Jump to content

hsigma

Members
  • Δημοσιεύσεις

    532
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by hsigma

  1. hsigma

    OnePlus 8T

    Thanks, διορθώθηκε.
  2. hsigma

    OnePlus 8T

    Εμένα στην τελευταία version (13) μου κάνει το κουλό που φαίνεται στην εικόνα - όλα τα κεφαλαία "Θ" φαίνονται όπως να 'ναι. Δεν είναι κάτι τραγικό, απλώς μου κάνει εντύπωση.. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό?
  3. hsigma

    OnePlus 8T

    Στα 120 που είμαι εγώ δείχνει ΟΚ. Πάντως γενικότερα δείχνει ένα τσικ πιο "αργό". Όχι ότι χαλάει κάτι στο experience αλλά καταλαβαίνεις ότι κάτι έχει χάσει από τη σπιρτάδα του. Πάντως έχει τα θεματάκια της η καινούρια version. Όχι σοβαρά, αλλά τα έχει. Edit: Παράδειγμα στην οθόνη του κλειδώματος που χρησιμοποιώ. Πότε-πότε χάνει το center alignment που εχει και εξαφανίζεται το fingerprint sensor (attached) Ή όταν καθαρίζω τη μνήμη από ανοιχτές εφαρμογές (έχω τα ψυχαναγκαστικά μου) κάποιες συνεχίζουν και μένουν ανοιχτές.
  4. hsigma

    OnePlus 8T

    Εγώ το έκανα. Να πω την αλήθεια δεν είμαι τόσο χαρούμενος γιατι έχει κάτι αλλαγές που ναι μεν ειναι χαζές αλλά εμένα δε με βολεύουν. Πχ δεν εμφανίζεται το όνομα των apps στη λίστα και δεν μπορείς να κανεις rename να τα κάνεις sort/group όπως θες. Minor αλλά εμένα με βόλευε. Ή ακόμα άλλαξε ο τρόπος που κάνεις access τα hidden apps. Τέτοια πράγματα. Κάποιο σοβαρό πρόβλημα μέχρι στιγμής δεν αντιμετώπισα. Το μόνο θετικό, είδα επιτέλους 5g (είμαι με Vodafone)
  5. hsigma

    OnePlus 8T

    Που την βρίσκεις την Beta 12?
  6. hsigma

    OnePlus 8T

    Κρίμα... https://techmaniacs.gr/i-oneplus-skotonei-tin-google-camera-sta-smartphone-tis/
  7. hsigma

    OnePlus 8T

    Καλησπέρα, εδώ και κάμποσο καιρό παρατηρώ πως η ποιότητα ήχου κατά τη διάρχεια των κλήσεων δεν είναι καλή (παραμορφώνεται η φωνή του συνομιλή σε σημείο που πολλές φορές δεν τον καταλαβαίνω, ή και ακούγονται περίεργοι ήχοι). Το έκανε και παλιότερα αυτό αλλά όχι τόσο συχνά - τώρα τελευταία έχει χειροτερέψει η κατάσταση. Δεν πρέπει να είναι θέμα σήματος γιατι γενικά έχω καλό (βρίσκομαι στο Μαρούσι). Αντιμετωπίζει κανένας αντίστοιχο πρόβλημα?
  8. hsigma

    OnePlus 8T

    Έχει κανείς να προτείνει κάποιο armband που να χωράει τη συσκευή? Είχα ένα από παλιά αλλά περισσεύει η συσκευή γύρω στο μισό πόντο οπότε δε λέει...
  9. hsigma

    OnePlus 8T

    Καλησπέρα σε όλους, έχει καταφέρει κανείς να βρει κάποιον γρήγορο τρόπο να αλλάζει το default payment app? Χρησιμοποιώ για τις πληρωμές μου μέσω NFC πότε το app της Πειραιώς και πότε της Alpha bank, και για να αλλάζω από τη μία στην άλλη πρέπει κάθε φορά να το κάνω μέσα από τις ρυθμίσεις (Settings > Bluetooth & Device Connection > Tap & pay > επιλογή του default app) το οποίο είναι βάσανο. Υπάρχει κάποιος πιο γρήγορος/εύκολος τρόπος?
  10. hsigma

    OnePlus 8T

    Καλορίζικο! Εγώ πάντα στα 65 το φορτίζω, αλλά σχεδόν πάντα μέσα στη μέρα (αφού έτσι και αλλιώς φορτίζει γρήγορα). Βράδυ σπάνια έχει χρειαστεί να το βάλω, αλλά και πάλι στα 65 το έχω.
  11. hsigma

    OnePlus 8T

    Καλησπέρα σε όλους, Σκέφτομαι κι εγώ να δοκιμάσω για πρώτη φορά gcam αφού ακούω ότι είναι κάπως καλύτερη από stock. Υπάρχει συγκεκριμένο link από όπου κατεβάζω την πιο πρόσφατη version? Ή κατεβάζω από οπου να 'ναι? Edit: Τελικά βρήκα το τελευταίο update από Wichaya από εδώ μαζί με τo config XML του οπότε μια χαρά.
  12. hsigma

    OnePlus 8T

    Καλησπέρα σε όλους, έχει κανείς να προτείνει κάποιο καλό dialer? (εκτός του στοκ δηλαδή). Με ενδιαφέρει κυρίως να έχει ελληνικό Τ9 Εδώ και αρκετά χρόνια χρησιμοποιούσα τον exDialer κι ήμουν πολύ ευχαριστημένος, αλλά μετά και την πρόσφατη αναβάθμιση (11.0.8.13.KB05BA) έπαθε κοκομπλόκο και δεν εμφανίζει το ιστορικό κλήσεων που χρησιμοποιούσα φουλ:
  13. hsigma

    OnePlus 8T

    Καλημέρα σε όλους, Σήμερα διαπίστωσα κάτι κουλό, έχουν σβηστεί όλες οι φωτογραφίες που είχα τραβήξει από το Γενάρη που το αγόρασα! Βέβαια δεν ήταν και πολλές, και τις είχα όλες και στο Google photos, αλλά και πάλι είναι πολύ περίεργο και ανησυχητικό. Έχει συμβεί και σε κανέναν άλλον κάτι παρόμοιο;
  14. hsigma

    OnePlus 8T

    Στο trade της OnePlus πραγματικά το σκοτώνεις το κινητό... Καλύτερα πούλα το ξεχωριστά.
  15. hsigma

    OnePlus 8T

    Ανάλογα πόσα χρήματα διαθέτεις. Για μένα το 8T είναι περισσότερο value for money (γι αυτό και το αγόρασα κιόλας
  16. Για ευνόητους λόγους δεν τα έχω δοκιμάσει σε περιβάλλον με πολλή φασαρία.. Κυρίως σπίτι και λίγο έξω στη γειτονιά στο περπάτημα. Δεν μου παραπονέθηκε κάποιος συνομιλητής. Αν θες ψάξε και σχετικά reviews βέβαια, μήπως μάθεις κάτι πιο συγκεκριμένο γι αυτό που ρώτησες.
  17. Εγώ έχω πάρει τα OnePlus Buds Z και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι λίγο ακριβά αλλά είναι καλά. Και προφανώς λόγω μάρκας είναι fully compatible με OnePlus συσκευές.
  18. hsigma

    OnePlus 8T

    Καλορίζικο! Το ότι σου φαίνεται ότι τελειώνει γρήγορα δεν λέει κάτι, έχει σημασία η χρήση που του κάνεις. Πάντως δεν νομίζω ότι βελτιωνεται. Εμένα από την αρχή με την χρήση που του κάνω διαρκεί 2-3 μέρες και δεν έχει αλλάξει (το έχω 1μιση περίπου μήνα).
  19. hsigma

    OnePlus 8T

    Ίσχυε και σε παλιότερες versions του Android (πχ στην 9 που είχα στο OP3). Ίσως είναι κάτι άλλο από θέμα ρύθμισης, ή κάποιο bug που "σέρνεται" εδώ και αρκετές εκδόσεις. Σε κάθε περίπτωση, μικρό το κακό πιστεύω.
  20. hsigma

    OnePlus 8T

    Ισχύει. Κι εμένα το ίδιο πράγμα κάνει (όπως και το OP3 που είχα παλιότερα). Παρόλο που το έχω σεταρισμένο να κάνει αυτόματα τα updates, πολλές φορές που μπαίνω στο Play Store έχει πολλές εφαρμογές που περιμένουν να γίνουν update, οπότε τις κάνω manually. Δεν ξέρω γιατι το κάνει αλλά δεν με πολυνοιάζει (είμαι ψυχαναγκαστικός οπότε μπαίνω έτσι κι αλλιώς στο Play store και το παρακολουθώ)
  21. hsigma

    OnePlus 8T

    Εξαρτάται τι εννοούμε "λερώνει". Αν εννοείς τις δαχτυλιές, εμένα (που χρησιμοποιώ αυτή που είχε η συσκευασία μέσα) δεν με πολυενοχλεί. Αλλιώς πας σε κάτι πιο ματ φαντάζομαι.
  22. hsigma

    OnePlus 8T

    11.0.6.9.ΚΒ05ΒΑ
  23. hsigma

    OnePlus 8T

    Αναλόγως τι θες να κάνεις. Εγώ εδώ και 5-6 μέρες που έχω αυτή τη version, με τη χρήση που κάνω (gmail, messaging, youtube, spotify, google maps) είμαι υπερ-ευχαριστημένος, δεν έχει κολώσει πουθενά (να πω στο σημείο αυτό πως είναι πολύ ευχάριστη έκπληξη κι η μπαταρία) Υποτίθεται κιόλας πως το OxygenOS είναι σχετικά ελαφρύ σε σχέση με άλλα. Οπότε γιατι το φοβάσαι?
  24. Δεν μας τα λέει καλά η Άμαζον τελευταία.
  25. hsigma

    OnePlus 8T

    Σε ευχαριστώ πολύ για την λεπτομερή απάντηση. Μόλις το παρήγγειλα κι εγώ :luck:
×
×
  • Create New...