Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το p10 έχει καλύτερο ois οπότε και ρίχνει περισσότερο το shutter speed.

Η κάμερα ζεσταίνει οποιοδήποτε κινητό αφού ζεσταίνεται ο αισθητήρας της κάμερας. Εκτός εάν έχει μικροσκοπικό αισθητήρα.

Γενικά έχω παρατηρήσει ότι όσο πιο μεγάλη συσκευή τόσο πιο χαμηλά κρατάει τις θερμοκρασίες.

Το ότι το mate 9 είναι περσυνό μοντέλο δεν σημαίνει κάτι εφόσον βάζει κάτω τις περισσότερες φετινές συσκευές. Απλά αντί να κάνει 800+ ευρώ που είχε όταν πρωτοβγήκε έπεσε κάτω από 500 ευρώ.

για μενα, το mate 9 ειχε τον καλυτερο σχεδιασμο ως προς τα γουστα μου, αν και λιγο γκουμουτσα, θα μπορουσα να το συνηθισω (ειχα και note 3 πιο παλια). φοβαμαι μονο τι υποστηριξη θα εχει απο τη μαμα εταιρεια αφου βγει το 10ρι..δεν εχω γενικα αποψη πως τα παει η huawei με τις αναβαθμισεις προηγουμενων μοντελων της..συν οτι επαιξε πριν ενα μηνα στο 400ρι και τωρα εχει 500+

Edited by duende

Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βασικά αν δεν θες ετοιμοπαράδοτο, το βρίσκεις οριακά κάτω από 500.

Καλά αν είχε παίξει στα 400 ευρώ ήταν τρελή ευκαιρία.

1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. Μέχρι 450 €, υπέρβαση μονο για κάτι πολύ καλό με καλή μεταπωλητική αξία (και εως 550 ευρω)!

2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. απο 5.5 ως 6''

3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Κατα προτίμηση από Ελλάδα.

4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; μαλλον Ναι. 'Εχω cosmote.

5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? ραδιο θεωρείται plus, όχι απολύτως απαραίτητο, καλό θα ήταν το nfc να υπάρχει

6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; ΟΧΙ

7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Όσο το δυνατόν καλύτερη !

8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. Κάμερα, αυτονομία,

αδιάφορο ταχύτητα, δεν με απασχολεί το gaming- σιγουρα το design θελω να εχει καποιο ενδιαφερον!!

9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. μόλις επέστρεψα από στρατο...δεν ειναι ναυρχιδα ουτε τιποτα αξιολογο.

Ημουν πολυ κοντα στο galaxy s7 edge κυριως λογω καμερας και οθονης... εχω ομως δευτερες σκεψεις ως προς το αν τα χρηματα που δινω αξιζουν για συσκευη προηγουμενου ετους. Τα G6 και honor 9 αξιζουν?

Συγγενής ενδιαφέρεται για νέο smartphone (έσπασε το παλιό) από την ελληνικό μαγαζί για άμεση αγορά, Android, με πλαφόν τα 150€ ή εκεί κοντά.

Το κινητό να έχει οθόνη 5-5.5" με ανάλυση HD ή έστω και μια σκάλα παρακάτω, RAM τουλάχιστον 2GB, μνήμη 32GB, οκταπύρηνο, dual sim, 4g (έχει σύνδεση Cosmote και κινείται στην Αττική, οπότε δεν είναι απαραίτητη η 800), και ελληνικό μενού (χωρίς φλασάρισμα).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Βλέπω στο skroutz την έκδοση με 2GB, 16GB στα 125€ περίπου και την έκδοση 4GB, 64GB στα 200€.

Νομίζεις ότι αξίζει αυτή η διαφορά;

Βασικά αν δεν τον πειράζουν οι 5,5 ιντσες και αν είναι όντως να δώσει κοντά 200 ευρώ, καλύτερα το redmi note 4 global (snapdragon) το 64αρη.

Το note έχει καλύτερο επεξεργαστή και για πολλούς είναι πιο χορταστικές οι μεγαλύτερες οθόνες ;)

Edited by Antretng

1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε.

Mέχρι 150€

2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε.

5.5 ιντσες

3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος;

Όπου να ναι...

4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα)

Καλο θα ήταν αλλά όχι αποτρεπτικό.

5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc?

Όχι.

6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα;

Θέλω Ελληνικό μενού μα όχι πολύπλοκα κόλπα.

7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono.

Ναι μα όχι και υπερβολές

8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια.

Κάμερα,αυτονομία,ταχύτητα,βαρύ gaming

9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη.

InFocus m808

Και εγώ και η κοπέλα μου είμαστε ευτιχυσμένοι κάτοχοι τωμ infocus m808.Η μπαταρία πια τον κοπέλα δεν την καλύπτει και θέλει κάτι καλύτερο ειδικά και σε κάμερα/οθόνη.

Θέλουμε μια προσιτή μέχρι 140-145 βαριά 150€ συσκεύή.

Black είναι το χρώμα που θέλει αλλά αν δεν γίνεται κάνουμε και την καρδιά πέτρα.

Βασικά έχω δεί το Meizu note6 και το Leeco Letv Le Pro 3 X722.

1.Υπάρχει τίποτα καλύτερο?

2.Να ανησυχώ για ακτινοβολίες?(το infocus είχε αρκετά μικρή)

3.Είναι όντως τόσο χάλια οι κάμερες στα Leeco?

4.Σε oukitel ή uhans να δώ η μάπα?

5.Ξέρετε γιατί δεν μπορώ να αγοράσω πια InFocus???

oneirofono.gr

Κίνα και καλες κάμερες δεν πάνε μαζί. Βέβαια το m6 note που λες ίσως έχει καλή κάμερα για τα λεφτά του. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα το βρεις στα 150 ευρώ.

Κατά τα άλλα από Ελλάδα θα σου προτεινα το honor 7 lite https://www.skroutz.gr/s/10036784/Huawei-Honor-7-Lite-Fingerprint-16GB.html

Από κίνα, μπορείς να δεις το cool 1 (νομίζω είναι κάτω από 150 ευρω) αλλά πιθανότατα να χρειαστείς φλασάρισμα για ελληνικά. Επίσης υπάρχεις και το οικονομικό mi4c που έχει εξαιρετική για τα λεφτά του κάμερα. Τέλος, αν μπορείς να ανέβεις σε χρήματα δες το mi5 ή ακόμα καλύτερα το Mi5s. Ειδικά το mi5s έχει κάμερα επιπέδου flagship (πχ στις νυχτερινές τα πάει καλύτερα από honor 8)

Άκυρο, μόλις είδα ότι θες μεγάλη οθόνη. Οπότε μάλλον για το cool 1 σε βλέπω εκτός και αν βρείς από κίνα το honor 6x.

Edited by Antretng

Λοιπόν παιδιά ευχαριστώ για τια απαντήσεις.

Από αυτά που μου προτείνετε καταλήγω σε αυτά τα 2 που σας είπα.

Θέλω όμως να δώ αν υπάρχει και τίποτα πιο καινούριο.

Φυσικά πάντα κάτω απο 150€ και 5.5 ίντσες!!!

υ.γ Αλήθεια το Infocus turbo5 ξέρετε που μπορούμε να το βρούμε?

oneirofono.gr

Το le pro 3 δεν έχει καλή κάμερα. Από δείγματα που έχω δεί, μου φαίνεται παρόμοιο με το redmi note 4 snapdragon.

Το M6 note δεν έχω δει ακόμα αρκετά δείγματα για να σου πω τη γνώμη μου. Αλλά πιστεύω ότι είναι καλύτερη από του le pro3. Επίσης στα περισσότερα Leeco που ξέρω πρέπει να ασχοληθείς για να έχουν ελληνικά. Άλλωστε αν σε νοιάζει αποκλειστικά η κάμερα, από leeco καλύτερα το cool 1 ;)

Για τη συσκευή που λες δεν γνωρίζω.

Για το Redmi 4x πήγαινε καλύτερα στην έκδοση 3/32. Στα 150 ευρώ το βλέπω στα σκρουτζομαγαζα. Τώρα αν είναι να δώσεις 180 - 200 ευρώ όπως λέει και ο φίλος, πήγαινε στο Redmi Note 4X global.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις.

Νομίζω ότι το Redmi 4x είναι η καλλίτερη επιλογή. Του έδειξα τις 3 εκδόσεις και εκείνος θα αποφασίσει, αλλά, μάλλον, δεν πάει για το ακριβό.

Θα με ενδιέφερε και μένα να μάθω αν αξίζει η αγορά σήμερα του s7 edge ή υπάρχει κάτι καλύτερο στην κατηγορία του.

Γεια σας παιδιά!!!

Επειδή δεν ασχολούμαι καθόλου και δεν έχω ιδέα πως να αξιολογήσω τα χαρακτηριστικά ενός κινητού ζητώ βοήθεια.

Είμαι κάτοχος ενός Lenovo s939 6", μου το κάναν δώρο από έξω. Το κινητό είναι ακόμα σκυλί μετά από 2,5 χρόνια που είναι ένα με το χέρι μου και δεν έχω παράπονο. Αλλά είναι η δεύτερη φορά που του σπάω οθόνη και δεν ψήνομαι να τα σκάσω ξανά για αντικατάσταση. Έχει αρχίσει να κολλάει ελαφρώς, οπότε ψάχνομαι για κάτι καινούργιο.

Βασική ανάγκη είναι ένα κινητό κυρίως στις 6'', λίγο μικρότερο λίγο μεγαλύτερο (έχω πιάσει 5'' και νιώθω πως είναι πολύ μικρό να το χειριστώ). Από κει και πέρα θέλω από άποψη λειτουργίας να έχει δυνατή μπαταρία, γιατί τα δεδομένα δεν κλείνουν ποτέ και από παιχνίδια παίζω χαζομάρες που συνήθως κατεβάζουν μπαταρία εύκολα. Να είναι γρήγορο στις αντιδράσεις του, γιατί το χρησιμοποιώ τρέχοντας πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα. Η κάμερα να βλέπεται (έχω 8mp πίσω κάμερα και δεν είχα παράπονο), αλλά θέλω αξιόπιστο ηχείο που να ακούγεται ποιοτικά και δυνατά.

Έχω βάλει στο μάτι το Lenovo Phab 2 Plus (γιατί είμαι υπέρ ικανοποιημένη από το δικό μου Lenovo), το Xiaomi Mi Max 2 (αλλά το φοβάμαι λόγω του λογισμικού που ακούω ότι δεν υποστηρίζονται καλά τα ελληνικά) και το Huawei Honor 6X.

Αν μπορείτε δώστε μου μια γνώμη για τα παραπάνω ή κάποια άλλη πρόταση!!!

Συγγνώμη για το μακρινάρι και ευχαριστώ!!!! :) :) :) :) :)

Καλημέρα. Μια χαρά είναι πλέον τα ελληνικά στη xiaomi. Και σίγουρα σε αυτονομία είναι τέρας λόγω του επεξεργαστή (μεγαλύτερη από τα άλλα 2 που έβαλες). Οπότε τόσο σε αυτονομία όσο και επεξεργαστή είναι η καλύτερη επιλογή

Το honor 6x πρέπει να έχει καλύτερη κάμερα από τα άλλα 2 (δεν έχω δει βέβαια δείγματα του lenovo) και σίγουρα γρηγορότερο επεξεργαστή από το lenovo.

Τώρα αν πάλι σε νοιάζει πιο ποιοτική οθόνη (με κόστος το μέγεθός της και αυτονομία μικρότερη ακόμα και από honor 6x) μπορείς να δεις το le max 2. Αν μάλιστα παίζεις βαριά παιχνίδια τότε είναι ιδανικό μιας και έχει το πιο τούμπανο επεξεργαστή.

Για περισσότερη βοήθεια, αν θες συμπλήρωσε τη σχετική φόρμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621

Προσωπικά, θα έδινα τα παραπάνω λεφτά και θα πήγαινα στο mate 9 γιατί γενικά σαν συσκευή είναι ανώτερη. Αν σας ενδιαφέρουν περισσότερο οι βραδυνές φώτο και δεν έχετε πρόβλημα με την ηλικία και το κακό software του s7 edge, τότε πάρτε αυτό.

1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. (καπου στα 400)

2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. (απο 5 έως 6")

3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; (δε με νοιαζει)

4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) (γιατι οχι?)

5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? (χρειαζομαι ραδιο κ nfc)

6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; (δε με νοιαζει)

7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. (οσο το δυνατον καλυτερη)

8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. Αυτονομία, κάμερα, ταχύτητα, gaming

9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. (samsung a5 2016)

Λέω να αλλάξω το πολύ αξιόλογο α5 2016 και να πάω σε ναυαρχίδα κυρίως για καλύτερη κάμερα. Με ενδιαφέρει πολύ επίσης η οθόνη μιας και το α5 είχε απίστευτη. Η αυτονομία επίσης μεγάλο plus. Είχα αποφασίσει να παώ στο s7 αλλά μετα είδα οτι μια μεταγενέστερη ναυαρχίδα (lg g6) έχει την ίδια τιμή. Οι ειδήμονες τι λένε? γιατί βλέπω πολλές συγκρίσεις με το edge αλλα οχι με το s7. Ευχαριστω

Από τη στιγμή που έχει προτεραίοτητα τη κάμερα και την ποιότητα της οθόνης τότε όντως για το s7 edge είσαι.

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...