Jump to content

poetryf

Members
  • Δημοσιεύσεις

    75
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About poetryf

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

poetryf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Εννοώ ότι ενώ ακούω την φωνή του άλλου όταν μιλάω σε κλήση με τα συμβατικά ακουστικά που έχω συνδέσει στο συγκεκριμένο καλώδιο ο άλλος ή δεν με ακούει καθόλου κάποιες φορές ή με ακούει ισχνά. Το καλώδιο που μου έστειλαν ΔΕΝ είναι το αυθεντικό. Έχω διαβάσει και αλλού ότι το κινητό μας θέλει το αυθεντικό καλωδιάκι για να λειτουργήσει σωστά. Πράγμα που το έχω δοκιμάσει κιόλας, με δύο άλλα αυθεντικά καλώδια από φίλους που έχουν κινητά Leeco. Με αυτά δουλεύουν κανονικά τα συμβατικά ακουστικά. ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι, έχω δοκιμάσει και με το δικό μου αυθεντικό (πριν το χαλάσω) που δούλευε μια χαρά και πρόσφατα με δύο άλλα αυθεντικά από φίλους που έχουν Leeco. Με το αυθεντικό δουλεύει κανονικά, κανένα πρόβλημα.
  2. Όπως φαίνεται, ναι φαίνεται για αυθεντικό. Όταν σου το στείλουνε σου στέλνουνε άλλο, χωρίς καν το λογότυπο. Έκανα ήδη τη διαδικασία μέσω paypal να πάρω ό,τι μπορώ πίσω. Όχι για την ακρίβεια αλλά για το ότι άλλο δείχνουν και άλλο στέλνουν.
  3. Ακριβώς αυτό παρήγγειλα και το έλαβα σήμερα. ΔΕΝ είναι όμως το αυθεντικό και δεν λειτουργεί όπως πρέπει. Ευχαριστώ.
  4. Καλημέρα παιδιά! Υπάρχει κανείς που να έχει και να μπορεί να μου πουλήσει το αυθεντικό Leeco καλώδιο που συνδέει τα συμβατικά ακουστικά (3.5 m.m ) με το κινητό μας; Ψάχνω απεγνωσμένα να βρω ένα αυθεντικό καλώδιο εδώ και ένα μήνα, έχω παραγγείλει και λάβει δύο τέτοια καλώδια που δεν ήταν αυθεντικά και δεν λειτουργούν κανονικά με το κινητό μας. Σας παρακαλώ, αν υπάρχει κάποιος ας μου στείλει. Και θα του βάλω τα λεφτά μέσω paypal. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Στα θετικά: (1) Πολύ καλύτερο animation στην έναρξη (όταν ανάβεις το κινητό) (2) Καλύτερη αισθητική (3) Ελαχιστοποιημένη χρήση αποθηκευτικού χώρου από την ΡΟΜ σε σχέση με την Tele23 (4) Πιο γρήγορη απόκριση της κάμερας σε σχέση με την Tele23 (γυρνάει από την μπροστινή στην πίσω κάμερα πιο γρήγορα) (5)Ενσωματωμένος ισοσταθμιστής ήχου Στα αρνητικά: (1) Δεν δείχνει ποσοστό μπαταρίας όταν φορτίζει σβηστό (2) Κρασάρει όταν η κάμερα είναι γυρισμένη μπροστά και ρυθμισμένη στη φωτογραφία, όταν πατάς το κόκκινο κουμπί (3) Απουσία ποσοστού μπαταρίας (δεν το δείχνει όταν δεν είσαι στις Ρυθμίσεις Μπαταρίας) και θερμοκρασίας μπαταρίας (4) Απουσία music player (εγώ κατέβασα το PI) (5) Απουσία DolbyAtmos από τις Ρυθμίσεις ήχου. (6) Κρασάρισμα στο live video του FB και όταν προσπαθείς να κάνεις βιντεοκλήση μέσω messenger Συνολικά: Δεν έχει κάτι το συγκλονιστικά καινούργιο πέρα από την αλλαγή της συνολικής αισθητικής. Για παράδειγμα, η κουρτίνα με τις ρυθμίσεις Leeco απουσιάζει, το κινητό γίνεται όπως όλα τα άλλα Android κινητά, που τραβάς την κουρτίνα ρυθμίσεων από πάνω. Προσωπικά επιστρέφω στην Tele23 γιατί τη συνήθισα. Ελπίζω να σας έδωσα χρήσιμες πληροφορίες. Καλή Κυριακή!
  6. Οι Tele23s , Telegramm, Tele, Google Rom είναι η ίδια ROM. H LeMax2_CN23s_CrisBalGreece.zip είναι άλλη. Προσωπικά, χρησιμοποιώ την tele23 απροβλημάτιστα από την ημέρα που βγήκε. (Ο νοών νοείτω )
  7. Cris δεν βλέπω κανένα ζιπ για να κατεβάσω. Κάποιο λινκ ίσως; Αυτό που μου έγραψες, δεν το ανοίγει. Σε ευχαριστώ.
  8. Καλησπέρα, είμαι με telephone 32.37 αλλά εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα με τα εικονίδια κλήσης. Εμφανίζονται στα αριστερά αντί στο κέντρο και είναι μόνο τέσσερα. Εννοείται ότι λείπει η εγγραφή κλήσης. Στις "γλώσσες"έχω τα ελληνικά και "Ευρώπη- Ελλάδα". Τι μπορεί να φταίει;
  9. Μετά από χρήση μίας και πλέον εβδομάδας της google rom: (1) Πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας με τη χρήση του AKT profiles (2) Φωτεινότερα χρώματα κάμερας σε σχέση με τις άλλες...10 ΡΟΜ που έχω δοκιμάσει (3) Λίγο πιο αργή η αλλαγή μπροστινής -πίσω κάμερας από ό,τι στις άλλες. (4) Το κινητό δεν κολλάει πουθενά (5) Απίστευτος ήχος με το VIPER4Android (6) Πολύ εύκολες οι ΟΤΑ ενημερώσεις. Δύο φορές μέχρι τώρα, τα κάνει όλα μόνο του. (7) Αδυναμία απευθείας αντικατάστασης ταπετσαρίας κλειδώματος. (8) Στις κλήσεις δεν μετράει κανονικά τον χρόνο. Βγάζει ένα σωρό άλλα νούμερα αντί για τον σωστό χρόνο ομιλίας. (9) Τα χρώματα led δεν λειτουργούν όσο κι αν προσπάθησα να τα ρυθμίσω. (10) Δεν μου δίνει την επιλογή μπλοκαρίσματος ανεπιθύμητων αριθμών που μου παρείχαν οι άλλες ρομ. Συγχαρητήρια στον CrisBal και τον Τάσο για όσα κάνουν! Ευχαριστούμε!
  10. Πότε θα έχουμε το πρώτο ΟΤΑ update στην Google ROM? (Ευτυχώς κατάφερα και άλλαξα ταπετσαρία κλειδώματος χάριν στις απαντήσεις σας CrisBal και obscured! Σας ευχαριστώ.)
  11. Σας ευχαριστώ και τους δυο. Θα το δοκιμάσω αύριο, τώρα πάω για φόρτιση! Πάντως η νέα Ρομ πετάει!
  12. CrisBal δεν μπορώ να βρω το root explorer στην google beta rom. Κατέβασα το es manager αλλά δεν υπάρχει τέτοιος φάκελος.
  13. CrisBal σούπερ η νέα google rom! Υπάρχει, όμως, περίπτωση να επαναφέρει κάποιος τη "Συλλογή" και τη "Μουσική" όπως τα έχει κανονικά η Leeco? Επίσης, προσπαθώ να αλλάξω την ταπετσαρία κλειδώματος και δεν βρήκα τρόπο. Any ideas? Ευχαριστούμε για όλα!
  14. Εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6976109#post6976109
×
×
  • Create New...