Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα!

Θέλω να σβήσω μία επαφή απο το Viber του κινητού μου και κατ επέκταση και της desktop εκδοσης στο pc, χωρίς να σβήσω το τηλέφωνο απο τηλεφωνικό κατάλογο της συσκευής που συγχρονίζει με το gmail.

Πώς μπορώ να το κάνω?

Αν πάω στο viber και κάνω διαγραφή επαφής, μου την σβήνει και μέσα απο τον τηλεφωνικό κατάλογο.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2

Καλημέρα!

Θέλω να σβήσω μία επαφή απο το Viber του κινητού μου και κατ επέκταση και της desktop εκδοσης στο pc, χωρίς να σβήσω το τηλέφωνο απο τηλεφωνικό κατάλογο της συσκευής που συγχρονίζει με το gmail.

Πώς μπορώ να το κάνω?

Αν πάω στο viber και κάνω διαγραφή επαφής, μου την σβήνει και μέσα απο τον τηλεφωνικό κατάλογο.

Και εγώ προσπάθησα να το κάνω αυτό πριν πολύ καιρό, αλλά δεν τα κατάφερα. Λογικό βέβαια, αφού τις επαφές τις βλέπει από τον τηλεφωνικό κατάλογο και η εφαρμογή κάνει απλά την αντιστοίχηση με όσους έχουν viber.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Από την στιγμή που κάποια επαφή σού εγκαταστήσει το viber αυτόματα προστίθεται και εκεί. Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε γίνεται αντιστοιχία των επαφών.

Καλημέρα!

Πώς μπορώ να το κάνω?

Μπορείς να την μπλοκάρεις.

Μετά από 1,5 χρόνο σε wp, μετέβη σε Android συσκευή και έχω ένα τεράστιο θέμα με το viber.

Για κάποιο λόγο εμφανίζει και τις επαφές της γυναίκας μου στο viber και μόνο εκεί. Άλλο λογαριασμό στην Google εγώ, άλλο αυτή και πότε δεν έχουμε χρησιμοποιήσει την ίδια συσκευή, ούτε έχουμε μοιραστεί το ίδιο μαιλ. Τι μπορεί να φταίει;

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!

Μάλλον το viber κατάλαβε πόσο δεμένοι είστε... χαχα

πέρα από την πλάκα! Μήπως είχες βάλει εσύ το email σου στο κινητό της γυναίκας σου;; ή κάποια αλλαγή χωρίς να το θυμάσαι; Ρώτα και την γυναίκα σου αν έχει κάνει κάτι

Μετά από 1,5 χρόνο σε wp, μετέβη σε Android συσκευή και έχω ένα τεράστιο θέμα με το viber.

Για κάποιο λόγο εμφανίζει και τις επαφές της γυναίκας μου στο viber και μόνο εκεί. Άλλο λογαριασμό στην Google εγώ, άλλο αυτή και πότε δεν έχουμε χρησιμοποιήσει την ίδια συσκευή, ούτε έχουμε μοιραστεί το ίδιο μαιλ. Τι μπορεί να φταίει;

Κακά μαντάτα φίλε. Μάλλον η γυναίκα σου έχει βάλει το δαχτυλάκι της.

Βεζούβιος

Απ' ότι φαίνεται η γυναίκα σου με τα windows phone δεν σ' αφήνουν να πας σε άλλη πλατφόρμα... Χαχαχαχα..

Για τσέκαρε σε ποιες συσκευές είναι ενεργοποιημένο γιατί μάλλον υπάρχει μία παραπάνω απ ότι θα έπρεπε και δεν είναι δική σου ;)

Έπειτα από επισταμένες έρευνες......(το tapatalk δεν μου ολοκλήρωσε το προηγούμενο μήνυμα και τώρα το πήρα χαμπάρι......)

Τελικά το viber μου έκανε συγχρονισμό όλες τις επαφές, από οποιαδήποτε πηγή (sim, google account κλπ.). Οι επαφές της γυναίκας μου, μάλλον περάστηκαν πριν πολύ καιρό στην μνήμη τηλεφώνου, εξ ου και το αποτέλεσμα. Διέγραψα όλες τις επαφές και πέρασα μόνο αυτές από το google account, αφού πρώτα της μετέφερα εκεί από το outlook.

Λύση για να εμφανίζονται (στο viber) μόνο αυτέ που έχω ως προπιλεγμένες στις "Επαφές" δεν βρήκα.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απ' ότι φαίνεται η γυναίκα σου με τα windows phone δεν σ' αφήνουν να πας σε άλλη πλατφόρμα... Χαχαχαχα..

:lol: Βρε θα τα λέμε και στα underground νήματα των wp. Ετοιμάζομαι από 25/4 κι έπειτα για μάχες!

Edited by Guest27

Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος όταν συνδέω ποντίκι μέσω OTG να μην "χάνεται" το πληκτρολόγιο και να μπορώ να χρησιμοποιήσω το TouchPal ;

Γιατί κλείδωσε το άλλο θέμα?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7144462#

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Γιατί κλείδωσε το άλλο θέμα?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7144462#

Έλα ντε...

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος όταν συνδέω ποντίκι μέσω OTG να μην "χάνεται" το πληκτρολόγιο και να μπορώ να χρησιμοποιήσω το TouchPal ;

Παιδιά το βρήκα για όποιον τον ενδιαφέρει. Πάμε Ρυθμίσεις / Γλώσσα και εισαγωγή / πατάμε πάνω στο πληκτρολόγιο και απενεργοποιούμε το φυσικό πληκτρολόγιο

Παιδιά το βρήκα για όποιον τον ενδιαφέρει. Πάμε Ρυθμίσεις / Γλώσσα και εισαγωγή / πατάμε πάνω στο πληκτρολόγιο και απενεργοποιούμε το φυσικό πληκτρολόγιο

Ωπ , ωραίος. Σωστή παρατήρηση

αρα είναι στις ρυθμίσεις του touchpal?

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι. Στις ρυθμίσεις του κινητού

οκ τώρα έχω σβήσει το touchpal αλλά που στις ρυθμίσεις;c348639fe15af40b860d9645b87f7b5d.jpg6e5a36c8456c73d4c8c56aeb9b731ac0.jpg

οκ τώρα έχω σβήσει το touchpal αλλά που στις ρυθμίσεις;c348639fe15af40b860d9645b87f7b5d.jpg6e5a36c8456c73d4c8c56aeb9b731ac0.jpg

Έχεις δίκιο. Στο κινητό (lollipop) δεν έχει την επιλογή, ενώ στο tablet (Kit Kat) την έχει

http://m.imgur.com/a/GRXmR

Καλησπερα παιδια. Σκεφτομουν να κουμπωσω σε ενα κινητο μου λογαριασμο χρεωστικης της πειραιως. Διαβασα ομως το εξης

Το winbank wallet, ακολουθώντας τις προδιαγραφές ασφαλείας των διεθνών οργανισμών, Visa & MasterCard, δε λειτουργεί σε συσκευές που είναι rooted είτε από τις εργοστασιακές τους ρυθμίσεις είτε από τον ίδιο τον χρήστη τους. To ίδιο ισχύει και για τις εργοστασιακά rooted συσκευές που τις αλλάζει ο χρήστης.

Το κινητο που εχω ειναι με custom rom και προφανως rooted. Για να τη χρησιμοποιησω την υπηρεσια υπαρχει τροπος χωρις να φλασαρω στοκ ρομ; Ευχαριστω εκ των προτερων.

Ακομη για να ενεργοποιηθει χρειαζεται ebanking?

Edited by Antretng

σε Android 6, όταν πατάω το capactive δεξιό κουμπί στο κινητό, σβήνει η οθόνη. Την ίδια δουλειά κάνει και το Power off κανονικό κουμπί, ωστόσο εκείνο κλειδώνει και το τηλέφωνο.

Μπορεί να κλειδώνει και με το capactive ή όχι;

Αν πάω να το ανοίξω δεν ζητάει κωδικό, μόνο αν είχα σβήσει την οθόνη με το κανονικό κουμπί.

Leeco Cool1 4/64 Gold

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned