube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Ή το New Pipe. Εξαιρετικό πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Αναβαθμισα χτες σε oreo. Στις κλησεις πρεπει να κανω κινηση απο κατω προς τα πανω, για να απαντησω. Εγω θελω οπως παλια, swipe απο αριστερα προς δεξια. Πως γινεται; Κάνει αυτό που θες.....;) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gunjan.callerd&rdid=com.gunjan.callerd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 πως λεγεται το λουκετακι πανω δεξια στα παραθυρακια των εφαρμογων; αυτο που αν το πατησεις δεν φευγει μετα η εφαρμογη απ τις προσφατες (recents); και πως απενεργοποιειται αν ξερει καποιος; ή διαφορετικα πως λεγεται στα αγγλικα για να ψαξω πως απενεργοποιειται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaberos Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Γεια σας μήπως γνωρίζει κάποιος αν είναι εφικτή η αλλαγή DNS σε τηλέφωνο με android 6 ? γιατί έχω δοκιμάσει όλους τους τρόπους χωρίς επιτυχία https://forum.xda-developers.com/general/xda-university/guide-how-to-change-dns-android-device-t3273769 Με ενδιαφέρει η αλλαγή DNS οταν συνδέουμε με wi-fi και το VPN ενεργοποιημένο υποψιάζομαι ότι μπορεί να μη το επιτρέπει ο πάροχος κινητής (cosmote) οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 δεν δουλευουν αυτα μωρε, με εφαρμογη δοκιμασε, π.χ. εγω εχω dns66, απο σημερα δοκιμαζω και adguard, μια χαρα παιζουν και τα δυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 DNS Changer apps: https://play.google.com/store/apps/collection/search_results_cluster_apps?clp=ggEMCgpkbnMgY2hhbmdl:S:ANO1ljLeL9Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 πως λεγεται το λουκετακι πανω δεξια στα παραθυρακια των εφαρμογων; αυτο που αν το πατησεις δεν φευγει μετα η εφαρμογη απ τις προσφατες (recents); και πως απενεργοποιειται αν ξερει καποιος; ή διαφορετικα πως λεγεται στα αγγλικα για να ψαξω πως απενεργοποιειται;Τι εννοείς; Με ένα τικ κλειδώνει και ξαναπατώντας φεύγει. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 εννοώ να φύγει το λουκέτο, να μην υπάρχει, δεν το θέλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Δεν γίνεται, είναι θέμα rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 εννοώ να φύγει το λουκέτο, να μην υπάρχει, δεν το θέλωΓιατι σε ενοχλει να φαινεται το λουκετο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 γιατι η μονη χρησιμοτητα που εχει ειναι οταν το παταω καμια φορα κατα λαθος και μετα δεν μπορω να κλεισω την εφαρμογη, πφφ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaberos Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 δοκίμασα με βγαλμένη την sim και πάλι δεν γίνεται αλλαγή DNS που σημαίνει οτι δεν είναι θέμα πάροχου μάλλον χρειάζεται η συσκευή να είναι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 μπα, και ρουτ που ειμαι, δεν εβγαλα ακρη... το build.prop ειναι το πιο χαρακτηριστικο, αλλα δεν παιζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 πως λεγεται το λουκετακι πανω δεξια στα παραθυρακια των εφαρμογων; αυτο που αν το πατησεις δεν φευγει μετα η εφαρμογη απ τις προσφατες (recents); και πως απενεργοποιειται αν ξερει καποιος; ή διαφορετικα πως λεγεται στα αγγλικα για να ψαξω πως απενεργοποιειται; Αν κατάλαβα καλά αυτό που περιγράφεις, είναι το screen pinning. Για να το κλείσεις, πας στις επιλογές ασφαλείας (lock screen & security), κάτω-κάτω και απενεργοποιείς την σχετική επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Cloudflare είναι αξιόπιστο σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts