Jump to content

Opa2016

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    116
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Opa2016

  1. προσοχή πρέπει να είναι USB 2.0 Female σε USB 3.1 type C Male ! Το παραπάνω σε USB 3.0 το έχω και δουλεύει άψογα αλλά στο ΖUΚ Ζ2 pro! Υ.Γ. Αφού είσαι έτοιμος..αύριο ή μεθαύριο η αναβάθμιση μας.....Καλό βράδυ!
  2. Είστε έτοιμοι για αναβάθμιση ??? Υ.Γ. 1) Ήρθε το δικό σου Cris? 2) LTE cat 12 (102 Mbit/s up - 603 Mbit/s down) >> Είδε κανείς σας τέτοιες ταχύτητες?
  3. Άσε τις παρατηρήσεις και στείλε μήνυμα στην εταιρία.. (όπως κάναμε εδώ μέσα...), έτσι θα βοηθήσεις περισσότερο....στην βελτίωση της συσκευής σου! Τόξερες ΝΑΙ Τόκανες?
  4. http://forum.xda-developers.com/le-max-2/how-to/guide-unlock-bands-leeco-le-max-2-fix-t3439154
  5. Δεν θα δεις διαφορά στα GHz και δεν έχει radio FM
  6. Το γκρι πάρε και είμαι σούπερ ευχαριστημένος, εάν σου αρέσουν τα μεγάλα τηλέφωνα! Θα μας δώσει και την ελληνική ρομ ο cris εδώ μέσα και θα είναι σούπερ!
  7. Για δες εδώ τώρα....https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qtrun.QuickTest&hl=el
  8. H συσκευή που έχεις τώρα έχει 4g? Αν έχεις, τότε κατεβασε αυτό https://play.google.com/st...uickTest&hl=el και δες σε ποια μπάντα έχεις 4g !! Baseband!! OTG usb2 σε type-c έχω εγώ και δουλεύει άψογα μόνο με το TWRP έχει πρόβλημα και δεν το αναγνωρίζει! Βγήκε η έκδοση TWRP 4.0 και εάν την περάσω θα σας πω.. Καλημέρα! Υ.Γ. Μην περάσετε ακόμη την 21s (και μην ακούτε άλλα...) με τα καλούδια διότι υπάρχει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας και συνεπώς πιό γρήγορα αντικατάστασή της..! Πιό γρήγορα θα αναβαθμίζονται οι κινέζικες από τις ινδικές! Οι dev καταναλώνουν μπαταρία.... Ξέρει κανείς σας τι cat LTE έχει το κινητό μας?
  9. Οι δικοί μου είναι και οι δυο ΕQ-24BCN :( και φορτίζουν σαν σφαίρα..... ..... τελικοί ποιοί είναι οι αυθεντικοί?:worry::worry::worry: Πάντως άλλο είναι οι αυθεντικοί και άλλο αν κάνουν την δουλειά τους σαν αυθεντικοί.... Ωραίο θεματάκι!!!! Να ετοιμάσω μια ομαδική αγωγή αποζημίωσης στα πρώτυπα του Note 7 ή οχι μιας και τα μετατρέψαμε από Χ822 σε X820? Καλημέρες....
  10. Καλημέρα. Είναι της μόδας τα εικονίδια...και υπάρχουν παντού icons packs, αλλά κατά 98% δεν κάνουν για τον όμορφο ZenUI! Φαίνεται πως εγκαταλείπεται το progect του?? Το είπα #10 φορές# ας το ξαναπω άλλη μία! Μην πειράζετε -σκαλίζετε το κινητό σας μέχρι ο Cris να μας οδηγήσει στον παράδεισο των ελληνικών με οδηγίες κ.λ.π..... Υ Π Ο Μ Ο Ν Η για τους αρχάριους και λίγο πεπειραμένους.... Βρείτε και περάστε εύκολα την εφαρμογή Vintera.TV (από Ρωσία μεριά) και δείτε λίγη τσ@ντ@ σε 5 σούπερ κανάλια, έχει σπορ κ.λ.π. μεταξύ αυτών και το περίφημο pl@y b@y για να ξελαμπικάρετε..από εφαρμογές ρωτήστε με... Υ.Γ. ...και όπως σας υποσχέθηκα η 7.1 NOUGAT ήρθε πριν τις 15/11... Cris ήρθε το κινητό σου ....να δώσουν γκάζια τα παιδιά??
  11. Την official ή την dev είχες?? Το Χ820 ή το Χ822 τι Cat LTE είναι??
  12. Ζombie, μην μας βάζεις σε περιπέτειες τώρα που τα έχω κάνει όλα......ρουτ ξερούτ σούπα μούπες... .... και να σας πω ότι από μπαταρία μάπα το καρπούζι στην dev 21s! Ααα πέρασα και Μoregans και Morelocale 2 και είδα ότι όλες σχεδόν οι εφαρμογές έχουν ελληνικά (π.χ. το FB από αγγλικά έγγινε ελληνικά), αλλά το menu δεν άλλαξε γλώσσα..έπρεπε? Οδηγίες δεν είδα πουθενά.... Άλλο είναι το WIPE, άλλο το format, άλλο επαναφορά στις εργοαστασιακές ρυθμίσεις και άλλο το Wipe dalvik, data, cache, system??? Για δώστε τα φώτα σας..και πότε κάνουμε το ένα και πότε το άλλο...αν και λίγο πολύ όλοι τα γνωρίζουν αλλά έτσι για σιγουρια! Τι είδα TWRP 4.0?? Άτσα....
  13. Το Κουίζ της ημέρας Ti θα φτάσει πιό γρήγορα στην Ελλάδα 1) Το τηλ. του Cris για ελληνική ρομ! 2) Η 14.1 cyan με Noug 7.1 Υ.Γ. Αφιερωμένο στους άπιστους Θωμάδες..καθώς είμαι μέσα στην ημερομηνία που σας υποσχέθηκα! 2) Πάρτε όλα τα καλούδια από την Madsurfer's 21s EUI 5.9 Rom
  14. Η μπαταρία πέφτει λίγο πιό γρήγορα νομίζω εδώ....καλύτερη ήταν στην 18s! Κάθισε εκεί...όπως είσαι δεν κερδίζεις τίποτα με την dev 21s! 4-5 κινεζιές εξακολουθούν να υπάρχουν, ούτε ταχύτητα κερδίζεις ούτε κάτι διαφοερετικό! Οι φωτό μια από τα ίδια! Τηλεφωνάρα! Αλλά το Honoraki 6.0 (& 7.0 θα ακολουθήσει) μου κλέβει την παράσταση γιατί θα πάρει 7.0 πρώτο! Αυτά είναι τηλέφωνα! Με ελληνικά και από Jelly έφτασε στο 7.0! (11/11 HONOR 8 - αγορά με 1 ευρώ?? Ουάου) Υ.Γ. Άλλη Θήκη έχει αγοράσει κανένας? Το free temp είναι το ίδιο με το original!
  15. ποιά είναι η διαφορά μεταξύ των baseband version 0033 ή 0050 ??? Βγήκε μια με 0050 Le Max 2 5.9.419D Developer Rom κάνει για μας? ... Η δική μου Revolution 21s EUI 5.9 Beta Developers έχει baseband version 0033
  16. 1. ok αλλά εγώ ήθελα το κοπιράιτ σου! 2. Δεν νομίζω ότι μετά το Full Wipe μπορείς να ρίξεις την ρομ στο κινητό...πως γίνεται αυτό αφού το κινητό δεν θα έχει ρομ και δεν θα μπορεί να συνδεθεί με το pc? 3. Θυμήθηκα τον κουμπάρο μου που έλεγε πάντα: Αν δεν δουλέψει κάποιο ηλεκτρονικό στις πρώτες 3 μέρες τότε....κλάφτα Χαράλαμπε (φίλος μας κι αυτός)! Ελπίζω να καταλαβαίνει ο φίλος μας εδώ ότι γίνεται Black Humor (=Black Friday 11/11, βέβαια η δική μας ήρθε λίγο πιό νωρίς αλλά τι να κάνουμε όλες είναι καλοδεχούμενες όταν υπάρχουν προσφορές 5 η δική μου, 1 ευρώ θα έχει το HONOR 8) και δεν είναι κακοήθεια! Καλησπέρα στην παρέα.... Υ.Γ. Ένα ευχαριστώ και στοn Athanasios1112
  17. Τα δοκίμασα όλα... Η θύρα του τηλεφώνου μας είναι type C 3.0 version Usb 2.0. Το OTG-USB μου είναι επίσης type C 3.0 version Usb 2.0 και παίρνει στικάκια USB 2.0 & 3.0. Tα δοκίμασα όλα, αλλά μάλλον μπορεί να φταίνε η drivers του κάθε OTG-USB...ας ελπίζω σε μία μελλοντική αναβάθμιση του TWRP που θα το υποστηρίζει...μήπως είναι το 3.0.2.2 ή κάτι νέο? Πάντως τώρα δεν μπορούμε να πάρουμε Backup απ' ευθείας (από το TWRP) σε εξωτερική συσκευή (π.χ. στικάκι)....οπότε πως θα κάνουμε WIPE και καθαρή εγκατάσταση μιας rom?? ........ Υ.Γ. Να πω και γω μια λύση για τον AbyssD? Σου δίνω 5 ευρώ να το ρίξεις από την ταράτσα-μπαλκόνι του σπιτιού σου..απολαμβάνοντας τον μοναδικό του ήχο CDLA (Ψηφιακός με Dolby Atmos)!
  18. Κατ' αρχάς ευχαριστώ για τις πληροφορίες ανεβάσματος φωτό εδώ μέσα! Είστε υπέροχοι! Το Myphone (=σπασμένο τηλέφωνο) έχει να αναβαθμιστεί κάτι χρόνια...και το παράξενο είναι ότι μιλάει για τεχνολογία!! Χαχαχα! .... Από την 18s >>> 21s>>>βρίσκομαι στην Revolution 21s EUI 5.9 Beta Developers με Root + Xposed 86 + όλες τις εφαρμογές που θέλουν ρουτ! Ένας απλός χρήστης δεν θα καταλάβει καμία διαφορά! Μην με ρωτάτε τι κάνει το ένα (ρουτ..λίγο πολύ κάτι ξέρετε γι αυτό) και τι κάνει το άλλο (xposed)...δεν ξέρω! Ελπίζω να μας τα πουν άλλοι εδώ! Καταλαβαίνω μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας και στο antutu έκανα σκορ 135.200 Οι DEV θα πάρουν πιό γρήγορα Noug και συνεπώς οι custom rom! Όποιος θέλει την ησυχία του να μείνει στην 18s χωρίς τίποτα άλλο παραπέρα (ή να περάσει ελληνικά με την διαδικασία που μας έδειξε ο Cris) και να περιμένει τον CrisB με την ελληνική του ρομ! Απ' όσα μπορώ να καταλάβω οι καλύτερες ρομ είναι οι σταθερές κινέζικες! Κάποια στιγμή θα θελήσουμε να πάρουμε Backup σε ΟΤG-USB που δεν μπορούμε τώρα με το TWRP ...και ίσως αυτό να γίνεται με το 3.0.2.2... εε τι λες Cris? Ο ΖenUi Launcher είναι πράγματι super! Υ.Γ. Καμιά θήκη πήρε κανένα σας ή μείναμε όλοι με την διάφανη...έχετε προτάσεις??/
  19. Αυτό Criw δεν ξέρω να το κάνω ...δεν μπόρεσα ποτέ να ανεβάσω φωτό εδώ μέσα..και δεν ξέρω πως να το κάνω...ευχαρίστως αν.. Ο sokgiorgos έχει στην πίσω σελίδα
  20. Κάνετε log in account βάλτε τα.... imei.. και στείλτε feedback στη leeco.. http://bug.letv.com/in ......... Τι έγινε ρε θηρίο 161.000?? πως το έκανες? και τι έκανα λάθος?? Πάει θα τρελαθώ! Για λέγε μας... Υ.Γ. 136.612 τι γίνεται με κάθε δοκιμή ανεβαίνω?? Πλάκα έχει....
  21. Αποτελέσματα antutu: 111.000 μετά από δυο επανακινήσεις 115.000 και μετά από rout με superSU 2.78 pro & το booster root 125.000. Έτσι από 142.000 έπεσα στα 129.200. Λέτε αυτό να οφείλετε που δεν έκανα WIPE πριν την εγκατάσταση? Όλα λειτουργούν κανονικότατα! Radio FM δεν έχει παρόλου που δοκίμασα με το ρουτ! Είπαμε χρειάζεται να στείλουμε όλοι μήνυμα (βλέπετε πιό πίσω) στην LeEco για απελευθέρωσή του! Το κάνατε? Επίσης μην ξεχνάτε να τους ζητάτε και τα ελληνικά σαν κύρια γλώσσα! Κατέβασα ότι υπάρχει σε ρουτ και.....εγκαθιστώ από titanium backup μέχρι Xmodgames!!!!!
  22. Mod: X822>>>X820 Rom: 18s>>>Stock EUI 5.9 21s (Stable) China ROM TWRP του CrisB Διαδικασία: Κατεβάστε τη ρομ (όχι την revolusion dev). Περάστε την όπως είναι στο κινητό. Μπείτε σε recovery με TWRP. Κάνετε Backup. Αμέσως Install (δεν έκανα Wipe). Περιμένετε να τελειώσει η εγκατάσταση.. (μένει λίγο παραπάνω στην μέση ο δείκτης της γραμμής εγκατάστασης...). Μόλις τελειώσει κάνετε Wipe cash & Dav. Reboot και τέλος περιμένετε να μπείτε στο κινητό! Δεν έχασα τις εφαρμογές μου και τίποτα από τα data μου = Flashed (dirty) Καλημέρα! Υ.Γ. Στα Notificatios είχε (έφυγε βέβαια) μήνυμα: You can purchase coast-effective roaming dat... gia 125RMB ή 25RMB τι ήταν αυτό ξέρει κανείς?
  23. Οκ την περνάω και εγώ....σ' ευχαριστώ! Εκανα Backup εξωτερικά ή χρειάζεται και στο τηλέφωνο? Δεν έκανες Wipe? Είμαι στην 18s με TWRP!
  24. Ωραία zombie!! ....και όλα αυτά σε ποιά συσκευή έγιναν στο Χ820 ή Χ822?? Είμαι έτοιμος....
  25. Ελα ρε, έλα ρε φίλε ....τι θα πει δεν δουλεύει η camera!!!!!!! Για να δούμε....θα προλάβετε τον CrisB??? Όλα τα ωραία έρχονται σύντομα..... και το τηλ. Cris για την ελληνική ρομ και το Nougat σε cm 14.1 δηλ. 7.1!!!! Καλησπέρα!
×
×
  • Create New...