Jump to content

vagzaf

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vagzaf

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

vagzaf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!
  2. Η αλήθεια είναι οτι το βρίσκω καινούργιο στο ebay απο Γερμανία στα 250€. https://www.ebay.com/itm/Sony-Xperia-XZ1-Compact-white-silver-G8441-32GB-4-6-19MP-Neuwertig-vom-Handler/173790798761?hash=item2876bd23a9:g:IIsAAOSwulFckmkS Για 50 € διαφορά πράγματι δεν αξίζει να πάρεις μεταχειρισμένο... Απορώ πως κρατάνε τέτοια τιμή και δεν έχει πέσει ούτε στο μισό... Σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω, αλλα φοβάμαι που όλος ο κόσμος κατηγορεί τα sony για τα προβλήματα που έχουν... Γι'αυτό ρώτησα εσας που το έχετε να μου πείτε μια γνώμη.
  3. Γειά σου kontow σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, κι εμένα αυτά που περιγράφεις με ενδιαφέρουν περισσότερο... Θα ήθελα να σε ρωτήσω τα εξής: 1. Είναι βολικό στην τσέπη...? 2. Η μπαταρία πόσο σου κρατάει? 3. Το gps είναι καλό γενικά? 4. Εαν παραγγείλω αυτό που προτείνεις απο το amazon ή κάποιο άλλο απο το ebay, θα έχει τελωνείο?
  4. Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω το xz1 compact μεταχειρισμένο απο εξωτερικό. Θα μπορούσατε να μου πρωτείνετε κάποιον αξιόπιστο πωλητή που να στέλνει ελλάδα..?
  5. Εδώ και αρκετό καιρό μου έχει κλειδώσει η επιλογή του προτιμώμενου τύπου δικτύου..., δηλαδή δεν με αφήνει να επιλέξω ανάμεσα σε 2G-3G-4G... Μένει συνέχεια στο αυτόματο.. Έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλα δεν άλλαξε κάτι... Καμια ιδέα...? https://mega.nz/#!yqRBkKSJ!wxC7r4uMohJK1-kskVSAmhMIu58AyFyVZinE2iuqaXA
  6. Καλησπέρα παιδιά, θέλω να αγοράσω το Α3 2017 με dual sim, αλλα δεν το βρίσκω πουθενά... Έχετε κάτι υπόψιν σας?
  7. Το έχω 3 μήνες περίπου και είμαι αρκετά ευχαριστημένος, όμως πριν κανα μήνα που εγκατέστησα μια ενημέρωση που μου ήρθε για το emui , η μπαταρία ξεκίνησε να αδειάζει γρήγορα...! καμία σχέση με πρίν που ήταν μια χαρά. Ξέρει κάποιος να μου πεί πώς μπορώ να επιστρέψω στην προηγούμενη έκδοση...?
  8. Δεν είμαι απο Αθήνα αλλα θα το ψάξω, μήπως θυμάσαι εαν αυτό το μαγαζί έχει ιστοσελίδα με e-shop?
  9. Αρχηγέ μου δεν έχω λόγους...! :) Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Στείλε μου pm και πες μου απο πού να το αγοράσω απο Ελλάδα, με unbranded και official rom και τα σχετικά.., γιατί και το iphone 4 με jailbreak το είχα...
  10. Γειά σας παιδιά, μετά απο αρκετά χρόνια με iphone 4 σκέφτομαι να αγοράσω το p8 lite μιας και έπεσε η τιμή του και μου αρέσει πολύ. Θα ήθελα να σας ρωτήσω 2-3 πραγματάκια πρωτού το αγοράσω για να δώ αν με καλύπτει... 1. Διαθέτει επιλογή απενεργοποίησης του 3g-4g για να κερδίζω μπαταρία? δηλαδή να είμαι συνέχεια με 2g και όταν χρειάζομαι internet να ανοίγω το 3g-4g... 2. Υπάρχει επιλογή για να κλείνω και τα δεδομένα ωστε να μην τα χρησιμοποιούν άσκοπα οι εφαρμογές, απόρρητο κ.α.? 3. Το gps του πως είναι? Με ενδιαφέρει να είναι γρήγορο και να λειτουργεί χωρίς σύνδεση στο internet..., καθαρά απο την κεραία gps του κινητού μέσω δορυφόρου. Οι χάρτες που θα του περάσω μάλλον θα είναι tom tom ή sygic ή garmin. Αυτά... Ευχαριστώ.
  11. Για σας παιδιά, είμαι νέος στο forum και πρόσφατα αγόρασα το usb stic HUAWEI K3715 με vodafone mobile connect στο πρόγραμμα V100h. Θα ήθελα να σας ρωτήσω 3 πράγματα: 1.γιατί πιάνω μόνο 2γραμμές σήμα 3G+ ενώ στο κινητό μου το σήμα 3G είναι φούλ...,μήπως είναι προβληματικό το stick...? 2. έχω το πρόγραμμα για 100 ώρες δωρεάν το μήνα. Αυτό σημαίνει οτι κατεβάζω όσο όγκο θέλω ή υπάρχει κάποιος περιορισμός..? 3. Μετράω την ταχύτητα μου με speed test και το μέγιστο που πιάνω είναι 2,8mbps... με 3G+ δεν θα έπρεπε να πιάνω τουλαχιστον 7.2mbps απο τα 21,6mbps που ανακοινώνει η Voda...? Aν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει...
×
×
  • Create New...