Jump to content

djpikos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    72
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by djpikos

  1. Καλησπέρα team, Ένα μικρό feedback και από μένα. Δοκίμασα το fix για το νέο update της AEX αλλά δυστυχώς η rom σέρνεται και μετά από ζόρισμα όταν προσπαθούσα να κάνω wake το κινητό μου έβγαζε black screen όπου χρειαζότανε να πατήσω παρατεταμένα το power για να κάνει hard reset ή έκανε μόνο του restart. Ευτυχώς όχι παρατεταμένα. Ξαναπήγα πίσω σε 25/12 άσχετα αν έχει αρχίσει και μου κόβει το fingerprint συνέχεια, ενώ δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα με καμία rom στο fingerprint όπως άλλοι συμφορουμίτες. Αναμένοντας νέο update!!!
  2. Αμ τον κιαρατά τώρα το πε που την πατήσαμε :lol::lol::lol::lol: Καλή χρονιά σε όλους παιδιά. Όντως αν την περάσεις σκέτη και δεν την κατεβάσεις από το update που είχε η 25/12 κάνει συνέχεια επανεκινήσεις. Έκανα το update και την έχω δεν μου κάνει restart αλλά είναι πολύ αργή. Ίσως φτιαχτεί τελικά με το fix.
  3. Καλησπέρα team, Έχει καταφέρει κανείς να ενεργοποιήσει το call recording που λέει το changelog ότι εχει η rom?
  4. Καλησπέρα ομάδα, Μία ερώτηση για την pie. Υπάρχει setting να δείχνει την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων είτε wifi είτε mobile όπως σε προηγούμενες version?
  5. Καλημέρα team, Έβαλα και εγώ την τελευταία pie που έδωσε ο chris. Το κινητό το είχα με την Leita και ιδίως τώρα τελευταία άρχισε σε άσχετες στιγμές να κολλάει και να σέρνεται. Αυτή η rom με άφησε άφωνο. Το κινητό πετάει και όποιος έχει πραγματικά όρεξη για να κάνει το update αξίζει. Ακόμα και το ακουστικό που πάντα είχε πρόβλημα με την ένταση με το fix δουλεύει τέλεια. Το μόνο αρνητικό μέχρι τώρα είναι η κατανάλωση μπαταρίας. Αλλά θα δείξει με την πάροδο του χρόνου και τις πρώτες φορτίσεις. Μία ερωτησούλα έχω μόνο. Στο σηματάκι του σήματος. Υπάρχει κάποια ρύθμιση να μας δείχνει όταν είναι κλειστά τα data σε τι σήμα βρισκόμαστε? Ε, Η, Η+ ή LTE? Chris πραγματικά σε ευχαριστούμε για το τόσο support μια συσκευής που είναι στην αγορά πάνω από 2 χρόνια και ακόμα πετάει με νέες rom.
  6. Καλημέρα παιδιά, Γνωρίζει κανείς το https://www.miespaña.com ? Έχει πολλά guarantees χωρίς τελωνείο και ίσως έχει από τις καλύτερες τιμές. Ψάχνοντας για reputation του εν λόγω site δεν μου έβγαλε κάτι απαγορευτικό. Το έχει δοκιμάσει κάποιος?
  7. Καλημέρα παιδιά, Το 64ri βγήκε σε προσφορά από το e-shop 489.90 για όποιον το θέλει από Ελλάδα. Επειδή βλέπω ότι του λείπουν αρκετά πράγματα (IR blaster, wireless charging etc.) για flagship και ενδιαφέρομαι να το πάρω, όσοι το έχετε σας έχει βγει καλό?
  8. Καλημέρα καλή εβδομάδα και sorry για το direct μήνυμα.

    Είδα πως πήρες το mi 8. θα μπορούσες να μου πεις εντυπώσεις? Το πήρες από κίνα ή από εδώ? Τιμούλα? Και κάτι τελευταίο έχει υπέρυθρες για remote control ή όχι?

    Σε ευχαριστώ πολύ

  9. Chris καλημέρα, Αυτό το GPU boost τι είναι? Και μπορεί να παίξει στην Leita?
  10. Καλημέρα ομάδα, Παρατήρησα ότι μετά το τελευταίο Update της LeITA σκάει το ΟΤΑ update. Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον ή είμαι ο τυχερούλης? :D:D:D:D
  11. Σε ευχαριστώ πολύ Chris!!! Μια τελείως εγκυκλοπαιδική ερώτηση. Αν το βάλω πάνω από 96 θα έχω παραμόρφωση του ήχου ή θα κάψω το ηχείο?
  12. Καλησπέρα ομάδα, Έχω βάλει εδώ και καιρό την Leita nougat του chris. Θέλω μια τεράστια χάρη όποιος γνωρίζει. Πως μπορώ να αυξήσω την ένταση του ακουστικού? Δεν θυμάμαι ποιο αρχείο πρέπει να πειράξω για να του δώσω ένταση. Έχω καταλήξει όποτε μιλάω στο τηλέφωνο να το πιέζω στο αυτί μου :lol::lol::lol::lol: Όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει :D:D:D:D Thank uz :):)
  13. Καλησπέρα στην ομάδα, Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις ROM 28s, MIUI, Oreo αλλά σαν αυτή την τελευταία την EUI 6 δεν έχω δει. Μου θυμίζει κάτι αρχικές που είχα βάλει του Chris και έφευγε το κινητό σφαίρα. Μπράβο στην ομάδα!!! Μια ερωτησούλα μόνο πως μπορώ να βάλω extra χρώματα στα notifications?
  14. Chris, Μία ερωτησούλα να κάνω. Η τελευταία miui έχει δοκιμαστεί καθόλου με nova launcher? Την είχα αλλά αναγκάστηκα να τη βγάλω γιατί ενώ ώρες ώρες δούλευε κανονικά, υπήρχαν στιγμές που άφηνες το κινητό κανενα δίλεπτο για να προχωρήσει βήμα. Διαβάζοντας είδα ότι έχει ασυμβατότητες με το Nova γενικά το miui. Με τον stock που δοκίμασα για λίγο έδειξε να ανταποκρίνεται ελάχιστα καλύτερα αλλά όχι όπως έχω την eui 28s τώρα.
  15. Καλησπέρα στην ομάδα, Έχω βάλει από την μέρα που βγήκε την Miui 9.5.2 του Chris. Ένα πράγμα που δεν μπορούσα να διορθώσω ήταν τα κολλήματα και τα σκασίματα του nova launcher που χρησιμοποιώ. Ψάχνοντας σε forums είδα πως προβλήματα που υπήρχαν και σε άλλες μάρκες κινητών με miui τα διόρθωναν διαγράφοντας την cache. Έκανα το ίδιο με το nova launcher και πλέον δεν κολλάει το κινητό. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με άλλες εφαμοργές όπως οι κάμερες που είχα πρόβλημα και μου κόλλαγαν το κινητό. Αυτό που δεν μπορώ να βρω με τίποτα είναι πως να μην κολλάει το κινητό όταν το φορτίζω. Το touch γίνεται unresponsive. Μόλις το κλειδώσω και το ξανανοίξω επανέρχεται για λίγο και πάλι unresponsive. Με τον μαμά φορτιστή κολλάει λιγότερο. Με άλλους που χρησιμοποιώ σε κάποια καλώδια κολλάει λιγότερο από την μία πλευρά. Σε καλώδια που χρησιμοποιώ της xiaomi (ολοκαίνουρια από το κουτί) το κάνει επίσης αλλά λίγο λιγότερο. Βέβαια αυτό το πρόβλημα δεν το έχω μόνο με την Miui αλλά και με άλλες rom. Οι μόνες που δεν μου το έκαναν ήταν οι αρχικές marshmallow.
  16. @Chrisbal Chris κατέβασα το νέο update και όλα δουλεύουν κανονικότατα σε σχέση με τις κάμερες. @Guzgun Δεν ξέρω αν φταίει το καινούριο TWRP που έβαλα, γιατί και στα updates ενώ λέει rebooting αν δεν το κάνεις με το χέρι δεν γίνεται, αλλά έκανα στην αρχή wipe dalvik/cache και δεν δούλεψε. Κόλλαγε στην αρχική οθόνη της miui. Ευτυχώς είχα κάνει backup από το titanium και έκανα wipe τα πάντα εκτός από το internal storage και δούλεψε.
  17. Αμ γι'αυτό με έβγαζε άσχημο στις φωτογραφίες ενώ εγώ είμαι ένας κούκλος :lol::lol::lol::lol: όντως chris τις κολλάει τελείως τις κάμερες. @GUZGUN δοκίμασα με dirty και έφαγα άκυρο δυστυχώς. Οπότε με τα κλασσικά wipes.
  18. Hello!!! Τσέκαρε το μήνυμα #18653 είναι ήδη επάνω. Μόλις βγήκε και Update V8a.
  19. Και έλεγα πως μόνο εγώ το έχω το πρόβλημα. Η αλήθεια είναι πως αν ο φορτιστής είναι απλός και όχι QC3.0 ή τουλάχιστον ο μαμίσιος το touch δεν δουλεύει σωστά. Δοκίμασα και από iphone όπου πάλι το touch δεν δούλευε 100% σωστά. Επίσης πολλές φορές δημιουργεί πρόβλημα και στο πόσο γρήγορα αποκρίνεται το τηλέφωνο. Πατάς κάτι και αποκρίνεται μετά από 5-6 δευτερόλεπτα.
  20. Καλό μήνα ομάδα, Τελικά μετά από τη γνωστή μέθοδο καθόδου των τροπαρίων της Κασσιανής :lol::lol::lol::lol: το κινητό ξεκίνησε να δουλεύει και μέχρι τώρα πάει καλά!!!! Άκυρος ο συναγερμός :):):):)
  21. Καλησπέρα ομάδα!!! Προσπαθώ να περάσω την τελευταία miui αλλά κολλάει στο τελευταίο σημείο που λέει restart in 5 seconds και δεν κάνει ποτέ restart. Τι να φταίει? Έχω κάνει όλα τα wipe εκτός από το internal data.
  22. Καλησπέρα, Επειδή και εμένα μου το κάνει, λογικά από κανένα πέσιμο θα έχει σπάσει κάποια κόλληση. Αν το πιέσεις από τις πλευρές του στην κάτω πλευρά επανέρχεται. Άμα ζεσταθεί λίγο επίσης σταματάει να το κάνει - τουλάχιστον σε μένα - . Τώρα όπως είπε και ο φίλος αν βγάλεις την εφαρμογή της ΑΕΚ σίγουρα θα φτιάξει :lol::lol::lol::lol:
  23. Καλησπέρα team, Στα akt είχα βάλει προφίλ balanced αλλά ιδίως σε παιχνίδια πήγαινε frame frame. Τώρα με αυτουνού του κυριούλη το burnout που έβαλα πηγαίνει πολύ καλύτερα αλλά ώρες ώρες μουλαρώνει. Τρώει κατι σκαλόματα και κολλάει για 5-6 δεύτερα. Ιδίως σε social media. Από θερμοκρασία πάντως normal μέχρι τώρα.
  24. Καλημέρα στην ομάδα, Έχω βάλει την τελευταία miui του chris σχεδόν από τότε που ανέβηκε και είπα να δώσω feedback. Μετά τα 3-4 updates το κινητό άρχισε να έχει πολλά κολλήματα ιδίως όταν το δουλεύω με nova launcher. Με τον stock είχε κάπως λιγότερα, αλλά όταν έπρεπε να δουλέψω facebook ή instagram ήταν γεμάτο lag. Παίζοντας με τα profiles του AKT χρησιμοποίησα το burn out PR5 του mostafa wael, και δείχνει πως δουλεύει όπως στις OREO roms. Γρήγορο και σταθερό. Η κατανάλωση της μπαταρίας αντίστοιχη με τις OREO. Τώρα έκανα το τελευταίο update που βγήκε χτες το V7C και παρατήρησα πως αρχίζει και μου κάνει breaks στο wifi, αποσυνδέσεις και επανασυνδέσεις. Όχι συνεχόμενες αλλά που και που. Παρόλα αυτά δείχνει με το profile του ΑΚΤ πως είναι πολύ δυνατή σαν ROM.
  25. Τελικά βρήκα το apk chris στο system\app το εγκατέστησα και δουλεύει
×
×
  • Create New...