Jump to content

kotsos90

Members
  • Δημοσιεύσεις

    61
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kotsos90

  1. Παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα...το κινητο μου δεν διαβαζει την σιμ...δοκιμασα με δυο cosmote και μια wind και δεν αναγνωριζει την σιμ η συσκευη...ενω με μια αλλη Q που εχω αυτην την αναγνωριζει κανονικα....ξερει κανεις τι παιζει???
  2. kotsos90

    OnePlus 3

    Αλλιως πρεπει να περναω χειροκίνητα τις αναβαθμίσεις?
  3. kotsos90

    OnePlus 3

    Χαιρετώ την ομορφη παρεα σας...ειμαι πολυ κοντα στο να αποκτήσω ενα oneplus 3 a3000 ξεκλείδωτο και θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος τι ιδιαίτεροτητες εχει το συγκεκριμένο μοντελο και αν παιρνει ota αναβαθμισεις. Ευχαριστω!!
  4. Σε σχεση με τις ρομ απο την ελληνική κοινότητα εχουν αρκετες διαφορες οι of/global?
  5. Παιδιά μπορω να περασω official global stable η developer rom μέσω twrp? Αν ναι δώστε ενα λινκ απο που να κατεβασω την Ρομ..Σε περιπτωση που δεν γίνετε μεσω twrp recovery με ποιον αλλον τροπο μπορω να το κανω αυτό.?
  6. Ακολουθα αυτον τον οδηγο βημα βημα φιλε. Λογικα αυτο θα δουλεψει. Μην κανεις πειραματα μονος σου κατσε διαβασε και ακολουθα κατι συγκεκριμενο. ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακολουθα αυτον τον οδηγο βημα βημα φιλε. Λογικα αυτο θα δουλεψει. Μην κανεις πειραματα μονος σου κατσε διαβασε και ακολουθα κατι συγκεκριμενο. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13852-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Unbrick-Flash-Official-rom-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Xiaomi-Mi5-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-Boot/
  7. Ακριβως αυτην ειχε και το δικο μου...7.2.8.0.0 stable. Android 6.0
  8. Καλησπερα φιλε πριβ καμια βδομαδα ειχα το ιδιο θεμα με σενα ειχα μια face κινεζικη ρομ μεσα και ηθελα να βαλω ελληνική stable. Η διαδικασια που εκανα εγω ηταν: εστειλα αιτηση για ξεκλειδωμα μετα απο 3-4 ωρες μου ηρθε το μηνυμα οτι μπορω να ξεκλειδωσω οποτε κατεβασα την εφαρμογη στο pc το συνδεσα ξεκλειδωσα περασα μεσα twrp recovery και φλασαρα μεσα την ρομ που ηθελα..δεν ειναι τιποτα τρελο μην αγχονεσαι..Ριξε μια ματια εδω..εμενα με βοηθησε..
  9. kotsos90

    LG G5

    Καλημερα παιδια εχω ενα θεμα...Το κινητο φορτιζει υπερβολικα αργα δηλαδη θελει ενα 4-5 ωρες για να φτασει 99℅ και κολλαει εκει δεν παει ποτε 100℅ Γνωριζει κανενας τιποτα? Ειναι καινουργιο ενος μηνα η συσκευη και χρησιμοποιω τον αυθεντικο φορτιστει που εχει στο κουτι..
  10. Παιδια αξιζει η cyanogenmod rom στο συγκεκριμενο κινητο? Εχει δοκιμασει κανενας?
  11. Πρέπει να ξεκλειδωσεις bootloader να βάλεις μέσα twrp recovery και μετά φλασαρεις μέσα ότι θες..εγώ προσωπικά έβαλα ελληνική stable rom. Δες αυτό.
  12. Παιδια μπορει να μου μου πει καποιος που γνωριζει καποιον τροπο να το κανω μεσω υπολογιστη?? δοκιμασα με το mi pc suit αλλα δεν μπορει να συνδεθει με το κινητο..
  13. Καλησπέρα παιδιά μόλις πήρα το κινητό και γράφει ότι έχει μέσα android 6.0 miui Global 7.2.8.0.0 stable αλλά φαίνεται ότι αναβαθμιστηκε τελευταία φορά στς 2016.02.01 και δείχνει ότι δεν υπάρχει κάποια άλλη νεότερη αναβάθμιση στο updater..γνωρίζει κάποιος να μου πεις πως μπορώ να βάλω χωρίς την χρήση υπολογιστή κάποια official stable rom με ota αναβαθμίσεις κανονικά και ας μην έχει ελληνικά δεν με πειράζει αυτό.Ευχαριστώ.
  14. Καλησπέρα παιδιά θέλω να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό, ποιο καταστημα προτινετε? Θέλω κάποιο που να το στέλνει όσο πιο άμεσα γίνετε και ας είναι λίγο πιο ακριβό από κάποιο άλλο..ευχαριστώ.
  15. Δεν μου ειπαν συγκεκριμενα..υποθετω επεξεργαστη.. ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καταστημα του σκρουτζ πριν 3 μηνες ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν μου ειπαν...επεξεργαστη υποθετω..
  16. Ρε παιδια εχω ενα nexus 5x και τον πρωτο μηνα χρησης εκαψε πλακετα, το εστειλα στο service τις lg με την εγγυηση και εχει τωρα 40 μερες στο service και στο τηλεφωνο μου λενε οτι εχουν παραγγειλει την πλακετα και περιμενουν ποτε θα ερθει χωρις να ξερουν τιποτα συγκεκριμενο..εχει συμβει παρομοιο περιστατικο σε κανεναν? Μας κοροιδευουν κανονικα...
  17. Παιδιά πίσω στην πλάτη κάτω από το laser autofocus στο ύψος του δαχτυλιδιού αποτυπωματος όταν πιεζω με το δάχτυλο το καπακι τριζει πολύ άσχημα σε βαθμό ενοχλητικού..το κάνει σε κανέναν άλλον ή μόνο σε μένα? Το έχω 1 βδομάδα το κινητο..
  18. Παιδιά πίσω στην πλάτη κάτω από το
  19. Να ρωτησω ρε παιδιά είναι λογικό που όταν το φορτιζω και ταυτόχρονα χρησιμοποιώ το κινητό ή στάθμη ανεβαίνει υπερβολικά αργά ή ακόμα και πέφτει κάποιες στιγμές?
  20. Ξέχασα να ρωρησω επίσης όσους γνωριζουν ποιο άλλο αξιόπιστο καταστημα προτείνουν για αγορα??
  21. Μήπως μπορεί παιδιά να μου πει κάποιος αν η συσκευή είναι διαθέσιμη απο vickmall και αν ναι να μου δώσει ενα link γιατί εγώ δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη?? Ευχαριστώ.
  22. Απο φωτεινοτητα και γωνιες θεασης η οθονη παιδια πως τα παει παιδια;
  23. kotsos90

    LG G Flex2 (H955)

    Είναι σε όλες τις παρτίδες σχετικα χαμηλή η φωτεινότητα στο max ή είναι ανάλογα με τι συσκευή θα σου τύχη? Αυτή την στιγμή έχω galaxy s5 και είμαι ευχαριστημένος από την αποδοση της ποιότητας και της φωτεινότητας και φοβάμαι μην απογοητευτω..Σε όλα τα άλλα πιστεύω αξίζει την μετάβαση (εκτός μπαταρία να υποθέσω)
  24. kotsos90

    LG G Flex2 (H955)

    Καλησπέρα παιδιά, επειδή σκέφτομαι να αγοράσω την συσκευή μπορεί κάποιος να μου πει πως τα πάει η οθόνη από φωτεινότητα; Επισης αν μπορεί να δώσει κάποια σύγκριση με άλλη συσκευή ως μέτρο σύγκρισης; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...