Jump to content

_Sotiris_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About _Sotiris_

  • Ημ. Γέννησης 10/02/1991

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

_Sotiris_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. Μέχρι 450 €, υπέρβαση μονο για κάτι πολύ καλό με καλή μεταπωλητική αξία (και εως 550 ευρω)! 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. απο 5.5 ως 6'' 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Κατα προτίμηση από Ελλάδα. 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; μαλλον Ναι. 'Εχω cosmote. 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? ραδιο θεωρείται plus, όχι απολύτως απαραίτητο, καλό θα ήταν το nfc να υπάρχει 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; ΟΧΙ 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Όσο το δυνατόν καλύτερη ! 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. Κάμερα, αυτονομία, αδιάφορο ταχύτητα, δεν με απασχολεί το gaming- σιγουρα το design θελω να εχει καποιο ενδιαφερον!! 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. μόλις επέστρεψα από στρατο...δεν ειναι ναυρχιδα ουτε τιποτα αξιολογο. Ημουν πολυ κοντα στο galaxy s7 edge κυριως λογω καμερας και οθονης... εχω ομως δευτερες σκεψεις ως προς το αν τα χρηματα που δινω αξιζουν για συσκευη προηγουμενου ετους. Τα G6 και honor 9 αξιζουν?
  2. _Sotiris_

    Lenovo S60

    Τα παρατησα... δεν αξιζει τοσο μιας και με το ρουταρισμα διεγραψα ολα τα bloatware. Εχω ομως τωρα θεμα με τη μπαταρια. Εχοντας αναβαθμισει σε lollipop και μετα πισω σε kitkat, η μπαταρια πραγματικα δεν αντεχει πανω απο λιγες ωρες. Wipe cache πως θα κανω εχοντας βαλει την ROM που προτεινετε πιο πριν στο νημα?Το λεω επειδη αν μπω σε recovery mode δεν αναφερει πουθενα το wipe cache partition αλλα λεει μονο wipe user data η κατι τετοιο τελος παντων!
  3. _Sotiris_

    Lenovo S60

    Μαγκες, τελικα με το link2sd τι κανατε? εμενα επιμενει να μην μου δεχεται το δευτερο partition.. Καμια συμβουλη? Εχω δοκιμασει ολες τις επιλογες μορφοποιησης και παλι δεν το δεχεται!
  4. ΣΑν να βλεπω φως στο τουνελ.... εννοω το messenger του facebook!εχει ομως το hangouts επιλογη για chatheads?
  5. Πες τα ολα χαρτι και καλαμαρι...την λολι την περασες ota η μεσω φλασαρισματος? Επισης, το chatheads του messenger σου κρασαρει οταν εχεις ανοιχτο το chrome? Γιατι εμενα προσωπικα αυτο μονο ηταν η αιτια να γυρισω σε κιτ κατ και να εχω τα ααααααλα προβληματα που λεεεεγαμε και πριν...
  6. Ενημερωσε please αν η εκδοση c ειναι πιο σταθερη για να το κανουμε κ εμεις...!
  7. Kit kat πιο σπαστικη απο ποτε...μαλλον η ρομ που βαλαμε δεν ειναι η official η τουλαχιστον αυτη που ειχα βαλει εγω.δεν εξηγειται αυτο το πραγμα με το connectivity....
  8. Τιποτα custom roms δεν υπαρχει περιπτωση να βρουμε ετσι?
  9. Δυστυχως μεχρι και η κιτκατ κανει προβληματα....μαλλον η ρομ του xda ειναι λιγο προβληματικη...το conectivity με εχει φαει σε μερικες εφαρμογες και δεν λεει να φτιαξει. Clean install by the way!
  10. Δεν το εξηγησα σωστα παναθεμα με! Οταν επιλεγω τις παραμετρους που θα εχει η ρομ (πχ χωρα και γλωσσα) στο lg flash tool,δεν μου εμφανιζει καθολου τις διαθεσιμες γλωσσες! Ενω στην αρχη που προσπαθουσα να κανω το φλασαρισμα μου τις εβγαζε! Μαλλον το antivirus θα μας την εκανε την δουλεια!
  11. Θα με αρρωστησει παναθεμα το. Περασα το suite, ξεκινησα παλι την διαδικασια και τωρα η ρομ δεν μου βγαζει τις επιλογες για την γλωσσα! ΜΑλλον κατι θα εχει παθει το kdz file, αλλη εξηγηση δεν μπορω να δωσω! Ευχαριστω για την μεχρι τωρα βοηθεια παιδια!
  12. ΞΑναδοκιμασα και μου λεει παλι το ιδιο. Ποιους drivers εκανες install ακριβως? Δεν περασα καθολου drivers εγω!
  13. Σιγουρα κιτ κατ θα βαλω και αν βγει μετα επισημα η νεα εκδοση με lolipop θα πραξω αναλογα με τα reviews. Στα του downgrade ομως...Μονο φλασαρισμα τη ρομ για το 4.4 πρεπει να κανω? Με τους drivers δεν θα εχω προβλημα? Βοηθηστε βρε παιδια επειδη το εργαλειο γινεται εκνευριατικο πλεον! Σοσ παιδια! Εκςι που κανω φλασ τη νεα ρομ μου πεταει μηνυμα οτι εχω αποσυνδεσει την usb. Τι διαολο φταιει τωρα?
×
×
  • Create New...