Jump to content

tasosguru

Members
  • Δημοσιεύσεις

    246
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Συσκευή

  • Συσκευή
    11 pro max 256

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

tasosguru's Achievements

  1. Έσκασε μυτη η 15,5
  2. Ευχαριστώ πολύ.
  3. Μετά το update στην 4.1 και πρώτη φορά wipe cache partition όντως το κινητό έχει γίνει ποιο γρήγορο και ποιο smooth φανερή διαφορά στα πρώτα δέκα λεπτά χρήσης. Και σκεφτόμουνα να το αντικαταστήσω με το s21 fe αλλά τώρα άλλαξα γνώμη τέτοια μπαταρία και τέτοια αίσθηση χρήσης δεν την αφήνεις εύκολα.
  4. Ευχαριστώ, για την απάντηση,Εχω διαβάσει πολλες σελιδες απο το θεμα αλλά δεν βρηκα καποιον οδηγό παρα μονο αποσπασματικα απο διαφορους χρηστες του πως το εκανε ο καθενας, ή λινκ απο xda, σιγουρα καποιος που ξερει θα ηταν πολύ καλό να γραψει εναν οδηγό, θα ηταν το σημείο αναφορας του θέματος p40 pro. Καταλαβαίνω οτι θα ηταν και δυσκολο βέβαια .
  5. Τουλαχιστον να ξερω τι δουλευει τωρα, αν μπορει καποιος να απαντησει στα παραπανω τι δουλεύει, οσο για το μελλον θα δουμε.
  6. Καλησπερα στην παρεα σας κοιταζω το συγκεκριμένο θέμα κυρίως για τις φωτογραφικές ικανότητες του κινητού, αλλά χρειαζόμαι όμως αρκετα τα gms. Μπορεί κάποιος να απαντήσει ολοκληρωμένα τι ακριβώς συμβαίνει με google drive gmail, maps; Έρχονται ειδοποιήσεις; τα maps λειτουργουν κανονικά; Yahoo ; Messenger, Viber; Nfc eurobank; Πολλοί είμαι σίγουρος ότι θέλουμε να μάθουμε συγκεκριμένες απαντησεις χωρις να ρισκάρουμε να αγοράσουμε κάτι και σε μία εβδομάδα να θέλουμε να το ξεφορτωθούμε οσο οσο.
  7. Μόνο 256 MB ενημέρωση ασφαλειας Ιουλίου
  8. Καλησπέρα στην παρέα, δεν ξέρω τι προβλήματα έχετε με την μπαταρία που αναφέρεται συχνά στην εδώ παρέα, έχω τον exynos επεξεργαστή και έχω περίπου στις 6 ώρες και παραπάνω sot ημερησίως, λίγα data λίγο google maps, κάνα μισάωρο ομιλία και παραπάνω, περισσότερο WiFi, μην το σκαλίζετε το κινητό τόσο πολύ, δεν έχω κάνει καμία ιδιαίτερη ρύθμιση, πού να ήταν και το 5g θα είχε μία με δύο ώρες παραπάνω, δείτε την παρακάτω φωτογραφία και κρίνετε μόνοι σας. Και όποτε βλέπετε κάτι περίεργο κάντε μία επανεκκίνηση και θα στρώνει.
  9. Από ότι βλέπω το κινητό μας δεν υποστηρίζει samsung pay, μήπως ξέρει κανείς κανέναν άλλον τρόπο που να συνδυάζεται με το samsung galaxy watch για να πληρώνουμε με το ρολόι και όχι με το τηλέφωνο. Με το τηλέφωνο πληρώνω κανονικά με NFC για το ρολόι θέλω να βρω λύση.
  10. Miui V12.03 419mb για Global μόλις έσκασε μύτη, (optimization system performance, improve system security and stability)
  11. Δεν μας αφηνει να το κατεβασουμε.
  12. Οπως είπε και ο φίλος akalos οποιος θέλει το update βάζει χώρα Ολλανδία, και του έρχεται αμέσως όλα καλά αρκετες μικροβελτιώσεις σε διάφορα θέματα πιο απλές και εύκολες οι ρυθμίσεις, dark mode παντού, και ποσοστό μπαταρίας που επιτέλους βγηκε εκτός γραφικού και διαβάζετε. Κάποια θα τα δούμε στην πορεία.
  13. μόλις έβαλα χώρα Ολλανδία που είπε κάποιος φίλος πιο πριν ήρθε κατευθείαν το update το θέμα είναι να το βάλω είναι για τη δικιά μου ROM;
  14. Εσείς που έχετε global rom τι κωδικούς έχετε στην rom σας? εγω που εχω συτη την ρομ 10.3.4 PFKEUXM βαζω την V11 .0.3.0 QFKEUXM? Μπερδεύτηκα λιγο με την eu και την global και ποια εχω.
×
×
  • Create New...