Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σαs 190 ευρω απο εδω https://www.fastcardtech.com/flow.php?step=checkout

----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

208,5 dollars τελικη τιμη το ροζ ομωs....:p

Γεια σαs 190 ευρω απο εδω https://www.fastcardtech.com/flow.php?step=checkout

----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

208,5 dollars τελικη τιμη το ροζ ομωs....:p

Θα είσαι "τρελός" αν πας να δώσεις λεφτά σε αυτό το σκουπιδομαγαζο

Sent from my 1+1

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τα χρώματα αλλάζουν και τα ονόματα ανάλογα με τις χώρες προορισμού.

Υπάρχουν Χ822 & Χ820 με 6/64 & 4/32

Επίσης κοίτα αυτή την απάντηση σε σχετική ερώτηση στη Letv Leeco India

The only 2 different features are 2.2GHz and radio. X822 has max 2.2GHz frequency, andLTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 12(700), 17(700), 20(800), 25(1900), 26(850), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500) - X821 and X820 has 2.15 GHz. All so different radio bands according destination countries. Τώρα τι εννοεί ο ποιητής από Ινδία με αυτό....

Γι αυτό ίσως αυτό το Χ820 silver στο Minideal.net δείχνει να έχει μόνο τρεις LTE bands 1800 2100 2600. Ίσως για USA use only? Δεν ξέρει κανείς! http://www.minideal.net/letv-leeco-le-max-2-5-7-inch-snapdragon-820-64bit-quad-core-2-15ghz-android-6-0-4gb-ram-32gb-rom-21mp-type-c-4g-phablet-smartphone-gold.html

Επίσης και αυτά από XDA DEVELOPERS

1. Chinese firmware changes model name to X820 (Chinese 17s requires only Google Play store apk to be able to use Google Play store) VoLTE support from 17s onwards

2. Indian firmware changes model name to X821 (Indian firmware has few international languages missing like French, etc. Google Play store is pre-installed) VoLTE support from 16s onwards

3. American firmware changes the model name to X829 (American firmware is not official and you need to google it. Cannot post on XDA features are same as Indian ROM) VoLTE calling is unreliable.

4. A new X822 model has been spotted but exact details and region maybe India version support is unknown at the moment.

Ο Θεός ξέρει ..:lol::lol::p

Κι εδώ ένα Screen Shot από Χ822 που υποστηρίζει 4G+

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160705/6ff9902ad23c1f705cb325e5bb4fe5c2.jpg

Θέλω να παραγγείλω ένα pink rose .Δεν με πειράζουν τα αγγλικά αλλά με playstore .Θέλω να έχει ΟΤΑ. Που μπορώ να βρω?

Sent from my MX5 using Tapatalk

Εχει τσεκαρει καποιος τη μπαταρια με τη 19s indian? Εχει ξεφυγει η αυτονομια.. κραταει περισσοτερο απο το xiaomi note 3 που εχει 4000mah και 1080 οθονη.. τις 6 ωρες οθονη τις εχει στανταρακι..(το xiaomi international μετα την τελευταια αναβαθμιση δεν κραταει τοσο)

https://flic.kr/p/NJqCJZ

Με τις κινζικες ρομ μου εβγαζε 4:30 ωρες περιπου.

Edited by giannispipom9pro
Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2

Είναι κανείς που του βγάζει πρόβλημα το LeMax2 ΄

όταν επιχειρεί να κάνει live μετάδοση στο facebook?

Κάθε που πατάω το "Μετάδοση Live" κολλάει η οθόνη (η κάμερα όσο κι αν τη μετακινώ, δείχνει την ίδια εικόνα)

και κάποιες φορές μου βγάζει "Δεν έχετε καλή σύνδεση" ενώ η σύνδεση του Ίντερνετ μου είναι άριστη

(το δοκίμασα και με Wi-Fi και με 4G).

Αν ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να φτιαχτεί, PLEASE let me know!

Κάθε που πατάω το "Μετάδοση Live" κολλάει η οθόνη (η κάμερα όσο κι αν τη μετακινώ, δείχνει την ίδια εικόνα)

και κάποιες φορές μου βγάζει "Δεν έχετε καλή σύνδεση" ενώ η σύνδεση του Ίντερνετ μου είναι άριστη

Σε παλιότερη έκδοση είχα το ίδιο πρόβημα. Πάγωνε η εφαρμογή μάλιστα. Δεν το έχω δοκιμάσει πρόσφατα να πω την αλήθεια :shifty:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα είσαι "τρελός" αν πας να δώσεις λεφτά σε αυτό το σκουπιδομαγαζο

Sent from my 1+1

+1

2 παραγγελίες στο πρόσφατο παρελθόν (... δεν έμαθα με την πρώτη...) και παρέλαβα ότι χρώμα είχαν stock...

Θέλω να παραγγείλω ένα pink rose .Δεν με πειράζουν τα αγγλικά αλλά με playstore .Θέλω να έχει ΟΤΑ. Που μπορώ να βρω?

Μόνο από AliExpress και να τους ζητήσεις να αφήσουν την Official και σφραγισμένο κουτί. +5€.;)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάνε ένα clear data & and cache στην εφαρμογή και ξαναδοκιμασε. Επέτρεψε της να έχει δικαιώματα on /off wifi & mobile data. Ξετσεκαρισε την από τον battery assistance να μην την απενεργοποιεί, όταν καταναλώνει πολύ ενέργεια μπαταρίας.

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Μόνο από AliExpress και να τους ζητήσεις να αφήσουν την Official και σφραγισμένο κουτί. +5€.;)

Κάνε ένα clear data & and cache στην εφαρμογή και ξαναδοκιμασε. Επέτρεψε της να έχει δικαιώματα on /off wifi & mobile data. Ξετσεκαρισε την από τον battery assistance να μην την απενεργοποιεί, όταν καταναλώνει πολύ ενέργεια μπαταρίας.

Clear data and catche έκανα άπειρες φορές, τίποτα. Πώς μπορώ να της επιτρέψω τα δικαιώματα αυτά; Επίσης, αν δεν σου είναι ζόρι

μπορείς να μου γράψεις αναλυτικά τις οδηγίες αναφορικά με τον battery assistance? Θα σου είμαι ευγνώμων.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλημέρα και από μένα. Το ίδιο πρόβλημα με το Facebook όπως και με το instagram έχω και εγώ. Δεν δουλεύει το live στο facebook ούτε η ιστορία όταν πας να τραβήξεις video στο instagram. Έχει κανείς κάποια ιδέα τι θα μπορούσε να φταίει? Έχω κάνει όλα τα clear καθώς και απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση των apps.

Σε εσάς αναβαθμίζονται οι εφαρμογές μέσω cellular; :X

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε εσάς αναβαθμίζονται οι εφαρμογές μέσω cellular; :X

Όχι, και δεν μπορώ να βρώ πως να το ενεργοποιήσω.

Ούτε εμένα οι εφαρμογές Ούτε ειδοποιήσεις Ούτε τίποτα.κρίμα τόσο καλό hardware να το έχουν κάψει οι κινέζοι..

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ούτε εμένα οι εφαρμογές Ούτε ειδοποιήσεις Ούτε τίποτα.κρίμα τόσο καλό hardware να το έχουν κάψει οι κινέζοι..

Με 18s CUOKO'S ολα κανονικα τέλεια και εφαρμογες και μαιλ, sms, και σημα το καλυτερο που ειχα ποτε,

4g+ δεν εχω δει αλλα εχω wind και ειμαι Θεσσαλονικη δεν ειμαι σιγουρος αν διαθετει καν.

Περιμενω την indian 19s να βαλει ελληνικα ο crisbal για να παω εκει.

IPHONE 11 PRO MAX

Με 18s CUOKO'S ολα κανονικα τέλεια και εφαρμογες και μαιλ, sms, και σημα το καλυτερο που ειχα ποτε,

4g+ δεν εχω δει αλλα εχω wind και ειμαι Θεσσαλονικη δεν ειμαι σιγουρος αν διαθετει καν.

Περιμενω την indian 19s να βαλει ελληνικα ο crisbal για να παω εκει.

Υπομονή....Το τηλέφωνο είναι on the fly....:p

Μόλις παραλλάβω για να κάνω και τις απαραίτητες δοκιμές θα ανεβάσω την rom κατευθείαν στο mega!;)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι, και δεν μπορώ να βρώ πως να το ενεργοποιήσω.

Νομίζω ότι πρέπει να ορίσεις ως local China αν φοράς την china version και Ινδια αν εχεις την 19s. Τσέκαρε το να το μάθουμε κι εμείς...:happy:

Θα υπάρχει play store στην official και αν όχι μπορώ να περάσω ?

H official δεν εχει playstore καποιος που ξερει θα σου πει πως να περασεις και ενα keyboard γιατι ειναι δυσκολο το κινεζικο/αγγλικο

IPHONE 11 PRO MAX

Με 18s cuoco92 ειμαι ολα αψογα δεν εχω προβλημα με καποια εφαρμογη. Θεσσαλονικη ειμαι και εχω wind και cosmote 4g+ δεν εχω δει καμια φορα.

Είμαι στην 18s και όλα δουλεύουν τέλεια... χωρίς Κ Α Ν Ε Ν Α πρόβλημα! 2000 εφαρμογές έχω και αναβαθμίζονται κανονικά και από το Play store και το Aptoide1

..και to FB live κανονικά

Άρα προσέξτε τις ρυθμίσεις σας....

Σε γενικές γραμμές οι ρυθμίσεις για τις ειδοποιήσεις θα πρέπει να γίνουν με αυτό τον τρόπο:

1. Ελέγξτε ότι οι κοινοποιήσεις για τις επιθυμητές εφαρμογές είναι ΟΝ κάτω από το μενού Ρυθμίσεις - Διαχείριση ειδοποιήσεων

2. Αφήστε τις εφαρμογές να ξεκινάνε αυτόματα κάτω από τα μενού Ρυθμίσεις - Δικαιώματα - Δώστε τη δυνατότητα .στις .. εφαρμογές για auto launch

3. Απενεργοποιήστε τον αυτόματο καθαρισμό των εφαρμογών κάτω από τις ρυθμίσεις Τηλέφωνο - Εξοικονόμηση ενέργειας Διαχείριση - Προστασία εφαρμογής

Ενεργοποίηση στο Κλείδωμα οθόνης με λουκέτο τις εφαρμογές που θέλετε.

Με αυτόν τον τρόπο δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις με WhatsApp, Viber, e-mail (και το Yahoo Mail ), fb messenger, Facebook.

Αν δεν δουλεύει και πάλι τότε... υπομονή στην επόμενη rom:lol:

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είμαι στην 18s και όλα δουλεύουν τέλεια... χωρίς Κ Α Ν Ε Ν Α πρόβλημα! 2000 εφαρμογές έχω και αναβαθμίζονται κανονικά και από το Play store και το Aptoide1

..και to FB live κανονικά

Άρα προσέξτε τις ρυθμίσεις σας....

Ποια 18s φοράς? Την επίσημη ή του Ιταλού? Είσαι με custom TWRP recovery ή stock?

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατεβάζεις από εδώ http://opengapps.org τα arm64 6.0.1 nano και τα περνάς ή από ΤWRP ή τα ξεζιπαρεις στο Pc τα βάζεις και τα βάζεις ένα ένα χειροκίνητα.

Κοίτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες http://www.letv.re/topic/1600-manual-gapp-v606/

Πριν λίγο δοκίμασα την cuoco μαζί με όλα τα updates που μου έβγαλε και το πρόβλημα που υπάρχει σε facebook και instagram συνεχίζει. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο ή είμαι ο μόνος τυχερός? :lol::lol::lol::lol:

Για τα updates του Google Store ευθύνεται ο download manager του Le. Ανοίξτε την εφαρμογή Downloads και στα Settings επιλέξετε no limit όταν κατεβάζει από Data. Έλεος ρε παιδιά... Την επόμενη φορά ελπίζω να έχω καλύτερο glimpse για τις ρυθμίσεις της συσκευής.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Play store. Το κατέβασα από το le store, του κινητού. Και μετά από το play store, κατέβασα τις εφαρμογές μου. ( Έκανα clear data, cache).

Play store. Το κατέβασα από το le store, του κινητού. Και μετά από το play store, κατέβασα τις εφαρμογές μου. ( Έκανα clear data, cache).

Είχες την official κινέζικη?