Jump to content

rhtoras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    141
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About rhtoras

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

rhtoras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Όλη τη διαφορά την κάνει το περιβάλλον. XFCE είναι εύκολο και με πολλές δυνατότητες out of the box. Το διαθέτουν οι γνωστότερες διανομές έτοιμο σε iso. Προσωπικά αν ψάχνετε ελαφριά διανομή σαν το mint υπάρχει και το linux lite με xfce. Εγώ έχω artix με xfce που είναι σαν το arch αλλά έχει εύκολο installation αν το θες. H μετάβαση από mint ήταν νορμάλ... έριξα και λίγο διαβασματάκι για να λυθουν απορίες. Πιο εύκολο -για μένα- από fedora, suse, gentoo και ίσως το ίδιο σταθερό με MANJARO αλλά όχι bloat.
  2. rhtoras

    Aπο windows

    η ελευθερία απαιτεί θυσίες... low ram usage, άπειρες επιλογές, πολλές εφαρμογές... απαιτούν ένα μικρό διαβασματάκι... και τα windows ήθελαν ένα learning curve. Υπάρχουν πολλές επιλογές σε linux και ειδικά με mint xfce, linux lite, arcolinux xfce, artix xfce μιλάμε για διανομές που είναι ελαφριές και με αρκετά πακέτα για dekstop χρήση. Windows είχα κι εγώ μέχρι πέρυσι και κακώς φοβόμουν το linux. ΕΔΩ είναι το μέλλον...
  3. Ναι το Linux Mint είναι μια επιλογή... αλλά μιας και βλέπω πως θέλετε τα updates (στο mint δεν είναι υποχρεωτικά) θα σας έλεγα να δείτε λίγο πιο σοβαρά το linux και να πάτε και σε rolling διανομές όπως arch, artix κ.λ.π υπάρχουν έυκολοι installers και η όλη φάση έχει ενδιαφέρον. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο παρουσιάζεται, ειδικά αν πας με artix ή endeavourOs τα iso έχουν σεταριστεί καλά. Με xfce πάει κάτω από τα 400 mb ram usage. Μπορεί να είναι και κατω από τα 300 mb ram αν διαλέξουμε κάποιο iso με lxqt π.χ που όμως είναι πιο περίπλοκο για το μέσο χρήστη.
  4. Μην πέφτετε στην παγίδα ορισμένων και ας μιλήσουμε για το ζουμί. Μας επέβαλλαν ένα άδικο φόρο αυτοί που θα μείωναν την υπερβολική φορολόγηση. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Και ναι το 15αρι είναι και άδικο και καταχρηστικό. Εκτός βέβαια αν λέγεσαι "γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών".
  5. Αν είναι να πληρώσω 15 για να χάσω 5 τι λες να προτιμήσω? Το ερώτημα είναι ποιος θα πληρώσει μετά τα σπασμένα? Γιατί όπως σκέφτομαι εγώ είναι και άλλοι. Και να ξέρετε η γυναίκα μου χρειάζεται να φέρνει από Κινα μικροαντικείμενα για τη δουλειά της. Και επειδή δεν είμαστε από Εκάλη δε συμφέρει να τα πάρει από Ελλάδα. Και σε κάτι ομάδες στο fb που είναι μέλος παρουσιάστηκαν κρούσματα με το 15άρι σε μικρά δέματα.
  6. Αρα αν ένα δέμα έχει 5€ και εγώ δεν το παραλάβω αυτό τι θα απογίνει? Η θα το κλέψουν οι διορισμένοι (με αξιοκρατικάχαχα φιλεκριτήρια) ή θα επιστραφεί πίσω. Αν επιστραφεί πίσω όμως ποιος θα πληρώσει τελικώς το μπιλιετάκι? Φαντάσου να μαζευτούν 10.000 δέματα σε ένα δίμηνο για επιστροφή. Με 30€/δέμα μεταφορικά πάει 300.000€ Είναι δυνατόν ? Τώρα αν δε συμβεί τίποτα από τα 2 απλά οι αποθήκες σε κανα χρόνο θα έχουν τιγκάρει και... ...καλά ξεμπερδέματα! Είμαι μπερδεμένος...
  7. Φίλε μου για εμένα είναι πάρα πολλά. Αν μιλούσαμε για 10€ κάτω ναι δε θα έλεγα όχι. Όμως με 43€ θεωρώ πως μιλάμε για πολλά. Ξέρεις αν υπάρχουν καλύτερα πακέτα?
  8. Ποιά είναι η καλύτερη και πιο συμφέρουσα προσφορά για ίντερνετ και nova sports ρε σεις? Τώρα δίνω στον ΟΤΕ 26,78 το μήνα έχω υπέροχο ίντερνετ αλλά δεν έχω nova. Ένας κολλητός έχει με 32 Vodafone και του δίνει nova sports. Η Nova πόσο κάνει άραγε? Επειδή μπορεί να ρωτήσετε.. Έψαξα λίγο στο internet και είδα κάτι 48€ / μήνα. Όχι δα... Για πείτε τι ξέρετε?
  9. rhtoras

    Meizu M6 Note

    Αλλάζω id και μετά σβήνω το κινητό.Το ανοίγω στο recovery,μου βγάζει στο pc το φάκελο,ρίχνω μέσα τη rom και μετά πατάω να συνεχίσει και έτσι τη φλασάρω. Το θέμα είναι πώς όταν κάνω update κετεβαίνει στο κινητό ένδειξη Α που σημαίνει ο,τι ίσως πέρασα κινέζικη rom απλά flyme7. Το θέμα είναι αν έχει κάνει λάθος η Meizu και εκεί που πατάω δίνει την Κινέζικη rom λέγοντας πως είναι η global. Παίζει τέτοιο σενάριο;
  10. rhtoras

    Meizu M6 Note

    Tώρα λέει FLYME 6.7.12.4 daily και μόλις πατάω για update κάνει την 7.1 flyme A δηλάδη την Κινέζικη. Λες να φταίει που έβγαλα τη Micro sd πριν ξανακάνω το flashάρισμα?
  11. rhtoras

    Meizu M6 Note

    ποιό apk αυτό το chandeid? Και με αυτό τα ίδια.Λέει ο,τι άλλαξε id αλλά παραμένει στην έκδοση A δηλαδή την κινέζικη.
  12. rhtoras

    Meizu M6 Note

    Τα έκανα,πέτυχαν αλλά δεν άλλαξε κάτι. Κάποια άλλη λύση?
  13. Πήρε το xiaomi redmi 6A τελικά.Μόνη της επέλεξε. Αφού οι πιο πολλοί προτείνουν xiaomi...
  14. rhtoras

    Meizu M6 Note

    ΈΧΕΙ μόνο Κινέζικα ΚΑΙ Αγγλικά.Τώρα γράφω από Pc.
  15. rhtoras

    Meizu M6 Note

    http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=94&type=1
×
×
  • Create New...