Jump to content

vasilllios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    208
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vasilllios

  1. Το δημόσιο στην Ελλάδα αξίζει πάντα.Αν υπάρχει δυνατότητα σε άλλο τμήμα του δημοσίου τομέα πενθήμερο 8ωρο τότε κάνε το.Αλλιως εξαρτάται που θα μπεις και τι θα κανείς.
  2. oλα τα προγράμματα κάθε μήνα πληρώνονται.Δεν υπάρχει ετήσια.
  3. Οι φωτο συγχρονίζονται και στην συσκευή και στο cloud. Εφόσον ειναι γεμάτη δεν μπορει να συγχρονίσει
  4. Καλη χρονια Αν εχεις ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις του Face ID το ξεκλείδωμα με αυτο Κανε διαγραφή και ξαναπέρασε το.
  5. Με 3€/μηνα εχεις 200gb.. Προσωπικά το προτιμω που συγχρονίζονται ολα.
  6. Δεν εκοβε καμια διαφημιση σε κανενα site. Το ειχα ενεργοποιήσει κανονικα ΥΓ Δοκιμάζω το wipr ,δειχνει οτι δουλεύει καλα μεχρι στιγμής.
  7. Χρόνια πολλά. Κυρίως στο safari Το θέμα είναι ότι δεν μπλοκάρει καμία
  8. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.Κατεβασα το adguard (το απλό) και δεν σταματάει ούτε μια διαφήμιση.Δεν με νοιάζει να το αγοράσω αρκεί να ξέρω ότι κάνει δουλειά. Μετά δοκίμασα και ένα vpn link.Eκοβε καποιες διαφημισεις αλλα οχι ολες.Επισης μπλοκαρε forum στο tapatalk, kai το εβγαλα. Στο υπολογιστή δοκίμασα όλα αυτά ματαια.Μετα το adblocking, δέκα μέρες έχει ads blocked 0. Κατεβασα και το adblockplus και αυτο τα ιδια.Εχω κανει επαννεκινηση δεν ξερω τι αλλο να κανω.
  9. Παρά πολλές φορές την έχω πατήσει και σκέφτομαι ποσό ηλίθιοι στήσιμο έχει μια εφαρμογή (πχ ο pdf viewer) και για να ψαξεις μια σελιδα κανεις ατελειωτο scrolll και ενα χρονο σχεδον μετα ανακάλυψα αν κάνεις δεξια με το δάχτυλο βγαζει σελιδα αναζητησης!!!! ΥΓ Πείτε κανένα ad blocker θα με τρελανουν οι διαφημισεις..`ένα vpn blocker που δοκίμασα μπλοκάρει πολλές σελίδες (ακόμα και στο tapatalk) Πως μπορώ να κάνω μια αναζήτησή ένα σημείο ενδιαφέροντος και κάνοντας κλικ επάνω να ανοίξει το iOS map και οχι το gmaps? Eιναι αρκετά σπαστικό.
  10. Καλημερα. Αν σκεφτεσαι ενα λειτουργικό οπως ειχες μάθει θα σε απογοητεύσει. Εγω προσπαθω να διαγράψω απο το μυαλο μου πως το λειτουργούσα παλιά και αρχίζει να γινεται ευκολότερο. Κάποτε βολευτήκαμε να το κανουμε ετσι και τωρα μας φαινεται περίεργο. Πχ αυτο με τις πρόσφατες κλησεις μου φάνηκε περίεργο. Τωρα αποθηκεύω κατευθείαν το νούμερο και με περιεργη ονομασία κιολας και πιστευω τρώω λιγότερο χρονο απο το να ψαχνω μια κληση που ειχε γινει στις 30 του μηνός και να εχω 30 κλήσεις τοτε κλπ.
  11. Οταν λες στήσιμο ; Ενα λειτουργικό και μια εφαρμογή ειναι
  12. Mου κάνει εντύπωση από τις συζήτησης.Ιδια τηλέφωνα,ιδιο λειτουργικό και εμφανίζουν τελείως διαφορετική συμπεριφορά?Είναι δυναυον να συμβαίνει αυτό?
  13. H ezviz σε σχέση με την Tapo μου ειχε και εμενα delay. ο Ajax ειναι άμεσος
  14. To κατέβασα στο iPhone να το δοκιμάσω.Δουλεύει μόνο στο browser η και σε άλλες εφαρμογές? .Ευχαριστω Έκανα αλλά εξακολουθεί να κάνει τα ίδια.Ακομα και με την επιλογή αποκλεισμού ενός στοιχείου χειροκίνητα το ξαναεμφανίζει. Θελω να χρησιμοποιώ στον Mac kai sto iPhone τον ίδιο browser ,ιδιοι κωδικοί,ιστορικο κλπ .Στα windows τον ειχα αποκλεισει παντως
  15. Απολύτως τιποτα δεν κόβει. Δεν δοκίμασα να κανω καμια επανεκκίνηση.
  16. Καλημερα Ισως φανεί περίεργο αλλα το εχω ενεργοποιήσει κανονικα. Εχω παει και στις ρυθμίσεις safari και εχω κανει ενεργούς τους διακόπτες του adguard αλλα τιποτα Θα δοκιμασω και αυτο που λετε.
  17. Εβαλα για δοκιμη αυτο,την εφαρμογή που εχει την δωρεάν. Δεν κόβει τιποτα ομως.
  18. Καλημερα Υπαρχει κανεναν ad guard για τον κακομοίρη τον safari? Και στο iPhone και στο mac δεν δειχνει να δουλεύει κανενα.
  19. Καποιος το ανέφερε για το viber ,οντως κανει κολλήματα τελευταια. Τα πληκτρολόγια ειναι οπως μάθει καθένας.ολα τα υπολοιπα θα του φαίνονται χάλια. Προσωπικά ηρθα απο αντροιντ και ειδα και έπαθα να αλλαζω πληκτρολόγια. Τελικα συνήθισα του iOS κατι που θα συνέβαινε με οποιαδήποτε αλλαγη. Δεν με νοιάζουν οι αριθμοι ,ενα κλικ ειναι , τρώει χώρο στην οθόνη. Καποιες φορες παιδεύεσαι ακομα και mark,copy κλπ να κανεις Απλα γιατι έμαθες τοσα χρονια να τα κανεις αλλιως. Δώστε χρονο
  20. Οι περισσότερες πλεον εχουν 0 lux εικονα. Τωρα τι θελεις να βλεπεις ειναι μια ιστορία. Καταγραφικό ολα σου κανουν. Σκληρό οσο πιο μεγάλος τοσο περισσότερος χώρος αποθηκευσης(το ποσο εξαρτάται απο την διάταξη εγγραφής). Sent from my iPhone using Tapatalk
  21. Μηχανήματα που σχεδιάζονται σε μια εταιρία και κατασκευάζονται σε τριτη χώρα με φτηνά εργατικά χερια δεν ονομάζονται φασόν.
×
×
  • Create New...