Jump to content

antonisha

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by antonisha

  1. 16 Ξέρετε πότε έρχονται Ελλάδα? Και από ποια κανάλια? (φαντάζομαι ο Κωτσόβολος θα είναι το ένα)
  2. antonisha

    OnePlus 9

    Ξέρετε πότε έρχονται Ελλάδα? Και από ποια κανάλια? (φαντάζομαι ο Κωτσόβολος θα είναι το ένα)
  3. Νομίζω δεν είναι ησυχία αλλά μούδιασμα. με την τιμολογιακή τους πολιτική ξέφυγαν από το κύριο moto τους. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οι τιμές στην αγορά της Ινδίας. Περίπου €230 κάτω για το OP8pro, σε σχέση με Ευρώπη. Δεν ξέρω αν το σταθμίζουν με την αγοραστική δύναμη ή με κάτι άλλο (λένε και για 1 χρόνο εγγύηση έναντι 2 ετών στην Ευρώπη), αλλά τελικά μιλάμε για την ίδια συσκευή. Κρίμα
  4. Μετά την αναβάθμιση σε Oxygen OS 9.0.4 (συνεχίζει και με την 9.0.5) όταν κάποιος με καλεί το τηλέφωνο χτυπάει και η δόνηση λειτουργεί αλλά του παίρνει 4-5 δευτερόλεπτα να εμφανίσει τη σχετική οθόνη του τηλεφώνου. Σε αυτό το ενδιάμεσο χρόνο είναι σχεδόν αδύνατο να απαντήσω στην κλήση. Εξαιρετικά εκνευριστικό. Έχει τύχει και σε άλλους? (Όλες τις αναβαθμίσεις στο OP3 από το 2016 που το αγόρασα τις έχω κάνει ΟΤΑ)
  5. Έχω πάει εκεί και η επιλογή "Προβολή συνομιλίας¨Ομαδοποιήστε μυνήματα μαζί στην ίδια συνομιλία για λογαριασμούς IMAP, POP3 και Exchange" δεν είναι τσεκαρισμένη. Παρολαυτά τα ομαδοποιεί. Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή κάπου?
  6. Πως μπορώ να απενεργοποιήσω το conversation view στο gmail? Σε σειρά αρκετών emails καταντάει τουλάχιστον κουραστικό. Ευχαριστώ
  7. antonisha

    OnePlus 3

    Διαβάζω σε φόρουμ αρκετούς χρήστες που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα, τα οποία εγώ απλά δεν έχω. Φαντάζομαι μέρος αυτών μπορεί να προκύπτουν από χρήστες που κάνουν root στη σύσκευή τους, χωρίς να γνωρίζουν ακριβώς τι κάνουν. Αναφορικά με το VPN, αναρωτιέμαι αν αναγνωρίζοντας η OnePlus IP του Καναδά για παράδειγμα, έχει κάποια settings ελαφρά διαφοροποιημένα αναφορικά με τοπικά προτόκολλα επικοινωνιών, τα οποία πιθανώς να δημιουργούν προβλήματα. Από την άλλη, μπορεί αυτό που λέω να είναι μια τεράστια μπούρδα. Σε κάθε περίπτωση, αγόρασα το 1+3 την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του πέρυσι το καλοκαίρι, όλα τα updates που έχω κατεβάσω είναι ΟΤΑ και, με εξαίρεση κάποια θέματα με τη συνεργασία bluetooth-αυτοκινήτου κάποια στιγμή στο παρελθόν, δεν έχω ποτέ προβλήματα, σε αυτά που εγώ χρησιμοποιώ.
  8. antonisha

    OnePlus 3

    Όντως, μια και το κινητό λειτουργεί άψογα αυτή τη στιγμή δεν επείγομαι να χρησιμοποιήσω VPN. Απλά περιμένω την ΟΤΑ έκδοση.
  9. antonisha

    OnePlus 3

    Έχει λάβει κανείς το Oxygen OS 4.1.1 (7.1.1) OTA?
  10. antonisha

    OnePlus 3

    Όταν μπαίνω στο Google Maps, στα δεξιά της οθόνης πάνω από το κουμπί Μετάβαση (για να ορίσεις την τοποθεσία πλοήγησης) και το κουμπί για να επανέρχεται η οθόνη στην τοποθεσία που είσαι, μου εμφανίζεται ένα Pac Man, το οποίο αν το πατήσεις παίζεις και Pac Man. Είναι virus ή κάτι άλλο? Το έχει δει κάποιος άλλος?
  11. antonisha

    OnePlus 3

    Παρομοίως ήρθα στο 1+3 από Samsung πριν και δεν βλέπω κανένα λόγο να αλλάξω. Με καλύπτει πλήρως!
  12. Καλημέρα. ϊσως το έχουν αναφέρει και άλλα μέλη αλλά μετά την αναβάθμιση σε 4.0.3 δεν μπορώ να παίξω μουσική στο αμάξι, μέσω bluetooth, κάτι που λειτουργούσε άψογα με την 4.0.2 (αν και παίζει με το bluetooth JBL Charge 3 ηχείο μου!!!). Το έχουν επισημάνει και άλλοι?
  13. Ήρθε η ειδοποίηση και αναβάθμισα και εγώ σε 4.0.2 μόλις τώρα ΟΤΑ. Μια χαρά φαίνεται προς το παρόν. Υποθέτω ότι το 4G που βλέπω στα data είναι το ίδιο με το LTE που έδειχνε η προηγούμενη έκδοση του Android??
  14. Έχει λάβει κανείς την αναβάθμιση σε Nougat, OTA στο 1+3?
  15. antonisha

    OnePlus 3

    Πάντως αν βγει το OnePlus 3T με Android 7.0 λογικά σύντομα μετά θα πρέπει να το δούμε και στο 1+3 (κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να γίνει την ίδια χρονική στιγμή).
  16. Παιδιά πόσο πηγαίνει αλλαγή οθόνης? Την έκανα τη βλακεία μου πριν από λίγο και δεν βλέπω καθόλου το λόγο αγοράς αλλού μοντέλου.
  17. antonisha

    OnePlus 3

    Υπονοείς ότι το Dash Charge θα "εξαντλήσει" τη μπαταρία γρήγορα? Από την εμπειρία μου μέχρι στιγμής (με Samsung κινητά) οι μπαταρίες πάνω από 2 χρόνια δεν κρατάνε. Η αλήθεια είναι ότι με την 1+ η αλλαγή μπαταρίας θα είναι θέμα.
  18. antonisha

    OnePlus 3

    Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας. Τελικά το Keep my Notes είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλω. Γνωρίζετε σε ποιο φάκελο της συσκευής σώζει τις σημειώσεις?
  19. antonisha

    OnePlus 3

    Φαντάζομαι θα υπάρχει κάποια απλή εφαρμογή για να κρατάει κάποιος σημειώσεις και να σώζονται τοπικά στη συσκευή (όχι σε cloud, κλπ). Δοκίμασα το Google Keep αλλά δεν με βολεύει. Έχετε υπόψη σας κάποια άλλη πολύ απλή εφαρμογή για σημειώσεις?
  20. antonisha

    OnePlus 3

    Ευχαριστώ. Αυτό που μου έκανε (αρνητική) εντύπωση είναι ότι μιλώντας στο live chat της 1+ για το ίδιο θέμα μου πρότειναν με τη σειρά: 1. Reboot 2. Hard reset (που δεν έκανα) 3. Να ανοίξω Service Request με RMA type Return, Replacement ή Repair για unresponsive οθόνη!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! αντί για τις πολύ πιο απλές απαντήσεις που πήρα εδώ στο forum.
  21. antonisha

    OnePlus 3

    Δούλεψε, ευχαριστώ. Και για να κάνω edit?
  22. antonisha

    OnePlus 3

    Παιδιά, όταν γράψει κανείς Σημείωμα (στην οθόνη αριστερά της Home screen) πως μπορεί να το κάνει μετά edit ή να το διαγράψει? Πατάω πάνω σε ένα σημείωμα και το μόνο που με αφήνει να κάνω είναι να ρυθμίσει υπενθύμιση για αυτό. Παρατεταμένο πάτημα πάνω στο σημείωμα πάλι δεν κάνει κάτι. Φαντάζομαι πρέπει να είναι κάτι απλό.
×
×
  • Create New...