dgeorge4 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Καλησπέρα, μου συμβαίνει το εξής κουλό σε οποιοδήποτε συσκευή ή browser έχω συνδεδεμένο το google account(iOS, Android, Pc). Όταν είμαι συνδεδεμένος μου εμφανίζει τα αποτελέσματα έτσι Όταν αποσυνδέομαι μου τα εμφανίζει κανονικά Ψάχνω ανελέητα ρυθμίσεις, έκανα επαναφορά ιστορικού τίποτα. Μου διαφεύγει κάτι αν γνωρίζει κάποιος; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Καλησπέρα, μου συμβαίνει το εξής κουλό σε οποιοδήποτε συσκευή ή browser έχω συνδεδεμένο το google account(iOS, Android, Pc). Όταν είμαι συνδεδεμένος μου εμφανίζει τα αποτελέσματα έτσι Όταν αποσυνδέομαι μου τα εμφανίζει κανονικά Ψάχνω ανελέητα ρυθμίσεις, έκανα επαναφορά ιστορικού τίποτα. Μου διαφεύγει κάτι αν γνωρίζει κάποιος; Sent from my iPhone using Tapatalk Δες λίγο αυτό Στο Google πάνω αριστερά πάτα τις 3 γραμμούλες θα σε βγάλει αυτό Και μετά δες να έχεις τις ρυθμίσεις που έχω στην παρακάτω εικόνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Δυστυχώς τίποτα, το πρόβλημα μου επίσης είναι ότι προσπαθώ να σκεφτώ την αγγλική του περιγραφή, αλλά δε βρίσκω πώς να το γράψω σωστά, μπας και βρω κάποια λύση Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nik86 Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 (edited) Καλησπέρα στην ομάδα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση έχω το huawei p20 pro κ όταν το. Φορτίζω κλειστό όταν τελειώσει η φόρτιση βγάζω το φορτιστή κ ενςργοποιητε μόνο του.. Ξέρετε γτ το κάνει αυτό.. Edited January 21, 2019 by Nik86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Δυστυχώς τίποτα, το πρόβλημα μου επίσης είναι ότι προσπαθώ να σκεφτώ την αγγλική του περιγραφή, αλλά δε βρίσκω πώς να το γράψω σωστά, μπας και βρω κάποια λύση Sent from my iPhone using Tapatalk Αυτό που γίνεται είναι ότι δεν βλέπεις τις περιγραφές των σελίδων. Δοκίμασα αυτό: "cant see website description google search mobile device" αλλά μου βγάζει άσχετα αποτελέσματα. Ελπίζω να βοήθησα και αν βρεις τη λύση ενημέρωσε μας. :p Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Δυστυχώς τίποτα, το πρόβλημα μου επίσης είναι ότι προσπαθώ να σκεφτώ την αγγλική του περιγραφή, αλλά δε βρίσκω πώς να το γράψω σωστά, μπας και βρω κάποια λύση Sent from my iPhone using Tapatalk δεν ξέρω αν σε βοηθήσει , αλλά επειδή είδα ότι στα αποτελέσματα που δίνει όταν είσαι logged στον λογαριασμό σου , έχει μια αστραπή. Εδώ ......> https://www.howtogeek.com/284166/what-is-google-amp-and-why-is-it-in-my-search-results/ , λέει κάποια πράγματα για αυτό. κοίτα μήπως βγάλεις καμιά άκρη:) Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, έφαγα τον τόπο αλλά το βρήκα στο help forum της google. Μιλάμε ότι να ναι, με βλέπω να βάζω DuckDuckGo για search engine προσωρινά Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 ναι backup!break up? Μήπως εννοείς backup? Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, έφαγα τον τόπο αλλά το βρήκα στο help forum της google. Μιλάμε ότι να ναι, με βλέπω να βάζω DuckDuckGo για search engine προσωρινά Sent from my iPhone using TapatalkΑπό ότι κατάλαβα σε έκαναν πειραματόζωο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 ρε παιδιά πριν την αναβάθμιση που πήρε το κινητό μου xiaomi mi a2 lite (είχε πάρει pie πριν κανένα μήνα τώρα πήρε μια ακόμα μικρότερη αναβάθμιση στοκ Android) όταν έμπαινες σε μια επαφή κάτω κάτω είχε όλο το ιστορικό κλήσεων, μηνυμάτων που είχες κάνει με αυτή την επαφή. τώρα δεν υπάρχει πια; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxon_747 Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να παίξω αρχεία (μουσική και βίντεο) από android (έκδοση 8.1) διαμέσω wifi σε smart tv; Κάτι αντίστοιχο που κάνει το Youtube (δίχως να κάνω screen sharing). Κάποια εφαρμογή φαντάζομαι...Δες το Plex https://www.plex.tv/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagzaf Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Εδώ και αρκετό καιρό μου έχει κλειδώσει η επιλογή του προτιμώμενου τύπου δικτύου..., δηλαδή δεν με αφήνει να επιλέξω ανάμεσα σε 2G-3G-4G... Μένει συνέχεια στο αυτόματο.. Έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλα δεν άλλαξε κάτι... Καμια ιδέα...? https://mega.nz/#!yqRBkKSJ!wxC7r4uMohJK1-kskVSAmhMIu58AyFyVZinE2iuqaXA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_P67 Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Σε umidigi one max Ενω λέει ότι υπάρχει διαθέσιμη ασύρματη ανανέωση Τα κουμπιά άμεση εγκατάσταση και εγκατάσταση αργότερα δεν ανταποκρίνεται Τι πρέπει να κάνω; Υπάρχει τρόπος να κατέβω τη ανανέωση στο κινητό μου και να τη εγκαταστήσω manualy; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 (edited) ρε παιδιά πριν την αναβάθμιση που πήρε το κινητό μου xiaomi mi a2 lite (είχε πάρει pie πριν κανένα μήνα τώρα πήρε μια ακόμα μικρότερη αναβάθμιση στοκ Android) όταν έμπαινες σε μια επαφή κάτω κάτω είχε όλο το ιστορικό κλήσεων, μηνυμάτων που είχες κάνει με αυτή την επαφή. τώρα δεν υπάρχει πια; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο ιστορικό κλήσεων; Edited January 27, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Έχω ένα πρόβλημα με το g2 της γυναίκας μου. Κάποιες φορές την χρεώνει με 0,20ευρω το mb χωρίς να ενεργοποιεί τα δεδομένα. Υποψιάζομαι ενεργοποιείται κάποια ρύθμιση όταν αποσυνδέεται από το WiFi; Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να είναι. Είδα ότι ο συγχρονισμός ήταν ενεργοποιημένος, οπότε και τον απενεργοποιήσα. Επίσης δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω και την λειτουργία GPS από υψηλή ακρίβεια σε GPS μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alupis Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 (edited) Μήπως υπάρχει κάποιος γνώστης να μου πει τι φταίει για το ακόλουθο πρόβλημα: Στο cubot note plus κινητό μου, όταν μπω στο you tube και βάλω να δω βίντεο σε υψηλή ανάλυση, σε κάποια (όχι σε όλα) μου επιτρέπει να δω μέχρι 480p.Δεν ανεβαίνει πιο πάνω. Ξέρει κανείς τι φταίει και δεν μου τα δείχνει στη μέγιστη ανάλυση; Ευχαριστώ παιδιά;) Edited January 28, 2019 by alupis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wisdover Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος, νομίζω το ότι βγάζεις την συσκευή από την πρίζα ( ενώ δείχνει ότι φορτίζει ) " ξυπνάει" την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 29, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Καλησπέρα στην ομάδα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση έχω το huawei p20 pro κ όταν το. Φορτίζω κλειστό όταν τελειώσει η φόρτιση βγάζω το φορτιστή κ ενςργοποιητε μόνο του.. Ξέρετε γτ το κάνει αυτό.. Φαντάζεσαι τι θα γινόταν εδώ μέσα αν όλοι μας ανοίγαμε και από ένα καινούργιο θέμα για κάθε απορία μας; Απευθύνσου στο θέμα της συσκευής σου... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=466460 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Δεν αντέχει ο επεξεργαστής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alupis Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Δεν αντέχει ο επεξεργαστής. Το ulefon s7της γυναίκας μου, αξίας 50€,με 1γιγα ραμ,και υποδεέστερο επεξεργαστή,σε βίντεο που εγώ έχω 480p στο δικό της φτάνει στα 720p. Μήπως λοιπόν δεν είναι θέμα επεξεργαστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 29, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Εδώ και αρκετό καιρό μου έχει κλειδώσει η επιλογή του προτιμώμενου τύπου δικτύου..., δηλαδή δεν με αφήνει να επιλέξω ανάμεσα σε 2G-3G-4G... Μένει συνέχεια στο αυτόματο.. Έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλα δεν άλλαξε κάτι... Καμια ιδέα...? https://mega.nz/#!yqRBkKSJ!wxC7r4uMohJK1-kskVSAmhMIu58AyFyVZinE2iuqaXA Απευθύνσου στο θέμα της συσκευής σου. Φαντάζεσαι τι θα γινόταν εδώ μέσα αν ο καθένας από εμάς άνοιγε και από ένα καινούργιο θέμα για κάθε απορία του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Μήπως υπάρχει κάποιος γνώστης να μου πει τι φταίει για το ακόλουθο πρόβλημα: Στο cubot note plus κινητό μου, όταν μπω στο you tube και βάλω να δω βίντεο σε υψηλή ανάλυση, σε κάποια (όχι σε όλα) μου επιτρέπει να δω μέχρι 480p.Δεν ανεβαίνει πιο πάνω. Ξέρει κανείς τι φταίει και δεν μου τα δείχνει στη μέγιστη ανάλυση; Ευχαριστώ παιδιά;) Με δεδομένα στο κάνει αυτό ή με wifi? Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alupis Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Με δεδομένα στο κάνει αυτό ή με wifi? Και με δεδομένα και με WiFi, ακριβώς το ίδιο. Για να διευκολύνω την κουβέντα: έχω δύο βίντεο υψηλής ανάλυσης. Το ένα μπορεί να το παίξει μέχρι 1080p ενώ το άλλο μόνο μέχρι τα 480p. Μήπως κάποια δεν τα αναγνωρίζει ως hd οπότε "δίνει" μέχρι τα 480p; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Και με δεδομένα και με WiFi, ακριβώς το ίδιο. Για να διευκολύνω την κουβέντα: έχω δύο βίντεο υψηλής ανάλυσης. Το ένα μπορεί να το παίξει μέχρι 1080p ενώ το άλλο μόνο μέχρι τα 480p. Μήπως κάποια δεν τα αναγνωρίζει ως hd οπότε "δίνει" μέχρι τα 480p; Τι κατάληξη έχει το αρχείο; .mp3 ή .3gpp; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Τι κατάληξη έχει το αρχείο; .mp3 ή .3gpp; mp3 είναι αρχείο ήχου. Επίσης ο alupis λέει για αναπαραγωγή από youtube και όχι για αρχεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts