Jump to content

_Alexandros37

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.239
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by _Alexandros37

  1. Είμαι ανάμεσα στα akg y20u που τα βρίσκω στα 31€ και στα magnat lzr 540 στα 29€. Αξίζει να πάρω κάποιο από αυτά ή να προτιμήσω τα lzr 340 που τα βρίσκω στα μισά λεφτά;
  2. Φαντάζεστε τι έχει να γίνει αν ο night king πάει στο kings landing και "ξυπνήσει" τον balerion; :lol::lol::lol:
  3. Αν εξαιρέσεις την κάμερα, δεν βλέπω να υπερέχει πουθενά άλλου το p20. Που κι εκεί η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη όσο ήταν αρχικά. Τα πλεονεκτήματα του mix είναι το bezelless design χωρίς notch, η πιο premium κατασκευή (κεραμική πλάτη), η ασύρματη φόρτιση, Bluetooth 5.0 και μάλλον καλύτερο support σε updates. Τα πλεονεκτήματα του p20 εκτός από την κάμερα είναι το usb 3.1 και ότι είναι ελαφρώς πιο μαζεμένο σε μέγεθος και σε βάρος (λόγο γυάλινης πλάτης). Με λίγα λόγια, αν δεν έχεις σε πρώτη προτεραιότητα τη κάμερα, το mi mix 2s φαίνεται καλύτερη επιλογή.
  4. Το mi pad 4 plus από το banggood έχει 276 αλλά μόνο μέσω του app. Τώρα για εκτός android θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά και στα διαφορά ταμπλετάκια με windows που υπάρχουν σε banggood και gearbest. Είναι μια ιδιαίτερη λύση αλλά δεν αποκλείεται να βρεις και κάτι που να αξίζει.
  5. Αν σε ενδιαφέρει να είναι γρήγορος ή/και να έχει καλό desktop mode δοκίμασε τον puffin. Στο δεύτερο κινητό μου που έχει μόνο 700mb ram είναι πολύ πιο γρήγορος από ότι άλλο έχω δοκιμάσει.
  6. Αν δεν σου άρεσε το miui, το πιο πιθανό είναι να μην σου αρέσει ούτε το emui. Αν θες κάτι διαφορετικό σε software καλύτερα να δεις το htc u11. Υγ. Εγώ πάντως στη θέση σου απλά θα του περνούσα μια custom rom.
  7. Το Fleksy στο τελευταίο του update πρόσθεσε αυτό το feature. Όντως, πολύ βολικό.
  8. Καλύτερα δες τα από κοντά και τα δύο. Αν δεις ότι σε καλύπτει το mi8, προτίμησέ το.
  9. Καλύτερα να απευθυνθείς εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7762923#post7762923
  10. Εμένα μου μοιάζει περισσότερο για κάποιο όραμα του Bran
  11. Βγήκε official tease για τον όγδοο κύκλο
  12. Τότε το poco σου ταιριάζει καλύτερα
  13. Στη θέση σου θα έπαιρνα το poco. Ειδικά αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις για χρόνια.
  14. Καλύτερα δες το sony xz1. Κάνει σχεδόν τα ίδια λεφτά με το xa2 αλλά είναι ναυαρχίδα.
  15. Και στον opera mini μπορείς να συνομιλείς στο facebook χωρίς να εγκαταστήσεις τον messenger.
  16. Το 8x δεν αξίζει. Αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι από honor δες το play σε κόκκινο (player edition). Ούτε το mi8 lite πιστεύω πως αξίζει όταν στα ίδια λεφτά μπορείς να βρεις το sony xz1. Αν πάλι δεν έχεις πρόβλημα να πάρεις από Κίνα, το mi mix 2s ή το κανονικό mi8 με κουπόνι βγαίνουν στα 300κάτι. Επίσης, μπορείς να βρεις και το meizu 16th global στα 300 περίπου από το επίσημο store της meizu στο aliexpress (δεν θυμάμαι αν είναι από ευρωπαϊκή αποθήκη ή τριγωνική αλλά σίγουρα έρχεται χωρίς τελωνείο)
  17. Poco f1. Χαοτικά ανώτερο από όλα. Μην σε τρομάζουν οι 6.18", είναι ελάχιστα μικρότερο από το mate 10 lite που έχεις στη λίστα σου.
×
×
  • Create New...