Lux Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Δεν υπηρχε φακελος databases, μονο ενας cache και ενας files. Παιζει να εκανα αντιγραφη λαθος φακελο.. Τον βρηκα στο Android -> Data , στην εσωτερικη μνημη του κινητου, οχι κρυφα αρχεια.. Επισης κατι σχετικο. Τωρα που ημουν 1 ημερα χωρις viber, υπαρχει τροπος να δω τα μηνυματα που εχουν σταλει στα διαφορα γκρουπ που ειμαι ή οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Μαλλον ηθελε να μπω μεσω file explorer στο Root, app, data, data, εκει υπαρχει και ο φακελος databases.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cotsos Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Ελπίζω να το ποστάρω στο σωστό μέρος. Το Twitter στο κινητό μου android (Galaxy A3 με Android 6.0.1) όταν είμαι σε wifi δίκτυο , 9 στις 10 φορές όταν πατάω ένα tweet για να δω απαντήσεις, ή όταν πατάω το προφίλ κάποιου, δεν φορτώνει. Μένει στο loading. Και πολλές φορές δεν φορτώνει τα νέα tweets (βγάζει μήνυμα "απέτυχε προσπαθήστε ξανά" κλπ). Αυτό γίνεται σε όλα τα δίκτυα που έχω συνδεθεί. Όταν το γυρίζω σε 4G δεδομένα, δουλεύει άψογα. Τι μπορεί να φταίει? Όλες οι άλλες εφαρμογές λειτουργούν κανονικά. Το Twitter είναι ενημερωμένο σχεδόν στην πιο πρόσφατη έκδοση (δεν έχω βάλει ακόμα το τελευταίο νομίζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luka13 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Δοκίμασε να τη καταργήσεις και να την εγκαταστήσεις πάλι. Παράθεση http://SiteLuka.Com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Παιδιά έχω πρόβλημα με το widget του AccuWeather. Αρχικά, το είχα σε ανανεωση ανα μια ωρα. Και αυτό έκανε ανανέωση κάθε φορά που ενεργοποιούνταν η οθόνη, με αποτέλεσμα να έχω τρελό drain της μπαταρίας. Μετά έβαλα την εφαρμογή σε αδράνεια και από τότε το widget δεν ενημερώνεται καθόλου, αν δεν ανοίξω την εφαρμογή.. Επίσης δε μπορώ να βρω τρόπο να την βγάλω από την αδράνεια. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Παιδιά έχω πρόβλημα με το widget του AccuWeather. Αρχικά, το είχα σε ανανεωση ανα μια ωρα. Και αυτό έκανε ανανέωση κάθε φορά που ενεργοποιούνταν η οθόνη, με αποτέλεσμα να έχω τρελό drain της μπαταρίας. Μετά έβαλα την εφαρμογή σε αδράνεια και από τότε το widget δεν ενημερώνεται καθόλου, αν δεν ανοίξω την εφαρμογή.. Επίσης δε μπορώ να βρω τρόπο να την βγάλω από την αδράνεια. Για το πρώτο... η καλύτερη ανανέωση για τον καιρό είναι αυτή που λες... κάθε φορά που ανοίγει η οθόνη :cool: Βγάλε την ανανέωση κάθε "τάδε ώρα" και άσε το όπως είναι. Για το δεύτερο ρώτα στο νήμα της συσκευής σου. Την επόμενη φορά που θα θέλεις να ρωτήσεις κάτι σχετικά με εφαρμογές... εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Ποια κινητα samsung π.χ. a3 2017, s7, a5 2017 κ.τ.λ. υποστηριζουν απο το camera app του χωρις να κατεβασεις καποιο αλλο qr scan reader app? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 υπάρχει περίπτωση να βρούμε ένα κινητό που χάθηκε?είναι ανοιχτό αλλά όχι τα δεδομένα για να δούμε που είναι. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Για το πρώτο... η καλύτερη ανανέωση για τον καιρό είναι αυτή που λες... κάθε φορά που ανοίγει η οθόνη :cool: Βγάλε την ανανέωση κάθε "τάδε ώρα" και άσε το όπως είναι. Για το δεύτερο ρώτα στο νήμα της συσκευής σου. Την επόμενη φορά που θα θέλεις να ρωτήσεις κάτι σχετικά με εφαρμογές... εδώΕυχαριστώ πολύ. Νόμιζα το άλλο θέμα αφορά μόνο προτάσεις και εδώ για απορίες. Όμως οκ. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 υπάρχει περίπτωση να βρούμε ένα κινητό που χάθηκε?είναι ανοιχτό αλλά όχι τα δεδομένα για να δούμε που είναι. Γιατί, αν είχε δεδομένα πώς θα το έβρισκες? Θα έψαχνες το οικοδομικό τετράγωνο που θα δείξει ο χάρτης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Γιατί, αν είχε δεδομένα πώς θα το έβρισκες? Θα έψαχνες το οικοδομικό τετράγωνο που θα δείξει ο χάρτης? απλά ξέρεις που πήγες οπότε και που το ξέχασες Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Παιδιά ξέρετε αν γίνεται να χρησιμοποιώ αποτυπώματα για fast login στις τράπεζες, αλλά να μη το έχω για το ξεκλείδωμα;; Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Η ερωτησή μου είναι γενική διότι θεωρώ ότι λογικά ισχύουν για όλα το ίδιο αφού έχουν το ίδιο λειτουργικό σύστημα. Εχω LG90 , (LG-D405n) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Απαιτείται ρουτ, custom recovery και η ρομ Ενα βίντεο στο YouTube θα σε βοηθήσει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Απαιτείται ρουτ, custom recovery και η ρομ Ενα βίντεο στο YouTube θα σε βοηθήσει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι απαραίτητο ! πχ στα Samsung μπορείς με custom recovery + την rom (δεν χρειάζεται να είσαι root) Σε κάποιες εταιρείες χρειάζεται να γίνει unlock του bootloader ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Καλα ναι, αλλα τα πιο συνηθισμένα ειναι τα 3 που ειπα παραπάνω Εξαρτάται απ την συσκευη Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Η ερωτησή μου είναι γενική διότι θεωρώ ότι λογικά ισχύουν για όλα το ίδιο αφού έχουν το ίδιο λειτουργικό σύστημα. Εχω LG90 , (LG-D405n) ρώτα εδώ https://forum.xda-developers.com/lg-l90 και εδώ https://forum.xda-developers.com/lg-l90/general/guide-unlock-bootloader-flash-custom-t2839690 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Παιδιά ξέρετε αν γίνεται να χρησιμοποιώ αποτυπώματα για fast login στις τράπεζες, αλλά να μη το έχω για το ξεκλείδωμα;; Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομίζω πως ναι. Κάνε μια δοκιμή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Καλημερα σας, Παιδικο ταβλετ χωρις καρτα σιμ με εκδοση 4.4.2 και 4.4.4 θελουμε καπως να εμφανιζονται οι επαφες που ειναι στο gmail αποθηκευμενες. Πως γινεται? Δεν εχει google contacts και στις ρυθμισεις δεν εμφανιζει Συγχρωνισμος Επαφων. Πέρνα του το google contacts από το Play store. Εκτός αν δεν έχει στορ. Σε αυτή την περίπτωση βρες τρόπο να περάσει το store Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Αυτή την ερώτηση έπρεπε να την κάνεις στα LG. Πέρα από αυτό, όχι όλα τα τηλέφωνα δεν έχουν τον ίδιο τρόπο που κάνεις εγκατάσταση μιας rom. Για το δικό σου δες εδώ. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Παιδιά ξέρετε αν γίνεται να χρησιμοποιώ αποτυπώματα για fast login στις τράπεζες, αλλά να μη το έχω για το ξεκλείδωμα;; Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν το app της τραπεζας σου το υποστηριζει γινεται Send By Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Καλημέρα, Ξέρουμε καμία εφαρμογή που να επιτρέπει πρόσβαση σε network shares βασισμένα σε SMB v2/3? Έχω το ES Explorer Pro, αλλά πλέον πρέπει να έχει ψιλοεγκαταληφθεί. Πήρε ένα update πριν περίπου ένα μήνα (και ενώ είχε να γίνει update κανα χρόνο) στο οποίο υποτίθεται ότι υποστηρίζει SMB2.0, αλλά δυστυχώς δεν μου συνδέεται πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Δοκιμασε Solid Explorer, μπαίνω στο nas μου κανονικά.. Εξαιρετική εφαρμογή αξίζει και να τη πληρώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Με το Greenify βάζετε σε αδρανοποιηση όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε, ή μόνο αυτές που λέει ότι τρέχουν στο παρασκήνιο; Δλδ συνήθως Facebook, viber κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Με το Greenify βάζετε σε αδρανοποιηση όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε, ή μόνο αυτές που λέει ότι τρέχουν στο παρασκήνιο; Δλδ συνήθως Facebook, viber κτλ;Καλό είναι να βάζεις αυτες που δεν χρησιμοποιείς συχνά. Αν βάζεις εφαρμογές που χρησιμοποιείς συχνά θα τις αδρανοποιεί και θα πρέπει κάθε φορά που τις ανοίγεις να τις φορτώνει το Android στη μνήμη με αποτέλεσμα να υπάρχει μη αποτελεσματική χρήση των πόρων του συστήματος και φυσικά μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Επίσης αν αδρανοποιείς εφαρμογές τύπου Viber δεν θα λαμβάνεις ειδοποιήσεις. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts