maarinos Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 @freddaras Σ'μένα δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα Έχεις την τελευταία έκδοση??? η τελευταία έκδοση είναι 4.5.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 (edited) @freddaras Σ'μένα δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα Έχεις την τελευταία έκδοση??? η τελευταία έκδοση είναι 4.5.2 ναι ..μισο να το δοκιμασω παλι ... Edited May 14, 2020 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 τωρα επανηλθε παλι ενω ολο το πρωι δεν εκοβες διαφημίσεις καθολου ..περιεργα πράγματα ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 Έβαλες νεότερη έκδοση?? Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Και σε εμένα εδώ και 2-3 μέρες το blokada δεν τα καταφέρνει το ίδιο καλά με πριν. Βλέπω διαφημίσεις σε apps που πριν δεν έβλεπα. Τελευταία έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Και σε εμένα εδώ και 2-3 μέρες το blokada δεν τα καταφέρνει το ίδιο καλά με πριν. Βλέπω διαφημίσεις σε apps που πριν δεν έβλεπα. Τελευταία έκδοσηΚάνε ανανέωση τα host files. Και δες το log του traffic να βρεις κάποια ύποπτη διεύθυνση, ίσως είναι κάποιες νέες διευθύνσεις που δεν έχουν περαστεί ακόμα στα host files και πρέπει να τα κόψεις χειροκίνητα. Η Google νομίζω πρόσφατα έβαλε και νέες διευθύνσεις για ads. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Κάνε ανανέωση τα host files. Και δες το log του traffic να βρεις κάποια ύποπτη διεύθυνση, ίσως είναι κάποιες νέες διευθύνσεις που δεν έχουν περαστεί ακόμα στα host files και πρέπει να τα κόψεις χειροκίνητα. Η Google νομίζω πρόσφατα έβαλε και νέες διευθύνσεις για ads. Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΘενξ zananiro έκανα ανανέωση τα host files επανεκκίνηση και τώρα επανήλθε στο φυσιολογικό. Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Θενξ zananiro έκανα ανανέωση τα host files επανεκκίνηση και τώρα επανήλθε στο φυσιολογικό. Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ναι και εγω αυτο εκανα ....και ειχα τρομαξει :) εχω βολευτεί απιστευτα με το blokada ! Κανει τρομερη δουλεια για δωρεαν προγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 ναι και εγω αυτο εκανα ....και ειχα τρομαξει :) εχω βολευτεί απιστευτα με το blokada ! Κανει τρομερη δουλεια για δωρεαν προγραμμα Πως κάνουμε ανανέωση ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 Από που κατεβάζω Blokada ενημερωμένο; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 @dgl Από δω blokada-v4.5.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Έβαλα και εγώ το blokada, θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι ρυθμίσεις κάνουμε για να δουλέψει καλά με τις διαφημίσεις; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Εγώ θέλω να ρωτήσω κατά πόσο ασφαλείς είναι αυτή η εφαρμογή. Blokada . Επειδή μπαίνουμε σε τράπεζες πληρώνουμε , τί γίνεται ; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Σε xiaomi(miui) υπάρχει τρόπος να μην βλέπουμε διαφημίσεις? Χωρίς ρουτ κλπ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 (edited) Σε xiaomi(miui) υπάρχει τρόπος να μην βλέπουμε διαφημίσεις? Χωρίς ρουτ κλπ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε miui 10 εγώ χρησιμοποιούσα το blokada χωρίς πρόβλημα. Απλά να το βάλεις στις εξαιρέσεις να μην το κλείνει το miui. Το Netguard που συνήθως χρησιμοποιώ, σε miui για κάποιο λόγο δεν λειτουργούσε σωστά, το έκλεινε συνεχώς το miui όταν έκανα καθαρισμό, λογικά ήθελε κάποιες extra ρυθμίσεις στο κινητό. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited June 11, 2020 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Στης ροθμησεις του blokada στο app settings έχει επιλογή keep alive Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Κόβει και απ' τις εφαρμογές και από παντού το blokada? Θέλει γενικά ρυθμίσεις και πείραγμα όλη την ώρα? Γιατί θα μπει σε τηλέφωνο ατόμου που δεν ασχολείται πολύ με αυτα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Κόβει και απ' τις εφαρμογές και από παντού το blokada? Θέλει γενικά ρυθμίσεις και πείραγμα όλη την ώρα? Γιατί θα μπει σε τηλέφωνο ατόμου που δεν ασχολείται πολύ με αυτα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, κόβει από browser και σχεδόν απ' όλες τις εφαρμογές (όχι απο YouTube κλπ). Οχι, δεν θέλει συνέχεια πείραγμα, μια φορά θα τη στήσεις. Το στήσιμο είναι πολύ εύκολο, βάλε τις default ρυθμίσεις και σε λίγα λεπτά είσαι έτοιμος. Ρύθμισε να γίνεται αυτόματη ανανέωση των host files μια φορά τον μήνα και είσαι ΟΚ. Τώρα αν για οποιοδήποτε λόγο κλείσει κάποια φορά η εφαρμογή ή αν δεν ξεκινήσει αυτόματα μετά από κάποιο reboot του κινητού, απλά την ανοίγει. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilllios Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 δημιουργεις και local vpn η δεν χρειαζεται στο adguard; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 δημιουργεις και local vpn η δεν χρειαζεται στο adguard; Φτιάχνει μόνο του vpn, δε χρειάζεται να κάνεις κάτι εσύ. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Έχω αγοράσει εδώ και χρόνια lifetime άδεια του adguard. Έχει καμία διαφορά το adguard που είναι στο PlayStore από αυτό που είχα αγοράσει από τη σελίδα του; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Έχω αγοράσει εδώ και χρόνια lifetime άδεια του adguard. Έχει καμία διαφορά το adguard που είναι στο PlayStore από αυτό που είχα αγοράσει από τη σελίδα του; Τεράστια διαφορά. Του play κόβει διαφημίσεις μόνο στον samsung και στον yandex browser, το κανονικό τις κόβει σχεδόν παντού. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Υπάρχει κάποιος αντίστοιχος τρόπος να μπλοκάρουμε τις διαφημίσεις και στο youtube της smart tv μας? Δοκίμασα βάζοντας τους adguard dns στο ρουτερ μου αλλά δυστυχώς δεν δούλεψε για την εφαρμογή youtube της samsung τηλεόρασης μου με tizen λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Υπάρχει κάποιος αντίστοιχος τρόπος να μπλοκάρουμε τις διαφημίσεις και στο youtube της smart tv μας? Δοκίμασα βάζοντας τους adguard dns στο ρουτερ μου αλλά δυστυχώς δεν δούλεψε για την εφαρμογή youtube της samsung τηλεόρασης μου με tizen λειτουργικό. Same here στη QLED μου, θα με ενδιέφερε κι εμένα κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 (edited) Υπάρχει κάποιος αντίστοιχος τρόπος να μπλοκάρουμε τις διαφημίσεις και στο youtube της smart tv μας? Δοκίμασα βάζοντας τους adguard dns στο ρουτερ μου αλλά δυστυχώς δεν δούλεψε για την εφαρμογή youtube της samsung τηλεόρασης μου με tizen λειτουργικό. Από την εφαρμογή του YouTube συγκεκριμένα όχι, μόνο αν έχεις Android TV και περάσεις το adclear. Για τις διαφημίσεις του YouTube από browser υπάρχουν γενικά επιλογές. Για Samsung TV δες εδώ, ίσως αν μπλοκάρεις αυτά τα URLs στο router κάνει δουλειά. Για YouTube βέβαια χλωμό το κόβω να κάνει δουλειά. https://www.google.com/amp/s/www.helpmegeek.com/block-ads-on-smart-tv-samsung-sony-lg/amp/ Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited July 24, 2020 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts