Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδη τη συσκευη μου την εχουν ελάχιστα ατομα umi emax και στο νημα της δεν γραφει σχεδον κανεις θα ρωτησω εδω.Εχω δυο μερες τη συσκευη την εχω φορτισει δυο φορες αλλα τα στατιστικά της μπαταριας δεν αρχιζουν να μετρανε απο την αρχη μετα τη φορτιση αλλά συνεχίζουν να μετρανε απο εκει που μεινανε. Παραδειγμα στην ανοιχτη οθονη μου λεει 13 ωρες μεχρι στιγμης και συνεχιζουμε..Εννοείται εχω κανει επαννεκινηση μετα απο φόρτιση. Εχω κανει και calibration με την εφαρμογη εχω παει και στο φακελο με τα battery stats και εχω κανει διαγραφή αλλα τιποτα.Ειναι ρουταρισμενο το κινητό. Καμια ιδεα κανεις;Ευχαριστώ

Επειδη τη συσκευη μου την εχουν ελάχιστα ατομα umi emax και στο νημα της δεν γραφει σχεδον κανεις θα ρωτησω εδω.Εχω δυο μερες τη συσκευη την εχω φορτισει δυο φορες αλλα τα στατιστικά της μπαταριας δεν αρχιζουν να μετρανε απο την αρχη μετα τη φορτιση αλλά συνεχίζουν να μετρανε απο εκει που μεινανε. Παραδειγμα στην ανοιχτη οθονη μου λεει 13 ωρες μεχρι στιγμης και συνεχιζουμε..Εννοείται εχω κανει επαννεκινηση μετα απο φόρτιση. Εχω κανει και calibration με την εφαρμογη εχω παει και στο φακελο με τα battery stats και εχω κανει διαγραφή αλλα τιποτα.Ειναι ρουταρισμενο το κινητό. Καμια ιδεα κανεις;Ευχαριστώ

Κάνεις πλήρη φόρτιση? Μόνο αν γίνει πλήρης φόρτιση μηδενίζουν οι μετρητές.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Κάνεις πλήρη φόρτιση? Μόνο αν γίνει πλήρης φόρτιση μηδενίζουν οι μετρητές.

Ναι εννοείται πληρης φορτιση.100% αλλα τίποτα εχει φαει κόλλημα.

Κάνε hard reset τότε όσο είναι νωρίς και δεν έχεις κάνει ακόμα τρελό στήσιμο...

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Καλησπερα! Πια εφαρμογη να βαλω για να σκαναρω αν εχει μπει τιποτα στο ταμπλετ; γιατι εχει αρχησει κ μου ανοιγει σελιδες με διαφορες εφαρμογες χωρις να παταω κατι...

Κάνε hard reset τότε όσο είναι νωρίς και δεν έχεις κάνει ακόμα τρελό στήσιμο...

Εχω κανει δυστυχώς φουλ στήσιμο αλλα δεν το γλιτώνω το hard reset.. Titanium και buck up..

Εχω κανει δυστυχώς φουλ στήσιμο αλλα δεν το γλιτώνω το hard reset.. Titanium και buck up..

Εκανα hard reset μετρα η μπαταρια απο την αρχή.. Το αφην και πέφτει μεχρι 70% μετα το φορτιζω φουλ το βγαζω και μου κανει τα ίδια.. Δεν μηδενίζει τα στατιστικά αλλά η μπαταρία συνεχίζει να μετράει απο εκει που έμεινε.. Σηκωνω τα χερια ψηλά.. Αν καποιος εχει καμια ιδεα περιμένω.

Παιδιά καλησπέρα, μου έτυχε ένα επείγον πρόβλημα και είμαι σε απόγνωση..

Έχω ένα κινέζικο Ulefone Be Pro, και εχθές πήγα να βάλω τη κάρτα SIM της μάνας μου στο δικό μου κινητό.. Μετά που πήγα να ξανα βάλω τη δικιά μου, το κινητό μου μπλόκαρε, και μου ζητάει να εισάγω κωδικό προστασίας ιδιωτικότητας για να το ξεκλειδώσω..!!

Είχα βάλει παλιότερα προστασία της κάρτας SIM με το CM SECURITY, αλλά το είχα ξεχάσει, και τώρα δε θυμάμαι καθόλου το κωδικό για να το ξεκλειδώσω.. Τι μπορώ να κάνω; Αν γίνει ένα φορμάτ θα στρώσει; Γιατί είναι κρίμα.. Κινητό 2 μηνών να το πετάξω..

Υγ. Η συσκευή τρέχει android 4.4

Παιδιά καλησπέρα, μου έτυχε ένα επείγον πρόβλημα και είμαι σε απόγνωση..

Έχω ένα κινέζικο Ulefone Be Pro, και εχθές πήγα να βάλω τη κάρτα SIM της μάνας μου στο δικό μου κινητό.. Μετά που πήγα να ξανα βάλω τη δικιά μου, το κινητό μου μπλόκαρε, και μου ζητάει να εισάγω κωδικό προστασίας ιδιωτικότητας για να το ξεκλειδώσω..!!

Είχα βάλει παλιότερα προστασία της κάρτας SIM με το CM SECURITY, αλλά το είχα ξεχάσει, και τώρα δε θυμάμαι καθόλου το κωδικό για να το ξεκλειδώσω.. Τι μπορώ να κάνω; Αν γίνει ένα φορμάτ θα στρώσει; Γιατί είναι κρίμα.. Κινητό 2 μηνών να το πετάξω..

Υγ. Η συσκευή τρέχει android 4.4

Δεν θα το πετάξεις, κάνε hard reset και λογικά θα ανοίξει.

Πρόσφατα το samsung μου τα παιξε και σκέφτομαι να το κάνω δεύτερο τηλέφωνο και να του περάσω την τελευταία έκδοση Android. Για αυτό δε με ενδιαφέρει να κάνω factory reset ή restore. Απλά να του περάσω την πρόσφατη rom χωρίς να δεσμεύομαι από τον κατασκευαστή και από τις μύριες εφαρμογές που μου έβαλε, χωρίς να μου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει αναβαθμίσεις γιατί είναι ρουταρισμένο κλπ. Φυσικά δε με νοιάζει η εγγύηση.

Πως προχωράω;

Υ.Γ. Απαντήστε πρώτα στον πιο πάνω που επείγει.

Μπορείς να βρεις το κατάλληλο νήμα της συσκευής σου εδώ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=18 και να ρωτήσεις εκεί ώστε να σε βοηθήσουμε.

Εδώ και λίγες μέρες μου όταν βάζω το καρφί για να ακούσω ραδιόφωνο στο περπάτημα και ενεργοποιώ το ραδιόφωνο ανοίγει για δευτερόλεπτο η εφαρμογή, εξαφανίζεται αμέσως και εμφανίζετει το μήνυμα "Please insert headset", ενώ το καλώδιο (καρφί) είναι στη θέση του.

Τις πρώτες μέρες γύριζα το καρφί δεξιά-αριστερά και έπιανε επαφή αλλά σήμερα δεν έπιανε με τίποτε.

Δοκίμασα με ένα άλλο καλώδιο από iphone αλλά και πάλι τίποτε. Δοκίμασα και με ένα νέο που είχα αγοράσει από Κίνα πριν από μήνες και έπιασε, τουλάχιστον αυτή τη φορά.

Συνέβη για πρώτη φορά και δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους.

Είναι κάτι που μπορώ να διορθώσω;

Εδώ και λίγες μέρες μου όταν βάζω το καρφί για να ακούσω ραδιόφωνο στο περπάτημα και ενεργοποιώ το ραδιόφωνο ανοίγει για δευτερόλεπτο η εφαρμογή, εξαφανίζεται αμέσως και εμφανίζετει το μήνυμα "Please insert headset", ενώ το καλώδιο (καρφί) είναι στη θέση του.

Τις πρώτες μέρες γύριζα το καρφί δεξιά-αριστερά και έπιανε επαφή αλλά σήμερα δεν έπιανε με τίποτε.

Δοκίμασα με ένα άλλο καλώδιο από iphone αλλά και πάλι τίποτε. Δοκίμασα και με ένα νέο που είχα αγοράσει από Κίνα πριν από μήνες και έπιασε, τουλάχιστον αυτή τη φορά.

Συνέβη για πρώτη φορά και δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους.

Είναι κάτι που μπορώ να διορθώσω;

Προφανώς έχει πάρει μπόσικα η υποδοχή γιά το βύσμα των ακουστικών. Αν κοιτάξεις σε φώς την υποδοχή θα πρέπει να δείς κάπου στη μέση της ένα λαμάκι (συνήθως χρυσαφί), αν κατορθώσεις και το τραβήξεις προσεκτικά με μία καρφίτσα, ελαφρώς προς τα έξω, πιθανόν να φτιάξει.

Το ιδιο ειχα παθει κ γω, και τελικά ηταν η θηκη του κινητου που εχω, και δεν καρφωνόταν καλα το βύσμα

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Ευχαριστώ για τις συμβουλές/

Η θήκη δεν ενοχλεί το καρφί αλλά δοκίμασα και χωρίς θήκη και πάλι τα ίδια.

Αύριο, με το φως της ημέρας θα προσπαθήσω να εξερευνήσω την υποδοχή.

GOOGLE ACCOUNT

Σημερα σέταρα ενα νεο tablet, και καποια στιγμη που περιδιαβαινα τα settings του google account, ειδα να μου εμφανιζει για αγορες εφαρμογων, τα τελευταια νουμερα της χρεωστικης μου καρτας!!!!!

Ξαφνιαστηκα ειναι αληθεια.

Και αυτο, γιατι ποτε δεν εχω αγορασει εφαρμογη απο google play.

Βεβαια, αμεσως 'στροφαρα' και καταλαβα, γιατι αλλη εξηγηση δεν μπορω να δωσω, οτι μαλλον 'τραβηξε' τα στοιχεια απο αγορα που ειχα κανει πολυ παλια, μπορει και πριν 5 χρονια, απο ενα αμερικανικο site που ειχα αγορασει ενα προιον, και που απαιτουσε (το site) να χρησιμοποιησω την υπηρεσια (αν την θυμαμαι καλα) google checkout.

Πως μπορω εγω ομως, είτε μεσα απο android, είτε απο τον υπολογιστη, να διαγραψω εντελως οτι εχει να κανει με την χρεωστικη μου καρτα;

Ελπιζω να υπαρχει τροπος, γιατι ειμαι ιδιαιτερα ευαισθητοποιημενος σε θεματα privacy-security, και ειλικρινα το συμβαν αυτο με χαλασε πολυ.

GOOGLE ACCOUNT

Σημερα σέταρα ενα νεο tablet, και καποια στιγμη που περιδιαβαινα τα settings του google account, ειδα να μου εμφανιζει για αγορες εφαρμογων, τα τελευταια νουμερα της χρεωστικης μου καρτας!!!!!

Ξαφνιαστηκα ειναι αληθεια.

Και αυτο, γιατι ποτε δεν εχω αγορασει εφαρμογη απο google play.

Βεβαια, αμεσως 'στροφαρα' και καταλαβα, γιατι αλλη εξηγηση δεν μπορω να δωσω, οτι μαλλον 'τραβηξε' τα στοιχεια απο αγορα που ειχα κανει πολυ παλια, μπορει και πριν 5 χρονια, απο ενα αμερικανικο site που ειχα αγορασει ενα προιον, και που απαιτουσε (το site) να χρησιμοποιησω την υπηρεσια (αν την θυμαμαι καλα) google checkout.

Πως μπορω εγω ομως, είτε μεσα απο android, είτε απο τον υπολογιστη, να διαγραψω εντελως οτι εχει να κανει με την χρεωστικη μου καρτα;

Ελπιζω να υπαρχει τροπος, γιατι ειμαι ιδιαιτερα ευαισθητοποιημενος σε θεματα privacy-security, και ειλικρινα το συμβαν αυτο με χαλασε πολυ.

Μπες στο https://wallet.google.com και δεν αν την έχει εκεί περασμένη. Αν ναι, διέγραψε τη... :)

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

ρε παιδιά.. δεν ξέρω εσείς με τι ταχύτητες έχετε δεδομένα, εγώ αυτό που βλέπω είναι Ε, Η, G.. και φυσικά σέρνεται το ιντερνετ.. πρέπει να κάνω καμιά ρύθμιση;

πώς είναι δυνατόν να έχει καμπάνα σήμα για να μιλάς στο τηλέφωνο και από δεδομένα τίποτα;

Δες στις ρυθμίσεις δικτύου αν έχεις επιλέξει το GSM only. Αν το έχεις, επέλεξε το wcdma/GSM.

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

ρε παιδιά.. δεν ξέρω εσείς με τι ταχύτητες έχετε δεδομένα, εγώ αυτό που βλέπω είναι Ε, Η, G.. και φυσικά σέρνεται το ιντερνετ.. πρέπει να κάνω καμιά ρύθμιση;

πώς είναι δυνατόν να έχει καμπάνα σήμα για να μιλάς στο τηλέφωνο και από δεδομένα τίποτα;

Ανάλογα την περιοχή, αν έχει κάλυψη 3G η 4G. Στο σπιτι μου (περιοχή) δεν έχω κάλυψη 3G &4G. και 300μ παρακάτω έχω 4G.;) Με VODAFONE.

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Μπες στο https://wallet.google.com και δεν αν την έχει εκεί περασμένη. Αν ναι, διέγραψε τη... :)

Εκει ηταν! Να σαι καλα!

Πως μπορω να κανω safe remove για ενα φλασακι otg που εχω?

Πηγα μεσα απο es explorer αλλα δεν ειδα επιλογη, το τραβηξα οπως ηταν (δεν το χρησιμοποιουσε το κινητο εκεινη τη στιγμη), και μου εβγαλε μηνυμα να κανω ασφαλη καταργηση γιατι μπορω να χασω δεδομενα.

Απο που/πως την κανω;

Πως μπορω να κανω safe remove για ενα φλασακι otg που εχω?

Πηγα μεσα απο es explorer αλλα δεν ειδα επιλογη, το τραβηξα οπως ηταν (δεν το χρησιμοποιουσε το κινητο εκεινη τη στιγμη), και μου εβγαλε μηνυμα να κανω ασφαλη καταργηση γιατι μπορω να χασω δεδομενα.

Απο που/πως την κανω;

swipe προς τα κάτω ....στην notification bar ... ένα click στο μήνυμα για το usb... (δεν χάνεις δεδομένα..)

swipe προς τα κάτω ....στην notification bar ... ένα click στο μήνυμα για το usb... (δεν χάνεις δεδομένα..)

Πηγα στο notification bar, αλλα ενω οταν το ειχα συνδεσει ειχε οντως δειξει μηνυμα, οταν μετα πηγα να το βρω(το φανταστηκα οτι ισως γινεται κι απο εκει), δεν υπηρχε! Δεν ξερω, πως/γιατι εξαφανιστηκε.

Αλλος τροπος, 'παντος καιρου';

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned