Jump to content

paschalism

Members
  • Δημοσιεύσεις

    247
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by paschalism

  1. Εγώ (όπως και τα προηγούμενα χρόνια) έχω την έκδοση Snapdragon για το Hong Kong [SM-S9080]. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα συμβατότητας με το δίκτυο (Κύπρο είμαι, πολύ πιθανό και στην Ελλάδα). Κανονικά αναβαθμίσεις κλπ.
  2. Μετά τις τελευταίες αναβαθμισεις του goodlock όταν καταλάβει ότι είσαι σε μη υποστηριζόμενη χώρα παύει να δουλεύει. Μεγάλα σαΐνια εκεί στην Samsung.
  3. Το wonda μετά το brexit δεν καλύπτει τελωνείο, οπότε θέλει προσοχή. Εσύ μάλλον αναφέρεσαι στο Tdimension (για το οποίο δεν γνωρίζω τι παίζει).
  4. Επιμένω ότι κανείς λάθος. https://imgur.com/a/oSbAZBv
  5. Είπαμε όχι. Όλα πληρωμένα από πριν. Ούτε τριγωνικές ούτε τίποτα.
  6. Κανείς λάθος. Δες καλά την εικόνα. Είναι όλα προπληρωμένα. Μάλιστα έχω βάλει επίτηδες και ένα usb 8$ και πέφτουν τα έξοδα εκτελωνισμού στο μισό.
  7. 1ον παρόλα αυτά πληρώνεις τα ίδια αν όχι περισσότερα για κάτι χειρότερο 2ον λάθος (16/512, express shipping) https://imgur.com/a/2iwnQJW
  8. Βέβαια πληρώνουμε τα ίδια λεφτά και περνούμε χειρότερη συσκευή και πάλι. Ναι είναι κορυφή η συσκευή, το αμερικανικό είναι πιο κορυφή όμως. Το πιο αστείο της υπόθεσης: μπορείς να το αγοράσεις από Amazon.com και θα έχεις καλύτερη συσκευή, καλύτερη εγγύηση σε χαμηλότερη τιμή από Ελλάδα.
  9. Μα το πρόβλημα με το note είναι ότι χάνει πολύ σε stand by ~1,5 - 2% /hr. Σε συνεχή χρήση είναι μια χαρά.
  10. Αντιγράφω κάποια tips που είχα αναφέρει στο κυρίως θέμα του N20U και προσθέτω και ένα ακόμη: Μετά το τελευταίο update η μπαταρία έχει βελτιωθεί αρκετά κυρίως στον τομέα του standby drain. Τις τελευταίες ημέρες πειραματίστηκα με την ανάλυση της οθόνης και τα Hz με το bixby routines. Συγκεκριμένα προσωπικά χρησιμοποιώ αρκετά το Samsung Internet & Youtube, έφτιαξα λοιπόν ένα προφίλ στο Bixby routines και όταν ανοίγω τις συγκεκριμένες εφαρμογές η ανάλυση πέφτει στο HD+ και στα 60Hz, σε όλα τα υπόλοιπα είναι FHD+ & 120Hz. Σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω που ανέφερα και μετά και το νέο update τα SOT αγγίζουν 8ώρα τις χαλαρές ημέρες, 6ώρα τις πιο δύσκολες με κλήσεις, Google Duo και μόνιμα 4G. Προσωπικά έχω την SD έκδοση. Υποθέτω παρόμοια βελτίωση θα υπάρχει και στην Exynos. Παρακάτω σημερινό SOT, 8ωρο δουλειά με τραγικό σήμα και 4G+, bluetooth, spotify, internet, youtube. https://pasteboard.co/Jxsvaja.jpg
  11. Συμφωνώ απόλυτα. Ειδικά για την οθόνη. Μάλλον έχει να κάνει με το color calibration. Το OnePlus από την άλλη είναι ένα επίπεδο πάνω σε ταχύτητα. Όλα γίνονται αισθητά πιο γρήγορα (fingerprint, launcher, άνοιγμα εφαρμογών κλπ). Και φυσικά καλύτερη μπαταρία. Αυτό που παρατηρώ με το τελευταίο update είναι ότι η βελτίωση στη μπαταρία οφείλεται στη μείωση του stand by battery drain (που λένε και στο χωριό μου) και όχι τόσο στη χρήση.
  12. Samsung smart switch. Νομίζω ότι έτσι κι αλλιώς σου δίνει επιλογή στο πρώτο άνοιγμα του κινητού.
  13. Gsam battery monitor, betterbatterystats, accubattery, battery guru.
  14. 1. Αφαιρείς τις sim 2. Σβήνεις cache & storage του galaxy store & επανεκκίνηση 3. VPN Αγγλία 4. Ανοίγεις galaxy store και κανείς εγκατάσταση goodlock και τα modules που θέλεις Διαβάζω ότι έρχεται update που το ενεργοποιεί και σε άλλες χώρες.
  15. Να προσθέσω κάποια πράγματα για την μπαταρία που έχω παρατηρήσει τις τελευταίες εβδομάδες: Ένας από τους κυριότερους λόγους κακής μπαταρίας ήταν η μεγάλη απώλεια σε κατάσταση standby (screen off). Στη δική μου περίπτωση ήταν περίπου 1,5 - 2 % / hr. Ψάχνωντας αρκετά κατάφερα να έχω ικανοποιητική μπαταρία πλέον και άνετα να βγαίνει το 18ώρο της ημέρας πριν μπεί για ολονύκτια φόρτιση. Κάποια tips από μέρους μου, αν και είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι γνωρίζετε ήδη: 1. Settings > Device Care > 3 τελίτσες πάνω ΔΕ > Advanced 1.1 Auto optimization "On" 1.2 Optimize settings "On" 2. Settings > Device Care > Battery > Adaptive power management 2.1 Adaptive battery "On" 2.2 Put unused apps to sleep "On" 2.3 Deep sleeping apps: εφαρμογές που δεν χρειάζεται να τρέχουν στο παρασκήνιο 2.4 Apps that won't be put to sleep: εφαρμογές που θέλουμε να λαμβάνουμε άμεσα ειδοποιήσεις (messenger, email, fiber κλπ) 3. Settings > Connections > Wi-Fi > 3 τελίτσες πάνω ΔΕ > Advanced 3.1 Turn on Wi-Fi automatically "Off" 4. Settings > Display 4.1 Dark "On" (προφανώς 60Hz & χαμηλότερη ανάλυση βοηθούν ακόμη περισσότερο αλλά προσωπικά είμαι στα 120Hz & FHD) 5. Settings > Location > Improve accuracy 5.1 Wi-Fi scanning "Off" 5.2 Bluetooth scanning "Off" 6. Settings > Advanced features 6.1 Bixby Routines "On" (μπορούμε να φτιάξουμε κάποια προφίλ που θέλουμε και battery save, δεν θα επεκταθώ) 6.2 Reduce animations "On" 7. Settings > Connections > Mobile networks 7.1 Network mode SIM 2: 2G only (την 2η SIM την έχω μόνο για τηλέφωνα) 8. Settings > Accessibility > Advanced settings 8.1 Side and Volume up keys "Color adjustment" (κάνει την οθόνη ασπρόμαυρη, χρήσιμο για εξοικονόμηση μπαταρίας όταν διαβάζουμε κείμενο) Επίσης, απεγκατέστησα την εφαρμογή "Google" μιας και δεν χρησιμοποιώ τον Assistant κτλ. Δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με τις υπόλοιπες εφαρμογές της Google (photos, drive κλπ) Τέλος, χρησιμοποιώ την εφαρμογή "Naptime" από την οποία ενεργοποιώ το "Aggressive dose", "Disable motion detection", "Disable location on doze" https://pasteboard.co/Jvcbql0.jpg
  16. Καλά και γω ότι αναφέρω είναι με το snapdragon (N9860).
  17. Να πω και ‘γώ τι έχω παρατηρήσει με την μπαταρία: με 2 κάρτες sim, μόνιμα 4g (καθόλου wifi), 120Hz, ελάχιστες κλήσεις, καθόλου gaming, blokada να τρέχει μόνιμα για adblock, sot 4-4,5 ώρες. Με τίποτα δεν βγάζει ημέρα. Σήμερα δοκιμαστικά HD+, 60Hz, 4g, κακό σήμα, sot 1:20min σε 8 ώρες χρήσης και 65% μπαταρία υπόλοιπο (απογοήτευση). Ν9860.
  18. Αν βάλεις τα Google services δεν έχει καμία διαφορά με το προηγούμενο κινητό που είχες. Η διαφορά είναι στα notifications.
  19. Αρχικά με το phone clone θα έχει όλες τις εφαρμογές που είχες και στο P20 Pro, ακόμη και αυτές τις google. Το πρόβλημα είναι οτι οι εφαρμογές της google δεν θα αναβαθμίζονται. Όλα αυτά σε περίπτωση που δεν εγκαταστήσεις τα google services. Αν τα εγκαταστήσεις θα μπορείς να έχεις τα πάντα μέσα από το playstore. Το πρόβλημα είναι στα notifications κάποιων εφαρμογών (gmail, duo, skype) οι οποίες πολλές φορές δεν λειτουργούν.
  20. Συμφωνώ, δεν αξίζει αυτή τη στιγμή για 1η συσκευή. Έχει πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις με ή χωρίς gms. Και κοστίζει πολλά. Ας έδινε το δικαίωμα να κάνουμε root μπας και βλέπαμε φως. Προσωπικά το έχω βάλει ήδη αγγελία. Τρομερές φωτό αλλά εγώ θέλω κινητό, όχι φωτογραφική μηχανή. Μια απορία μόνο, πώς την παλεύετε με το emui? Αν το συγκρίνω με oxygenos, oneui ακόμη και με το Miui είναι για κλάματα (προσωπική άποψη).
  21. Γενικά υπάρχουν εναλλακτικές εφαρμογές και αρκετά αξιόλογες, αλλά γενικά κουράζει. Μια προτεινόμενη λύση για να μη κλείνουν οι εφαρμογές είναι η απεγκατάσταση του PowerGenie
  22. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και χώρις gms αλλά θέλει συμβιβασμούς, χρόνο και χρήμα (για αγορά νέων εφαρμογών). Για email δοκίμασε το κατά τη γνώμη μου καλύτερο FairEmail.
  23. Το πρώτο μου Huawei είναι το p40 pro. Ψάχνωντας για λύση στις ειδοποιήσεις έπεσα σε πολλά παράπονα για τις ειδοποιήσεις. Αν μου λες ότι δεν είχες προβλήματα προφανώς και σε πιστεύω.
×
×
  • Create New...