Jump to content

coolnetgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    126
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by coolnetgr

  1. Ούτε με αυτό το update λύθηκε το πρόβλημα της μαύρης οθόνης με το gboard.
  2. Αν βάλεις GoodLock και το module RegiStar, κρατάει ιστορικό ποια εφαρμογή άλλαξε τις ρυθμίσεις (settings change history). Ίσως από εκεί βγάλεις άκρη.
  3. Τα ίδια και σε μένα. Πρέπει να πάω στο μενού "αποθηκευμένα" και στη λίστα "με ετικέτα". Αρκετά σπαστικό.
  4. Δοκίμασε να βάλεις PIN με 6 ψηφία αντί για 4 και θα σου βγάλει την αντίστοιχη επιλογή.
  5. Είτε χαμηλώνεις την ένταση συστήματος είτε φτιάχνεις ρουτίνα να μηδενίζει κάθε φορά που τρέχει η εφαρμογή της κάμερας.
  6. Δεν το έχω στο αυτόματο. Στο "όνομα κεντρικού υπολογιστή" το έχω.
  7. Το doh-de.blahdns.com έχει πρόβλημα. Τα ίδια κάνει και σε μένα. Δοκίμασε κάποιο άλλο. Forge dnsforge.de Adguard dns.adguard.com Blah dot-de.blahdns.com dot-fi.blahdns.com Next dns 1546ab.dns.nextdns.io
  8. Με έκδοση One UI Home 15.0.05.5 και Home UP 15.0.00.11 παίζουν κανονικά όλα τα layout types.
  9. Για το 2ο, έχω βρει αυτό που έχει layers. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.catrobat.paintroid
  10. Στη κάρτα SIM της COSMOTE χάθηκε η επιλογή για VoLTE (είναι μόνιμα ενεργοποιημένο). Σε αυτή της NOVA συνεχίζει να υπάρχει κανονικά η επιλογή για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του VoLTE calls.
  11. Βάζεις την NiceLock και κατεβάζεις τα modules από το APKMirror.
  12. Ενεργοποιήθηκε και το Bixby text call. Καλή φάση γιατί η Google το αντίστοιχο δικό της το δίνει μόνο στα Pixel και σε συγκεκριμένες χώρες.
  13. Κάτι λάθος μάλλον έκαναν και σε σημερινή ενημέρωση του Photo Editor μου ενεργοποιήθηκε η επιλογή για Object Eraser. Ταυτόχρονα πέρασε τις εφαρμογές Smart Photo Editor Engine, Reflection Eraser, Shadow Eraser και Object Eraser που τόσο καιρό έπαιζαν μόνο στη σειρά S και τις λοιπές ναυαρχίδες.
  14. Παραμένει το bug με το κάτω πλήκτρο (back). Αναγκάστηκα να βάλω την προστασία νερού και να την βγάλω για να παίξει.
  15. Ήρθε πρωί πρωί ενημέρωση. GWB1. 328mb.
  16. Πατάς συνεχόμενα το space. Επιλέγεις τα Ελληνικά. Μετά πατάς το μικρόφωνο και αναγνωρίζει κανονικά τα Ελληνικά.
  17. Έχω περάσει το update. Δεν παρατηρώ κάποια αλλαγή. Μου ξανά έκανε το θέμα με το "back button" που δεν λειτουργεί και στρώνει μετά από reboot. Αλλά μετά το reboot δεν το έχει ξανά εμφανίσει μέχρι τώρα.
  18. Για τα gestures πλόηγησης. Settings, Display, Navigation Bar. Για παραπάνω gestures. Settings, Advanced features, Motion and gestures. Για διπλότυπες εφαρμογές, υποστηρίζει μόνο για messenger τύπου. Settings, Advanced features, Dual Messenger. Υπάρχει ένα work around με την χρήση του Secure Folder.
  19. Στο reddit γράφουν να κλείσεις Bluetooth, να συνδεθείς με WIFI από το ρολόι και να δοκιμάσεις έτσι.
  20. Δοκίμασε να την βάλεις στη λίστα των "never sleeping apps". Settings -> Battery and device care -> Battery -> Background usage limits -> Never sleeping apps. Αλλιώς στo App info της εφαρμογής, Battery και βάλε unrestricted.
  21. Κι εγώ έχω κλείσει τελείως την ένταση συστήματος. Ωστόσο αν θες να έχεις ήχους συστήματος και σε ενοχλεί μόνο το κλείστρο στη κάμερα μπορείς να φτιάξεις μία bixby ρουτίνα που να κλείνει τον ήχο συστήματος όταν τρέχει η εφαρμογή της κάμερας και να τον ανοίγει όταν δεν τρέχει.
×
×
  • Create New...