Jump to content

Opa2016

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    116
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Opa2016

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Opa2016's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. προσοχή πρέπει να είναι USB 2.0 Female σε USB 3.1 type C Male ! Το παραπάνω σε USB 3.0 το έχω και δουλεύει άψογα αλλά στο ΖUΚ Ζ2 pro! Υ.Γ. Αφού είσαι έτοιμος..αύριο ή μεθαύριο η αναβάθμιση μας.....Καλό βράδυ!
  2. Είστε έτοιμοι για αναβάθμιση ??? Υ.Γ. 1) Ήρθε το δικό σου Cris? 2) LTE cat 12 (102 Mbit/s up - 603 Mbit/s down) >> Είδε κανείς σας τέτοιες ταχύτητες?
  3. Άσε τις παρατηρήσεις και στείλε μήνυμα στην εταιρία.. (όπως κάναμε εδώ μέσα...), έτσι θα βοηθήσεις περισσότερο....στην βελτίωση της συσκευής σου! Τόξερες ΝΑΙ Τόκανες?
  4. http://forum.xda-developers.com/le-max-2/how-to/guide-unlock-bands-leeco-le-max-2-fix-t3439154
  5. Δεν θα δεις διαφορά στα GHz και δεν έχει radio FM
  6. Το γκρι πάρε και είμαι σούπερ ευχαριστημένος, εάν σου αρέσουν τα μεγάλα τηλέφωνα! Θα μας δώσει και την ελληνική ρομ ο cris εδώ μέσα και θα είναι σούπερ!
  7. Για δες εδώ τώρα....https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qtrun.QuickTest&hl=el
  8. H συσκευή που έχεις τώρα έχει 4g? Αν έχεις, τότε κατεβασε αυτό https://play.google.com/st...uickTest&hl=el και δες σε ποια μπάντα έχεις 4g !! Baseband!! OTG usb2 σε type-c έχω εγώ και δουλεύει άψογα μόνο με το TWRP έχει πρόβλημα και δεν το αναγνωρίζει! Βγήκε η έκδοση TWRP 4.0 και εάν την περάσω θα σας πω.. Καλημέρα! Υ.Γ. Μην περάσετε ακόμη την 21s (και μην ακούτε άλλα...) με τα καλούδια διότι υπάρχει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας και συνεπώς πιό γρήγορα αντικατάστασή της..! Πιό γρήγορα θα αναβαθμίζονται οι κινέζικες από τις ινδικές! Οι dev καταναλώνουν μπαταρία.... Ξέρει κανείς σας τι cat LTE έχει το κινητό μας?
  9. Φίλε μου μια ερώτηση για το Χ822 le max 2. Είδα να γράφεις οτι είναι πιο βαρύ απο το Χ820. Δλδ τα ζύγισες και είχαν διαφορα? Ενδιαφέρομαι για το γκρί και με έβαλες σε σκέψεις.. Τελικά έχουνε διαφορές μεταξύ τους ? Ακόμα ευχαριστημένος ? Το Χ822 θα απιδευτώ να βάλω official rom ?

     

    Ευχαριστώ !!!

  10. Οι δικοί μου είναι και οι δυο ΕQ-24BCN :( και φορτίζουν σαν σφαίρα..... ..... τελικοί ποιοί είναι οι αυθεντικοί?:worry::worry::worry: Πάντως άλλο είναι οι αυθεντικοί και άλλο αν κάνουν την δουλειά τους σαν αυθεντικοί.... Ωραίο θεματάκι!!!! Να ετοιμάσω μια ομαδική αγωγή αποζημίωσης στα πρώτυπα του Note 7 ή οχι μιας και τα μετατρέψαμε από Χ822 σε X820? Καλημέρες....
  11. Καλημέρα. Είναι της μόδας τα εικονίδια...και υπάρχουν παντού icons packs, αλλά κατά 98% δεν κάνουν για τον όμορφο ZenUI! Φαίνεται πως εγκαταλείπεται το progect του?? Το είπα #10 φορές# ας το ξαναπω άλλη μία! Μην πειράζετε -σκαλίζετε το κινητό σας μέχρι ο Cris να μας οδηγήσει στον παράδεισο των ελληνικών με οδηγίες κ.λ.π..... Υ Π Ο Μ Ο Ν Η για τους αρχάριους και λίγο πεπειραμένους.... Βρείτε και περάστε εύκολα την εφαρμογή Vintera.TV (από Ρωσία μεριά) και δείτε λίγη τσ@ντ@ σε 5 σούπερ κανάλια, έχει σπορ κ.λ.π. μεταξύ αυτών και το περίφημο pl@y b@y για να ξελαμπικάρετε..από εφαρμογές ρωτήστε με... Υ.Γ. ...και όπως σας υποσχέθηκα η 7.1 NOUGAT ήρθε πριν τις 15/11... Cris ήρθε το κινητό σου ....να δώσουν γκάζια τα παιδιά??
  12. Την official ή την dev είχες?? Το Χ820 ή το Χ822 τι Cat LTE είναι??
  13. Ζombie, μην μας βάζεις σε περιπέτειες τώρα που τα έχω κάνει όλα......ρουτ ξερούτ σούπα μούπες... .... και να σας πω ότι από μπαταρία μάπα το καρπούζι στην dev 21s! Ααα πέρασα και Μoregans και Morelocale 2 και είδα ότι όλες σχεδόν οι εφαρμογές έχουν ελληνικά (π.χ. το FB από αγγλικά έγγινε ελληνικά), αλλά το menu δεν άλλαξε γλώσσα..έπρεπε? Οδηγίες δεν είδα πουθενά.... Άλλο είναι το WIPE, άλλο το format, άλλο επαναφορά στις εργοαστασιακές ρυθμίσεις και άλλο το Wipe dalvik, data, cache, system??? Για δώστε τα φώτα σας..και πότε κάνουμε το ένα και πότε το άλλο...αν και λίγο πολύ όλοι τα γνωρίζουν αλλά έτσι για σιγουρια! Τι είδα TWRP 4.0?? Άτσα....
  14. Το Κουίζ της ημέρας Ti θα φτάσει πιό γρήγορα στην Ελλάδα 1) Το τηλ. του Cris για ελληνική ρομ! 2) Η 14.1 cyan με Noug 7.1 Υ.Γ. Αφιερωμένο στους άπιστους Θωμάδες..καθώς είμαι μέσα στην ημερομηνία που σας υποσχέθηκα! 2) Πάρτε όλα τα καλούδια από την Madsurfer's 21s EUI 5.9 Rom
  15. Η μπαταρία πέφτει λίγο πιό γρήγορα νομίζω εδώ....καλύτερη ήταν στην 18s! Κάθισε εκεί...όπως είσαι δεν κερδίζεις τίποτα με την dev 21s! 4-5 κινεζιές εξακολουθούν να υπάρχουν, ούτε ταχύτητα κερδίζεις ούτε κάτι διαφοερετικό! Οι φωτό μια από τα ίδια! Τηλεφωνάρα! Αλλά το Honoraki 6.0 (& 7.0 θα ακολουθήσει) μου κλέβει την παράσταση γιατί θα πάρει 7.0 πρώτο! Αυτά είναι τηλέφωνα! Με ελληνικά και από Jelly έφτασε στο 7.0! (11/11 HONOR 8 - αγορά με 1 ευρώ?? Ουάου) Υ.Γ. Άλλη Θήκη έχει αγοράσει κανένας? Το free temp είναι το ίδιο με το original!
×
×
  • Create New...