geo29 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 ρίξε μια ματιά εδώ κι εδώ και υπάρχει ενότητα εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Καλημέρα! Θέλω να σβήσω μία επαφή απο το Viber του κινητού μου και κατ επέκταση και της desktop εκδοσης στο pc, χωρίς να σβήσω το τηλέφωνο απο τηλεφωνικό κατάλογο της συσκευής που συγχρονίζει με το gmail. Πώς μπορώ να το κάνω? Αν πάω στο viber και κάνω διαγραφή επαφής, μου την σβήνει και μέσα απο τον τηλεφωνικό κατάλογο. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny96 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Παιδιά το messenger day δεν έχει έρθει ακόμα στο λογαριασμό μου ενώ έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις; Γνωρίζει κάποιος γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 καλησπέρα. οπότε θα κλείσω αυτό και θα συνεχίσω στο ήδη υπάρχον. ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Καλημέρα! Θέλω να σβήσω μία επαφή απο το Viber του κινητού μου και κατ επέκταση και της desktop εκδοσης στο pc, χωρίς να σβήσω το τηλέφωνο απο τηλεφωνικό κατάλογο της συσκευής που συγχρονίζει με το gmail. Πώς μπορώ να το κάνω? Αν πάω στο viber και κάνω διαγραφή επαφής, μου την σβήνει και μέσα απο τον τηλεφωνικό κατάλογο. Και εγώ προσπάθησα να το κάνω αυτό πριν πολύ καιρό, αλλά δεν τα κατάφερα. Λογικό βέβαια, αφού τις επαφές τις βλέπει από τον τηλεφωνικό κατάλογο και η εφαρμογή κάνει απλά την αντιστοίχηση με όσους έχουν viber. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Από την στιγμή που κάποια επαφή σού εγκαταστήσει το viber αυτόματα προστίθεται και εκεί. Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε γίνεται αντιστοιχία των επαφών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Καλημέρα! Θέλω να σβήσω μία επαφή απο το Viber του κινητού μου και κατ επέκταση και της desktop εκδοσης στο pc, χωρίς να σβήσω το τηλέφωνο απο τηλεφωνικό κατάλογο της συσκευής που συγχρονίζει με το gmail. Πώς μπορώ να το κάνω? Αν πάω στο viber και κάνω διαγραφή επαφής, μου την σβήνει και μέσα απο τον τηλεφωνικό κατάλογο. Μπορείς να την μπλοκάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Μετά από 1,5 χρόνο σε wp, μετέβη σε Android συσκευή και έχω ένα τεράστιο θέμα με το viber. Για κάποιο λόγο εμφανίζει και τις επαφές της γυναίκας μου στο viber και μόνο εκεί. Άλλο λογαριασμό στην Google εγώ, άλλο αυτή και πότε δεν έχουμε χρησιμοποιήσει την ίδια συσκευή, ούτε έχουμε μοιραστεί το ίδιο μαιλ. Τι μπορεί να φταίει; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny96 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Μάλλον το viber κατάλαβε πόσο δεμένοι είστε... χαχα πέρα από την πλάκα! Μήπως είχες βάλει εσύ το email σου στο κινητό της γυναίκας σου;; ή κάποια αλλαγή χωρίς να το θυμάσαι; Ρώτα και την γυναίκα σου αν έχει κάνει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Μετά από 1,5 χρόνο σε wp, μετέβη σε Android συσκευή και έχω ένα τεράστιο θέμα με το viber. Για κάποιο λόγο εμφανίζει και τις επαφές της γυναίκας μου στο viber και μόνο εκεί. Άλλο λογαριασμό στην Google εγώ, άλλο αυτή και πότε δεν έχουμε χρησιμοποιήσει την ίδια συσκευή, ούτε έχουμε μοιραστεί το ίδιο μαιλ. Τι μπορεί να φταίει; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη! Κακά μαντάτα φίλε. Μάλλον η γυναίκα σου έχει βάλει το δαχτυλάκι της. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Έπειτα από επισταμένες έρευνες...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Μετά από 1,5 χρόνο σε wp, μετέβη σε Android συσκευή και έχω ένα τεράστιο θέμα με το viber. Για κάποιο λόγο εμφανίζει και τις επαφές της γυναίκας μου στο viber και μόνο εκεί. Άλλο λογαριασμό στην Google εγώ, άλλο αυτή και πότε δεν έχουμε χρησιμοποιήσει την ίδια συσκευή, ούτε έχουμε μοιραστεί το ίδιο μαιλ. Τι μπορεί να φταίει; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη! Απ' ότι φαίνεται η γυναίκα σου με τα windows phone δεν σ' αφήνουν να πας σε άλλη πλατφόρμα... Χαχαχαχα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Μετά από 1,5 χρόνο σε wp, μετέβη σε Android συσκευή και έχω ένα τεράστιο θέμα με το viber. Για κάποιο λόγο εμφανίζει και τις επαφές της γυναίκας μου στο viber και μόνο εκεί. Άλλο λογαριασμό στην Google εγώ, άλλο αυτή και πότε δεν έχουμε χρησιμοποιήσει την ίδια συσκευή, ούτε έχουμε μοιραστεί το ίδιο μαιλ. Τι μπορεί να φταίει; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη! Για τσέκαρε σε ποιες συσκευές είναι ενεργοποιημένο γιατί μάλλον υπάρχει μία παραπάνω απ ότι θα έπρεπε και δεν είναι δική σου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 (edited) Έπειτα από επισταμένες έρευνες......(το tapatalk δεν μου ολοκλήρωσε το προηγούμενο μήνυμα και τώρα το πήρα χαμπάρι......) Τελικά το viber μου έκανε συγχρονισμό όλες τις επαφές, από οποιαδήποτε πηγή (sim, google account κλπ.). Οι επαφές της γυναίκας μου, μάλλον περάστηκαν πριν πολύ καιρό στην μνήμη τηλεφώνου, εξ ου και το αποτέλεσμα. Διέγραψα όλες τις επαφές και πέρασα μόνο αυτές από το google account, αφού πρώτα της μετέφερα εκεί από το outlook. Λύση για να εμφανίζονται (στο viber) μόνο αυτέ που έχω ως προπιλεγμένες στις "Επαφές" δεν βρήκα. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απ' ότι φαίνεται η γυναίκα σου με τα windows phone δεν σ' αφήνουν να πας σε άλλη πλατφόρμα... Χαχαχαχα.. :lol: Βρε θα τα λέμε και στα underground νήματα των wp. Ετοιμάζομαι από 25/4 κι έπειτα για μάχες! Edited April 8, 2017 by Guest27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος όταν συνδέω ποντίκι μέσω OTG να μην "χάνεται" το πληκτρολόγιο και να μπορώ να χρησιμοποιήσω το TouchPal ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Γιατί κλείδωσε το άλλο θέμα? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7144462# Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Γιατί κλείδωσε το άλλο θέμα? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7144462# Έλα ντε... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος όταν συνδέω ποντίκι μέσω OTG να μην "χάνεται" το πληκτρολόγιο και να μπορώ να χρησιμοποιήσω το TouchPal ; Παιδιά το βρήκα για όποιον τον ενδιαφέρει. Πάμε Ρυθμίσεις / Γλώσσα και εισαγωγή / πατάμε πάνω στο πληκτρολόγιο και απενεργοποιούμε το φυσικό πληκτρολόγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Παιδιά το βρήκα για όποιον τον ενδιαφέρει. Πάμε Ρυθμίσεις / Γλώσσα και εισαγωγή / πατάμε πάνω στο πληκτρολόγιο και απενεργοποιούμε το φυσικό πληκτρολόγιο Ωπ , ωραίος. Σωστή παρατήρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Παιδιά το βρήκα για όποιον τον ενδιαφέρει. Πάμε Ρυθμίσεις / Γλώσσα και εισαγωγή / πατάμε πάνω στο πληκτρολόγιο και απενεργοποιούμε το φυσικό πληκτρολόγιο αρα είναι στις ρυθμίσεις του touchpal? Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 αρα είναι στις ρυθμίσεις του touchpal? Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι. Στις ρυθμίσεις του κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Όχι. Στις ρυθμίσεις του κινητού οκ τώρα έχω σβήσει το touchpal αλλά που στις ρυθμίσεις; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 οκ τώρα έχω σβήσει το touchpal αλλά που στις ρυθμίσεις; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις δίκιο. Στο κινητό (lollipop) δεν έχει την επιλογή, ενώ στο tablet (Kit Kat) την έχει http://m.imgur.com/a/GRXmR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 (edited) Καλησπερα παιδια. Σκεφτομουν να κουμπωσω σε ενα κινητο μου λογαριασμο χρεωστικης της πειραιως. Διαβασα ομως το εξης Το winbank wallet, ακολουθώντας τις προδιαγραφές ασφαλείας των διεθνών οργανισμών, Visa & MasterCard, δε λειτουργεί σε συσκευές που είναι rooted είτε από τις εργοστασιακές τους ρυθμίσεις είτε από τον ίδιο τον χρήστη τους. To ίδιο ισχύει και για τις εργοστασιακά rooted συσκευές που τις αλλάζει ο χρήστης. Το κινητο που εχω ειναι με custom rom και προφανως rooted. Για να τη χρησιμοποιησω την υπηρεσια υπαρχει τροπος χωρις να φλασαρω στοκ ρομ; Ευχαριστω εκ των προτερων. Ακομη για να ενεργοποιηθει χρειαζεται ebanking? Edited April 12, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 σε Android 6, όταν πατάω το capactive δεξιό κουμπί στο κινητό, σβήνει η οθόνη. Την ίδια δουλειά κάνει και το Power off κανονικό κουμπί, ωστόσο εκείνο κλειδώνει και το τηλέφωνο. Μπορεί να κλειδώνει και με το capactive ή όχι; Αν πάω να το ανοίξω δεν ζητάει κωδικό, μόνο αν είχα σβήσει την οθόνη με το κανονικό κουμπί. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts