Jump to content

chrisakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    510
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About chrisakis

  • Ημ. Γέννησης 28/07/1967

chrisakis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πάρε τηλέφωνο τον βουλευτή σου. Θα έχεις τηλέφωνο την επόμενη μέρα.
  2. Πώς τις καθαρίζεις τις σίτες;
  3. Το έχω από τον Νοέμβριο του 2019. Το φορτίζω κάθε βράδυ με φορτιστή του iPhone 8. Πάντα ενεργοποιεί την λειτουργία βελτιστοποιημένη φόρτιση και η μπαταρία είναι στο 100% ακόμα. Η συσκευή αγορασμένη από το Public.
  4. Εγώ πάντα κάνω με όλες τις εφαρμογές βιντεοκλήσεις γυμνός. Λες να με βλέπουν;
  5. chrisakis

    iPhone 11

    Το ροζουλί είναι το καλύτερο
  6. Είδες που ξεμπερδεύτηκες αμέσως;
  7. Πάρε ένα ροζουλί!
  8. Φιλαράκι δεν θα χρειαστείς καμία βοήθεια για το iOS. Θα ασχολείσαι μόνο με την δουλειά σου. Τα υπόλοιπα τα κάνει μόνο του. Είναι αυτό που λέω κάπως υπερβολικά ότι το iOS είναι για χαζούς. Το μόνο που σου συνιστώ είναι να χρησιμοποιείς το Outlook για τα mail σου. Να το χαρείς!
  9. Εγώ είμαι γιδοβοσκός απάνω εις τα όρη. Οπότε "Καλιά στα όρη άρχοντας παρά στον κάμπο δούλος, θωρώ τον κόσμο από ψηλά κι είναι δικός του ούλος" Νταν! Νταν! Νταν!
  10. Ρε φίλε όλο αυτό το σκέφτηκες μόνος σου ή παρέα με κάποιους άλλους Android users? Πάντως αν το σκέφτηκες μόνος σου είσαι πολύ δυνατό μυαλό. Κάνε τα χαρτιά σου για το MIT. Τέτοια μυαλά δεν τα αφήνουν οι Αμερικάνοι.
  11. Ακριβώς και για το iPhone 11 pro που το έχω από τον Νοέμβριο. Καθόλου γρατζουνιές και το έχω δίχως τζαμάκι ή ζελατίνα. Τώρα τι λένε οι άλλοι δεν μπορώ να το καταλάβω ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βάλε του και μία μάσκα για τον Κορωνοϊό να είσαι απόλυτα σίγουρος. Έχω ένα πακέτο με μάσκες 50 τεμάχια αν ενδιαφέρεσαι. Εγώ δεν τις χρησιμοποιώ.
  12. Εγώ στην εφαρμογή του Outlook έχω 4 λογαριασμούς. Δύο επαγγελματικούς και άλλους δύο προσωπικούς. Gmail Hotmail iCloud
  13. Γιατί παιδεύεσαι τόσο με τα emails. Βάλε το Outlook της Microsoft και κάνεις την δουλειά όμορφα και πολύ απλά.
  14. chrisakis

    iPhone XR

    Ναι. Μόλις διάβασα ότι την δουλεύουν ταχύτατα μαζί με το εμβόλιο για τον Κορωνοϊό
  15. Καλημέρα φίλε. Το κουτί το έχω τυλίξει σε μια μπαμπακερή πετσέτα. Δεν έχω καθόλου γρατζουνιές. Εσύ τουλάχιστον έχεις χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Γράφω τόσο αιχμηρά σχόλια γιατί ρε ****το δεν μπορώ την βλακεία. Καλημέρα σου και καλή εβδομάδα. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα σου. Κάνω τόσο αιχμηρά σχόλια γιατί δεν αντέχω την βλακεία και την τεμπελιά του καθενός. Στο 90% των ερωτήσεων υπάρχουν οι απαντήσεις στο support της Apple και μάλιστα στα Ελληνικά. Επίσης στην ερώτηση του στυλ πως μπορώ να βλέπω YouTube χωρίς διαφημίσεις δεν πιστεύω ότι αφορά το θέμα του IPhone. Καλημέρα σου και καλή εβδομάδα
×
×
  • Create New...