ch_makis Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 (edited) Βρήκα κάτι ενδιαφέρον. Η εφαρμογή για το user feedback μου έφαγε 26% μπαταρία από την τελευταία φόρτιση. Όταν το messenger που είναι από τις πιο ενεργοβόρες και το χρησιμοποιώ συχνά, έφαγε 10%. Επίσης η κατανάλωση του Google play services είναι στο 3%. Edited April 11, 2017 by ch_makis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Βρήκα κάτι ενδιαφέρον. Η εφαρμογή για το user feedback μου έφαγε 26% μπαταρία από την τελευταία φόρτιση. Όταν το messenger που είναι από τις πιο ενεργοβόρες και το χρησιμοποιώ συχνά, έφαγε 10%. Επίσης η κατανάλωση του Google play services είναι στο 3%. Που την βρίσκεις την εφαρμογή αυτή? Δε μπόρεσα να την βρω. Κανονικά όλοι δεν πρέπει να την έχουμε? Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 (edited) Όχι είναι μόνο στην beta. Εμένα δεν τρώει καθόλου πάντως Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Το έλεγξα μου έφαγε 5% το οποίο θεωρώ υπερβολικά μεγάλο Edited April 11, 2017 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Είναι στις beta εκδόσεις. Είμαι με Hydrogen Os Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Στις beta είναι λογικό γιατί στέλνει δεδομένα στην εταιρεία για να κάνουν διορθώσεις στην ROM Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Στις beta είναι λογικό γιατί στέλνει δεδομένα στην εταιρεία για να κάνουν διορθώσεις στην ROM Το γνωρίζω. Εφόσον έχω επιλέξει να μην συμμετέχω στο user experience program, εννοώ σαν επιλογή από τις ρυθμίσεις για να δω πως θα πάει η μπαταρία, δε θα έπρεπε να έχει τόσο μεγάλη κατανάλωση. Το έχω κάνει force close προς το παρόν. Βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisha Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Έχει λάβει κανείς το Oxygen OS 4.1.1 (7.1.1) OTA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Έχει λάβει κανείς το Oxygen OS 4.1.1 (7.1.1) OTA? Δε θέλεις και εσύ το VPN ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Κλαίω Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis_ Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Κλαίω Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Same Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 (edited) Τελικά σαν πρωτη μέρα με τις νέες ρυθμίσεις είδα διαφορά όχι στην οθόνη αλλά στην διάρκεια. Μου κράτησε με δεδομένα 1 ημέρα και 4 ώρες πράγμα αδύνατον πριν.αρα αυτό που κέρδισα είναι ότι στην αναμονή δεν έπιναν την μπαταρία Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Άρχισα να πείραματιζομαι με το εξής:να μπεις σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά και πας στις άδειες στα δεδομένα και κλείσεις το background data θα κάνει μεγάλη δουλειά σε άχρηστα πράγματα . Το έβαλα στα services messenger και ένα παιχνίδι.ισως είναι η λύση να κοπεί το Mobile radio active Edited April 11, 2017 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisha Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Δε θέλεις και εσύ το VPN ε; Όντως, μια και το κινητό λειτουργεί άψογα αυτή τη στιγμή δεν επείγομαι να χρησιμοποιήσω VPN. Απλά περιμένω την ΟΤΑ έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Όντως, μια και το κινητό λειτουργεί άψογα αυτή τη στιγμή δεν επείγομαι να χρησιμοποιήσω VPN. Απλά περιμένω την ΟΤΑ έκδοση. Το VPN δεν κάνει τίποτα άλλο από το να σου δίνει μία ip σε διαφορετική γεωγραφική περιοχή, ώστε να αναγνωριστεί η συσκευή από τους servers της OnePlus. Η αναμονή δεν προσφέρει κάτι από άποψη ποιότητας της ρομ. Την ίδια παίρνουμε όλοι. Δεν ξέρω για πιο λόγο επικρατεί αυτός ο φόβος γύρο από την παραπάνω διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Το VPN δεν κάνει τίποτα άλλο από το να σου δίνει μία ip σε διαφορετική γεωγραφική περιοχή, ώστε να αναγνωριστεί η συσκευή από τους servers της OnePlus. Η αναμονή δεν προσφέρει κάτι από άποψη ποιότητας της ρομ. Την ίδια παίρνουμε όλοι. Δεν ξέρω για πιο λόγο επικρατεί αυτός ο φόβος γύρο από την παραπάνω διαδικασία. Κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι έτσι προστατεύουν τα δεδομένα της συσκευής τους ( εδώ γελάμε :) :) ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisha Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Το VPN δεν κάνει τίποτα άλλο από το να σου δίνει μία ip σε διαφορετική γεωγραφική περιοχή, ώστε να αναγνωριστεί η συσκευή από τους servers της OnePlus. Η αναμονή δεν προσφέρει κάτι από άποψη ποιότητας της ρομ. Την ίδια παίρνουμε όλοι. Δεν ξέρω για πιο λόγο επικρατεί αυτός ο φόβος γύρο από την παραπάνω διαδικασία. Διαβάζω σε φόρουμ αρκετούς χρήστες που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα, τα οποία εγώ απλά δεν έχω. Φαντάζομαι μέρος αυτών μπορεί να προκύπτουν από χρήστες που κάνουν root στη σύσκευή τους, χωρίς να γνωρίζουν ακριβώς τι κάνουν. Αναφορικά με το VPN, αναρωτιέμαι αν αναγνωρίζοντας η OnePlus IP του Καναδά για παράδειγμα, έχει κάποια settings ελαφρά διαφοροποιημένα αναφορικά με τοπικά προτόκολλα επικοινωνιών, τα οποία πιθανώς να δημιουργούν προβλήματα. Από την άλλη, μπορεί αυτό που λέω να είναι μια τεράστια μπούρδα. Σε κάθε περίπτωση, αγόρασα το 1+3 την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του πέρυσι το καλοκαίρι, όλα τα updates που έχω κατεβάσω είναι ΟΤΑ και, με εξαίρεση κάποια θέματα με τη συνεργασία bluetooth-αυτοκινήτου κάποια στιγμή στο παρελθόν, δεν έχω ποτέ προβλήματα, σε αυτά που εγώ χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Διαβάζω σε φόρουμ αρκετούς χρήστες που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα, τα οποία εγώ απλά δεν έχω. Φαντάζομαι μέρος αυτών μπορεί να προκύπτουν από χρήστες που κάνουν root στη σύσκευή τους, χωρίς να γνωρίζουν ακριβώς τι κάνουν. Αναφορικά με το VPN, αναρωτιέμαι αν αναγνωρίζοντας η OnePlus IP του Καναδά για παράδειγμα, έχει κάποια settings ελαφρά διαφοροποιημένα αναφορικά με τοπικά προτόκολλα επικοινωνιών, τα οποία πιθανώς να δημιουργούν προβλήματα. Από την άλλη, μπορεί αυτό που λέω να είναι μια τεράστια μπούρδα. Σε κάθε περίπτωση, αγόρασα το 1+3 την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του πέρυσι το καλοκαίρι, όλα τα updates που έχω κατεβάσω είναι ΟΤΑ και, με εξαίρεση κάποια θέματα με τη συνεργασία bluetooth-αυτοκινήτου κάποια στιγμή στο παρελθόν, δεν έχω ποτέ προβλήματα, σε αυτά που εγώ χρησιμοποιώ. Αν χρειαστείς να κάνεις χειροκίνητα αναβάθμιση η γενικά να κατεβάσεις την rom βρίσκεις ένα zip για όλες τις χώρες. Οπότε δεν υπάρχει διαφοροποίηση Απλά στέλνει τα Ota από χώρα σε χώρα για να μην πέσουν οι servers ή ακόμα και να προλάβει τυχόν προβλήματα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Παιδιά με local update μπορεί κάποιος να γυρίσει σε στοκ 7.0 από 7.1.1 beta με full wipe; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 http://www.androidauthority.com/oneplus-users-frustrated-broken-promises-763301/ Να λέμε και τα άσχημα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 http://www.androidauthority.com/oneplus-users-frustrated-broken-promises-763301/ Να λέμε και τα άσχημα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ισχύει απλα πάντοτε στο αντροιντ όσοι ειναι υποψιασμένοι ξέρουν ότι η υποστήριξη ειναι περιορισμένης διαρκείας. Όχι ότι μου αρέσει αλλα καλώς ή κακώς έτσι ειναι και γιαυτο άλλωστε υπάρχει και η ανεπίσημη υποστήριξη. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Έτσι ακριβώς υπάρχει μεγάλη ανεπίσημη υποστήριξη για τις συσκευές της OnePlus στο xda Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Δε ξέρω. Εγώ έχω εντυπωσιαστεί από την επίσημη υποστήριξη και μόνη αυτή πλέον προτιμώ. Αν δε κάτσει 1.5+ χρόνο θα έχει μόνο άκυρο και Χ. Το κέρδος μου εμένα είναι ότι έχω σε εξαιρετική τιμή after sale and R&D . Αλλιώς αν είναι 1 χρόνο παίρνω σαμμυ που δίνει τα ίδια και είναι συνήθως ποιοτικότερη συσκευή. Μέχρι τώρα πάντως κλαίω από τη ποιότητα και τη προσφορά της εταιρείας. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Έχω κάνει κι εγώ μερικές από τις ρυθμίσεις που συζητήθηκαν στο θέμα του 3Τ, αλλά δυστυχώς δεν είδα διαφορά (μην πω πως έγινε και χειρότερο :wacko:) Ενω συνήθως έφτανα να τελειώνει η μέρα με ~50% μπαταρία (τα έχω πάντα όλα ανοιχτά, data, WiFi, Bluetooth), εδώ και λίγες μέρες τελειώνω τη μέρα με ~30%. Δε λέω, έχω χρησιμοποιήσει αρκετά τη συσκευή αυτές τις μέρες, αλλά όχι τόσο ώστε να δικαιολογείται αυτή η κατανάλωση... Θα δω πως θα πάει και τις επόμενες μέρες, αν και δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο. Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Έχω κάνει κι εγώ μερικές από τις ρυθμίσεις που συζητήθηκαν στο θέμα του 3Τ, αλλά δυστυχώς δεν είδα διαφορά (μην πω πως έγινε και χειρότερο :wacko:) Ενω συνήθως έφτανα να τελειώνει η μέρα με ~50% μπαταρία (τα έχω πάντα όλα ανοιχτά, data, WiFi, Bluetooth), εδώ και λίγες μέρες τελειώνω τη μέρα με ~30%. Δε λέω, έχω χρησιμοποιήσει αρκετά τη συσκευή αυτές τις μέρες, αλλά όχι τόσο ώστε να δικαιολογείται αυτή η κατανάλωση... Θα δω πως θα πάει και τις επόμενες μέρες, αν και δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο. Δεν ταιριάζουν όλες οι ρυθμίσεις σε όλες τις χρήσεις. Αυτό που προσπαθούμε να κανουμε θέλει μέρες για να σταθεροποιηθεί κάπως. Μπες εάν θέλεις στο θέμα για την κατανάλωση και γράψε δυο λόγια. Τι έκανες εσύ.. ή αν προτείνεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos90 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Χαιρετώ την ομορφη παρεα σας...ειμαι πολυ κοντα στο να αποκτήσω ενα oneplus 3 a3000 ξεκλείδωτο και θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος τι ιδιαίτεροτητες εχει το συγκεκριμένο μοντελο και αν παιρνει ota αναβαθμισεις. Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Ξεκλειδωτο δεν θα παίρνει ΟΤΑ θα πρέπει να κλειδώσει πάλι ο bootloader,η μία και μοναδική διαφορά που έχει με το Α3003 είναι η έλλειψη της μπάντας 800 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts