Jump to content

kotsos90

Members
  • Δημοσιεύσεις

    61
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kotsos90

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

kotsos90's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα...το κινητο μου δεν διαβαζει την σιμ...δοκιμασα με δυο cosmote και μια wind και δεν αναγνωριζει την σιμ η συσκευη...ενω με μια αλλη Q που εχω αυτην την αναγνωριζει κανονικα....ξερει κανεις τι παιζει???
  2. kotsos90

    OnePlus 3

    Αλλιως πρεπει να περναω χειροκίνητα τις αναβαθμίσεις?
  3. kotsos90

    OnePlus 3

    Χαιρετώ την ομορφη παρεα σας...ειμαι πολυ κοντα στο να αποκτήσω ενα oneplus 3 a3000 ξεκλείδωτο και θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος τι ιδιαίτεροτητες εχει το συγκεκριμένο μοντελο και αν παιρνει ota αναβαθμισεις. Ευχαριστω!!
  4. Σε σχεση με τις ρομ απο την ελληνική κοινότητα εχουν αρκετες διαφορες οι of/global?
  5. Παιδιά μπορω να περασω official global stable η developer rom μέσω twrp? Αν ναι δώστε ενα λινκ απο που να κατεβασω την Ρομ..Σε περιπτωση που δεν γίνετε μεσω twrp recovery με ποιον αλλον τροπο μπορω να το κανω αυτό.?
  6. Ακολουθα αυτον τον οδηγο βημα βημα φιλε. Λογικα αυτο θα δουλεψει. Μην κανεις πειραματα μονος σου κατσε διαβασε και ακολουθα κατι συγκεκριμενο. ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακολουθα αυτον τον οδηγο βημα βημα φιλε. Λογικα αυτο θα δουλεψει. Μην κανεις πειραματα μονος σου κατσε διαβασε και ακολουθα κατι συγκεκριμενο. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13852-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Unbrick-Flash-Official-rom-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Xiaomi-Mi5-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-Boot/
  7. Ακριβως αυτην ειχε και το δικο μου...7.2.8.0.0 stable. Android 6.0
  8. Καλησπερα φιλε πριβ καμια βδομαδα ειχα το ιδιο θεμα με σενα ειχα μια face κινεζικη ρομ μεσα και ηθελα να βαλω ελληνική stable. Η διαδικασια που εκανα εγω ηταν: εστειλα αιτηση για ξεκλειδωμα μετα απο 3-4 ωρες μου ηρθε το μηνυμα οτι μπορω να ξεκλειδωσω οποτε κατεβασα την εφαρμογη στο pc το συνδεσα ξεκλειδωσα περασα μεσα twrp recovery και φλασαρα μεσα την ρομ που ηθελα..δεν ειναι τιποτα τρελο μην αγχονεσαι..Ριξε μια ματια εδω..εμενα με βοηθησε..
  9. kotsos90

    LG G5

    Καλημερα παιδια εχω ενα θεμα...Το κινητο φορτιζει υπερβολικα αργα δηλαδη θελει ενα 4-5 ωρες για να φτασει 99℅ και κολλαει εκει δεν παει ποτε 100℅ Γνωριζει κανενας τιποτα? Ειναι καινουργιο ενος μηνα η συσκευη και χρησιμοποιω τον αυθεντικο φορτιστει που εχει στο κουτι..
  10. Παιδια αξιζει η cyanogenmod rom στο συγκεκριμενο κινητο? Εχει δοκιμασει κανενας?
  11. Πρέπει να ξεκλειδωσεις bootloader να βάλεις μέσα twrp recovery και μετά φλασαρεις μέσα ότι θες..εγώ προσωπικά έβαλα ελληνική stable rom. Δες αυτό.
  12. Παιδια μπορει να μου μου πει καποιος που γνωριζει καποιον τροπο να το κανω μεσω υπολογιστη?? δοκιμασα με το mi pc suit αλλα δεν μπορει να συνδεθει με το κινητο..
  13. Καλησπέρα παιδιά μόλις πήρα το κινητό και γράφει ότι έχει μέσα android 6.0 miui Global 7.2.8.0.0 stable αλλά φαίνεται ότι αναβαθμιστηκε τελευταία φορά στς 2016.02.01 και δείχνει ότι δεν υπάρχει κάποια άλλη νεότερη αναβάθμιση στο updater..γνωρίζει κάποιος να μου πεις πως μπορώ να βάλω χωρίς την χρήση υπολογιστή κάποια official stable rom με ota αναβαθμίσεις κανονικά και ας μην έχει ελληνικά δεν με πειράζει αυτό.Ευχαριστώ.
  14. Καλησπέρα παιδιά θέλω να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό, ποιο καταστημα προτινετε? Θέλω κάποιο που να το στέλνει όσο πιο άμεσα γίνετε και ας είναι λίγο πιο ακριβό από κάποιο άλλο..ευχαριστώ.
  15. Δεν μου ειπαν συγκεκριμενα..υποθετω επεξεργαστη.. ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καταστημα του σκρουτζ πριν 3 μηνες ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν μου ειπαν...επεξεργαστη υποθετω..
×
×
  • Create New...