Jump to content

letom

Members
 • Δημοσιεύσεις

  2.301
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

1 Follower

About letom

 • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

letom's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

11

Φήμη

 1. Για CL και γενικά για ευρωπαικές διοργανώσεις και πρωταθλήματα υπάρχει το εκπληκτικό Rising Tides, το οποίο υπήρχε μέχρι πέρυσι και στο gkobu αλλά το αφαιρέσανε (άγνωστος ο λόγος). Από κανάλια έχει πολλά links και σε άριστη ποιότητα HD και FHD όμως είναι κυρίως ξένα κανάλια. Και λέω κυρίως ξένα επειδή πολύ πρόσφατα σε αγώνα CL είχε και link νοβα σε HD. Σίγουρα δεν συμβαίνει συχνά αυτό, τουλάχιστον όχι όσα χρόνια χρησιμοποιώ αυτό το πρόσθετο. Από ποιότητα εικόνας πάντως είναι κορυφή. To source είναι αυτό: https://mullafabz.xyz/Repository/K19/ Από εκεί κατεβάζεις πρώτα το Rising Tides Repository και μετά το addon.
 2. Αν ρωτάς για kodi δεν ξέρω αν το mega debrid συνεργάζεται καν με κάποιο addon. Δεν το έχει πάρει το μάτι μου στις ρυθμίσεις που κάνουμε authorize.
 3. Can I use Real Debrid on multiple IP addresses? You can use your Real Debrid account on any number of IP addresses. This also includes being able to use multiple devices simultaneously with the same IP address. But keep in mind that only 1 IP address can be used at a time, which means you can’t use Real Debrid from 2 different locations. https://www.vpnmentor.com/blog/how-to-install-real-debrid-on-kodi/#:~:text=You can use your Real,Debrid from 2 different locations. Αυτο που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι μπορείς να αλλάζεις ip αρκεί κάθε φορά όλες οι συσκευές να μπαίνουν από κοινή IP οποία κι αν είναι αυτή. Επειδή πες ότι μετακομίζεις σε άλλο σπίτι, τι θα γίνει θα σου μπλοκάρει το λογαριασμό το RD? Δεν είναι λογικό. Αυτό που απαγορεύεται είναι να μπαινεις ταυτόχρονα από διαφορετικές IP. Δηλαδή να είναι η τηλεόραση από το σπίτι και ταυτόχρονα να είναι και το τάμπλετ από άλλο σπίτι. Την ίδια ώρα δηλαδή να στρημαρεις από 2 διαφορετικές IP. Αυτό όντως βγάζει νόημα. Είμαι χρήστης ενός μήνα και ακόμα δεν έχει χρειαστει να δοκιμάσω σε άλλο σπίτι. Ωστόσο από το κείμενο που παραθέτω στην αρχή του ποστ συμπεραίνω αυτά που έγραψα μετά.
 4. Έχεις κάποιο build? Αν ναι θα πρέπει να κάνεις update σε 19 και να το εγκαταστήσεις ξανά (αν είναι διαθέσιμο για την έκδοση 19).
 5. @ath156 Είπες για 4 builds ταυτόχρονα οπότε δεν γίνεται να μην ρωτήσω: ποια forks χρησιμοποιείς? Εγώ έχω WBMC (v19) και BNMC (που δυστυχώς έχει μείνει στην 18). Με ενδιαφέρουν forks της έκδοσης 19.
 6. Εγώ για να τσεκάρω αν το DNS ήταν εντάξει άνοιξα στο box τον browser και μπήκα στο σάιτ του opensubtitles και μου άνοιξε κανονικότατα άρα οι dns μου ήταν οκ. Τώρα πως και γιατί δεν δούλευε το αντίστοιχο πρόσθετο στο kodi είναι ανεξήγητο. Για ευρωπαικό ποδόσφαιρο (ποδόσφαιρο, όχι superleague) κορυφαίο πρόσθετο ήταν το Rising Tides το οποίο πρόσφατα το εβγαλαν από το gkobu. Δεν ξέρω αν σταμάτησε να λειτουργεί ή αν βγήκε για άλλο λόγο. Πάντως όσο υπήρχε ήταν εγγύηση για τέλεια είκονα HD χωρίς κολλήματα. Πριν μερικές ημέρες έβαλα δοκιμαστικά συνδρομή για ένα μήνα real-debrid και πρεπει να πω ότι είμαι εντυπωσιασμένος. Άπειρες πηγές, απίστευτη ποιότητα.
 7. Επανέρχομαι στο πρόβλημα που είχα με το opensubtitles για να πω ότι είχα αλλάξει dns στο tvbox και όχι στο ρούτερ. Τώρα άλλαξα στο ρούτερ και ως δια μαγείας δουλεύει κανονικά το opensubtitles. Όλα καλά λοιπόν αν και δεν καταλαβαίνω τι διαφορά έχει να αλλάξεις dns στο ρούτερ αντί για το box. Εδώ και καμιά 5ετια που τους έχω αλλαγμένους στο box όλα δούλευαν κομπλέ.
 8. Όχι. Δεν με πειράζει να το κάνω μια στο τόσο αν χρειαστεί αλλά για μόνιμα είναι βαρετό. Εφόσον το πρόσθετο λειτουργεί κανονικά ψάχνω να βρω λύση να μου δουλεύει κανονικά κι εμένα. Χρησιμοποιώ το the oath. Δεν νομίζω να έχει σχέση ομως αυτό αφού τα πρόσθετα υποτίτλων είναι ανεξάρτητα από τα πρόσθετα βίντεο. SportHD και ξερό ψωμί.
 9. Ευχαριστώ, το εγκατέστησα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. @junglist: Έχω κάνει εγγραφή από παλιά και δούλευε μια χαρά. Τα στοιχεία τα πέρασα στις ρυθμίσεις του opensubtitles addon. Επίσης χτες έκανα καθαρή εγκατάσταση όλα τα grecotm builds και σε όλα όσα έχουν το opensubtitles δεν δούλευε σε κανένα, ούτε καν το opensubs by opensubs το οποίο δεν απαιτεί εγγραφή για να δουλέψει.
 10. Ναι, έχω κάνει. Είναι κάνα χρόνο τουλάχιστον που δεν μου δουλεύει και νόμιζα ότι είχε εγκαταληφθεί το πρόσθετο. Θα ψάξω να δω τι μπορεί να φταίει.
 11. Ρε παιδιά με τα πρόσθετα υποτίτλων τι γίνεται? Μόνο με το Greek Subs κάνω δουλειά, δεν υπάρχει εναλλακτική. Το subtitles.gr βρίσκει πολλούς αλλά όταν επιλέγω κάποιον βγάζει πάντα σφάλμα λήψης υποτίτλου, τo opensubtitles.org βγάζει σφάλμα ότι είναι λάθος ή κενό το username/password μου και το opensubtitles by opensubtitles βγάζει σφάλμα "error searching for subtitles".
 12. Τα ελληνικά όντως τα έχει στο alivegr. Ο λόγος που παιδεύομαι με το live tv είναι το νικελόντεον που δεν έχω καταλάβει εδώ και χρόνια τι γίνεται και δεν το βρίσκεις πουθενά ενώ είναι ελεύθερο. Δεν είναι? Τεσπα, το βρήκα και αυτό στο alivegr πρόσφατα αλλά τις προάλλες είπε ο μικρός ότι κολλούσε κάθε λίγα δευτερόλεπτα και θέλω να του βρω και μια εναλλακτική πηγή. Και την βρήκα χτες στην πρώτη πύλη και κάπου στη 15η mac και έπαιζε κομπλέ! Αth156 ευχαριστώ!
 13. Κι εγώ τα ίδια. Εκτός από την πύλη 1, στις υπόλοιπες είτε δεν φορτώνουν καθόλου οι λίστες των καναλιών είτε φορτώνουν αλλά δεν παίζει κανένα κανάλι. Δεν δοκίμασα να "παίξω" με την αλλαγή mac, θα το κάνω σήμερα-αύριο και θα ενημερώσω.
 14. Το PVR Stalker γίνεται σίγουρα εγκατάσταση και όπως είσαι τώρα αλλά δεν ξέρω οι πύλες κλπ πως μπαίνουν μετά. Καλύτερα κάνε καθαρή εγκατάσταση όλου του build μέσα από το build. Στο κεντρικό μενού πας WIZARD -> Builds -> Gkobu -> Καθαρή εγκατάσταση και τελείωσες.
×
×
 • Create New...