Jump to content

moboy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    251
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About moboy

  • Ημ. Γέννησης 22/04/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

moboy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Πρόκειται να αλλάξω κινητό, και αφού δεν βρίσκω πιο compact (χωρίς να ζητάει διπλάσια χρήματα στα ίδια χαρακτηριστικά με μεγάλα τηλέφωνα), κατέληξα σε αυτά τα 3. Realme gt master (8 ram / 256gb) 265€ Xiaomi redmi note 11 (6 ram / 128gb) 210€ Motorola G52 (6 ram / 128gb) 240€ *τα δύο κινητά με 128 αποθηκευτικό παίρνουν κάρτα sd Xiaomi με προβληματίζει το λογισμικό, αλλιώς θα πήγαινα εκεί. Το Gt master έχει καλύτερα χαρακτηριστικά αλλά είναι λίγο πιο ακριβό και δεν μου αρέσει ο σχεδιασμός, ενώ το Motorola το θέλω λόγω stock Android (Αλλά φαίνεται πιο χοντροκομμενο)
  2. moboy

    Sony Xperia XZ1

    Το πήρα από Media markt εχτές και δεν μου έβγαζε ούτε από companion την 9 και έπρεπε να κάνω Repair για να τη βάλει... Αυτές οι εφαρμογές έχουν διαφορά από τη στοκ κάμερα? Λίγο που είχα δει, πρέπει να ήταν λίγο καλύτερα σε hdr (σε κανονική λήψη μου φάνηκε καλύτερη η στοκ)
  3. moboy

    Sony Xperia XZ1

    Η επιδιόρθωση για να μου περάσει το 9 μου πήρε 35 λεπτά. Η κάμερα είναι μια χαρά για κινητό...υπάρχουν καλύτερες κάμερες φυσικά σε άλλα. Απλά το πακέτο είναι τέλειο(και με τη τωρινή τιμή). Προσωπικά ήθελα λίγο πιο μικρό γιατί είχα πάντα Compact για χρήση με ένα χέρι. Υ.Γ: Το Android 9 πολύ ωραίο:D
  4. moboy

    Sony Xperia XZ1

    Ευχαριστώ πολύ! Ξέρεις ποση ωρα παίρνει αυτό;
  5. moboy

    Sony Xperia XZ1

    Το πήρα σήμερα, ήρθε με Android 8... Και στο κινητό και από pc στο Sony companion δεν μου έβγαλε αναβάθμιση για 9...γιατί έχει βγάλει σε κάποιους αλλά σε μένα όχι;
  6. Να κάνω ένα update στο post. Μένω ανάμεσα σε ΧΖ1 και ΧΑ2. ΧΖ1: + Έχει καλύτερο βίντεο + Είναι αδιάβροχο + 4 Ram αντί 3 του ΧΑ2 + 64gb αντί για 32 του ΧΑ2 - Έχω διαβάσει σε διάφορα Φόρουμ οτι εχει θέμα το Wifi - Είναι λίγο πιο μεγάλο ΧΑ2 + Είναι πιο compact + Καλύτερη μπαταρία - Χειρότερα χαρακτηριστικά, Rom & RAM (ούτε είναι αδιάβροχο)
  7. Καλή χρονιά! Κάτοχος Xperia X compact και λόγω "ατυχήματος" θα αλλάξω συσκευή... -Xperia XZ1 (είναι σε τρομερή τιμή και επειδή τα τελευταία μου κινητά είναι Sony και είναι σκυλιά με εξαίρεση ένα προβλημα με το Z5 compact) -LG G6 (έχει πολύ καλή οθόνη και ίσως καλύτερη κάμερα. Ακόμα θυμάμαι το θεικό G2 που είχα..Βέβαια, χειρότερη μπαταρία και είναι λίγο πιο ακριβό. Επίσης, είναι πιο παλιό μοντέλο και σε κάποιες κριτικές κάποιοι το έστειλαν σέρβις) -Xiaomi Redmi 6 (Ξέρω, πέφτω αρκετά, αλλά για μισή τιμή που έχει από τα υπόλοιπα, είναι vfm. Βέβαια έχει χειρότερη κάμερα και οθόνη) Φοβάμαι λίγο το λογισμικό της Xiaomi και την εγγύηση που λένε. (Στα 115 βέβαια που κάνει, και πάλι είναι αρκετά αυτά που προσφέρει) Κανονικά θα έπαιρνα Compact γιατί δεν είμαι και από αυτούς με τα μεγάλα χέρια...αλλά ανεβαίνει η τιμή
  8. Τεέλιος συχγρονισμός τώρα που ψάχνω κινητό...! Καλή χρονιά :music:
  9. Ευχαριστώ πολύ! Δεν έχει Sony, αν είναι δυνατόν... (x compact ακόμα)
  10. Να συμπληρώσω ότι μου βγάζει Google Lens εφαρμογή....Google camera που βλέπω αλλού, δεν υπάρχει.
  11. moboy

    Sony Xperia XZ1

    Βρήκα εφαρμογή της Sony bokeh που μπαίνει στο μενου της κάμερας δεξιά (μετά το βίντεο). Αλλά έχει το πολύ μέχρι 8Mp και με μια πρώτη ματιά δεν τρελάθηκα (Έχω xperia X compact)
  12. Καλησπέρα, Βλέπω που λένε όλοι για τη Gcam ότι είναι πολύ καλή... Στο store δεν βγάζει κάτι. Και αν βάλω Google camera εμφανίζει την Open Camera. Τα φώτα σας!
  13. moboy

    Nokia 7 plus

    Με τη χρήση του είστε ευχαριστημένοι? Η κάμερα τι λέει ειδικά το βράδυ που είναι και το πιο δύσκολο.. (αν έχετε και κανα δείγμα :D ) Είμαι ανάμεσα σε αυτό, Xperia xz1 και p20 lite Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...