Jump to content

morrison86

Members
  • Δημοσιεύσεις

    103
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About morrison86

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 24

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

morrison86's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έκανα και εγώ την αναβάθμιση την περασμένη Κυριακή.. όλα καλά εκτός από το bluetooth. Μετά από λίγη ώρα χάνει την σύνδεση και δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω ξανά. Πρέπει να επανεκκινησω το κινητό..ξέρει κάποιος κάτι?
  2. Έφτασε η αναβάθμιση και την έκανα. Όντως εγκατασταθηκε το DeX. Τι γίνεται όμως τώρα? Το έχω εγκαταστήσει και στο λαπτοπ μου αλλά δεν μπορούν να συγχρονιστουν μεταξύ τους. Ούτε το ταμπλετ βρίσκει τον υπολογιστή, ουτε ο υπολογιστής μπορεί να ξεκινήσει το DeX. Κάνω εγώ κάτι λάθος?
  3. Θα την δοκιμάσω, μετά όμως την αγοράζω μια φορά ή πρέπει να πληρώνω συνδρομή?
  4. Με το DeX θα μπορώ να κάνω αυτό που θέλω? Σίγουρα τωρα που το ξανασκεφτομαι, μια γραφίδα χρειαζόμουν αλλα προτίμησα το ταμπλετ μιας και θα μπορούσα να κάνω πολύ περισσότερα πράγματα από μια γραφίδα..
  5. Πότε αναμένεται η αναβάθμιση?
  6. Γεια σας παιδιά!! Έχω το s6 lite περίπου 10 μέρες. Έχω απογοητευτεί πλήρως.. Βασικά θέλω να χρησιμοποιήσω το ταμπλετ ως whiteboard στα zoom meetings που κάνω, αλλά να είμαι συνδεδεμένος στον υπολογιστή μου. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα, ή σπάω άδικα το κεφάλι μου τόσες μέρες? Θα Σας είμαι ευγνώμων για τις απαντήσεις σας!!
  7. μια out of the box ερωτηση. τι ειναι καλυτερο να χρησιμοποιησω για την προστασια του κινητου μου? nano liquid screen protector η tempered glass?? με το nano liquid μπορω να περασω και την πισω πλευρα του κινητου?? ευχαριστω!!
  8. Ok. Έτσι βγάζει νόημα. Δλδ όταν θα έρχεται μια ειδοποίηση , ο μόνος τρόπος να την καταλαβαίνω εκτός του ήχου είναι το φλάς πίσω. Οκ.τι να κάνουμε?
  9. Καλημέρα! Το έχω ενεργοποιήσει αλλά δεν ανάβει η οθόνη. Μόνο το φλας..
  10. Όταν έρχεται μια ειδοποίηση δεν γίνεται με κάποιο τρόπο εκτός του ήχου, να μας ενημερώνει? Δεν μου αρέσει να ανάβει το φλάς. Θα προτιμούσα να ανάβε η οθόνη αλλά δε βλέπω να γίνεται κάτι..
  11. οκ!! απλα καποιες απο αυτες νομιζω δεν τις χρειαζομαι.. κατι αλλο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν εχει εφαρμογη μουσικης. πχ στο xiaomi ειχα περασει καποια mp3 τραγουδακια και εμπαινα στην εφαρμογη του κινητου και τα ακουγα μια χαρα.. τωρα δεν βρισκω κατι.. επισης βλεπω οτι με πολη χαλαρη χρηση, ρυθμισεις, λιγο facebook, λιγο messenger και με την φωτεινοτητα περιπου στο 20% νομιζω οτι η μπαταρια πεφτει αρκετα γρηγορα. περιμενα κατι καλυτερο..
  12. Γεια σας παιδια.. πρωτη φορα Samsung. Μολις παρελαβα το Galaxy A50. το προηγουμενο μου κινητο που ακομα χρησιμοποιω στη δουλεια μου ειναι εδω και 5 χρονια ενα Xiaomi Redmi Note 2. επειδη εχω μπερδευτει αρκετα μιας και ειμαι ασχετος με την τεχνολογια θα ελεγα, θα ηθελα την βοηθεια σας..οποιος μπορει ας μου απαντησει στις παρακατω ερωτησεις: 1. Τι ειναι αυτο το Bixby και πως μπορω να το απενεργοποιησω εντελως? (ημουν περιεργος και το ενεργοποιησα) μπορω να το απεγκαταστησω κιολας? 2. Οποια εφαρμογη της Samsung που δεν θελω μπορω να την απεγκαταστησω? Samsung members Galaxy wearable Samsung health Smart things Samsung notes Smart switch Αυτα προς το παρων αν και εχω ακομα πολλα να ρωτησω..
  13. ακριβως αυτα φοβαμαι στα xiaomi!!! τα εχω περασει 5 χρονια και δεν θελω αλλο. θελω να ηρεμησω λιγακι τουλαχιστον.. και τα ιδια περναει και η μητερα μου με το redmi 4x. μολις εκλεισε 2 χρονια το κινητο αρχισε τα παλαβα με bugs και πτωση της μπαταριας.. δεν ειμαι απαιτητικος χρηστης των κινητων.. δεν παιζω παιχνιδια.. ενα απλο σερφαρισμα κανω, λιγο facebook και messenger, skype και viber επειδη μιλαω στο εξωτερικο.. και μια ωραια καμερουλα για φωτογραφιες..
  14. Δεν θέλω πάλι Xiaomi. Βαρέθηκα τις αναβαθμίσεις. Πόσο κακά είναι δλδ το Α50 και το Ρ30 lite? Πολύ πιο κακά από τα Xiaomi που προτείνετε;;
  15. Γεια σας και παλι.. εχω κολλησει τελικα στο διλημμα samsung galaxy a50 η huawei p30 lite. τι κι αν κοιταζω και αλλα κινητα επιστρεφω παλι σ αυτα τα 2. τι προτεινετε να διαλεξω?
×
×
  • Create New...