lparask Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Όπως θα δείτε και από προηγούμενα μηνύματά μου το πρόβλημα με τον χρόνο αναμονής και φόρτισης το αντιμετώπισα με 3 συσκευές (ένα 550 και δύο 650). Και τις 3 μου τις αντικατέστησαν ως προβληματικές. Τώρα είμαι σε φάση που έχω στείλει την 4η (!!!) συσκευή με το ίδιο πρόβλημα. Πήρα ένα 650 από τον Κωτσόβολο με το ίδιο πρόβλημα. Είναι σε διαδικασία ελέγχου. Εάν δεν ήταν το παραπάνω screenshot (με τις 3 ημέρες αναμονή) θα πίστευα ότι είναι θέμα Windows. Προφανώς όμως δεν είναι έτσι. Ίσως είναι θέμα παρτίδας; Αλήθεια δεν ξέρω... [ATTACH]65203[/ATTACH] Απο μπαταρια παμε πολυ καλα:happy: από που το αγόρασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Η εκτίμηση μπαταρίας λαμβάνει υπόψη και την διάρκεια που κράτησαν οι τελευταίοι κύκλοι εκφόρτισης. Στο 930 πχ που συνήθως το έχω σε standby και βγάζει 4 μέρες έχει σταθεροποιηθεί να δείχνει 4 μέρες διάρκεια μπαταρίας. Το 535 που το λιώνω έχει σταθεροποιηθεί να δείχνει μια μέρα διάρκεια μπαταρίας άσχετα που αν κλείσω το wifi και το αφήσω standby μπορεί να βγάλει και αυτό 2 μέρες άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lparask Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Το θέμα όμως είναι ότι με ελάχιστη χρήση, τόσο κρατάει η μπαταρία. Το πιο κουραστικό είναι ο χρόνος φόρτισης, από το 10% θέλει σχεδόν 3 ώρες για πλήρη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Με πόση χρήση στην τρώει την μπαταρία; Από αυτό που έχω παρατηρήσει σε αυτά που έχουν μικρή μπαταρία, μια ώρα σερφάρισμα ιντερνετ θα σου φάει περίπου 25% της μπαταρίας. Το standby με wifi ανοιχτό με τις ενημερώσεις των πλακιδίων email κτλ θα φάει άλλο ένα περίπου 40% την ημέρα. Με λίγη χρήση ακόμα κάποιων προγραμμάτων Instagram - λιγο Spotify κτλ μια φορά το 24ωρο το θέλει σίγουρα το φόρτισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lparask Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Η αλήθεια είναι ότι δεν δούλεψα τις συσκευές πολλές μέρες γιατί ήθελα να προλάβω το DOA. Πες ότι όντως είναι έτσι η συσκευή. Για ποιο λόγο τις αντικατέστησαν ως προβληματικές; Και το ξαναλέω, το πιο κουραστικό είναι ο μεγάλος χρόνος που απαιτείται για πλήρη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a6848 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Απο kaiser store 29/2 από που το αγόρασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 (edited) Όταν χρησιμοποιείτε emoticons σε SMS, μειώνεται και ο μέγιστος αριθμός των χαρακτήρων που μπορείτε να στείλετε με τη συσκευή; Edited May 9, 2016 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Όταν χρησιμοποιείτε emoticons σε SMS, μειώνεται και ο μέγιστος αριθμός των χαρακτήρων που μπορείτε να στείλετε με τη συσκευή; Ναι....... Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Σχαετικά με τη διάρκεια της μπαταρίας, να διευκρινήσω οτι μοντέλο στο οποιο αναφέρομαι είναι το Dual Sim και υποθέτω οτι αυτό θα τρώει περισσότερη ενέργεια απο το μονόκαρτο..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Εντελώς ξαφνικά απόψε μου εμφάνισε το μήνυμα οτι υπάρχει διαθέσιμη μια "κρίσιμη" ενημέρωση του λειτουργικού και χρειαζόταν Restart η συσκευή για να την εγκαταστήσει. Έκανα restart και αφού εμφάνισε τη γνωστή οθόνη με τα γρανάζι για κανά 20λεπτο μετά μου έβγαλε οτι εγκαταστάθηκε επιτυχως μια αναβάθμιση η 10586.318 η οποία απο μια ματιά που έριξα δεν διορθώνει και τίποτα σπουδαίο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Εντελώς ξαφνικά απόψε μου εμφάνισε το μήνυμα οτι υπάρχει διαθέσιμη μια "κρίσιμη" ενημέρωση του λειτουργικού και χρειαζόταν Restart η συσκευή για να την εγκαταστήσει. Έκανα restart και αφού εμφάνισε τη γνωστή οθόνη με τα γρανάζι για κανά 20λεπτο μετά μου έβγαλε οτι εγκαταστάθηκε επιτυχως μια αναβάθμιση η 10586.318 η οποία απο μια ματιά που έριξα δεν διορθώνει και τίποτα σπουδαίο. Σε όλους ήρθε η σχετική αναβάθμιση σε όσους έχουν τα 10. Sent from mTalk Lumia 640 XL DS 3G Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Σε όλους ήρθε η σχετική αναβάθμιση σε όσους έχουν τα 10. Sent from mTalk Lumia 640 XL DS 3G Ναι σε όλους,είναι επίσημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_1973nos Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Σας εμφανιζει εικονιδιο 4G? Εγώ έχω δει μόνο H+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Σας εμφανιζει εικονιδιο 4G? Εγώ έχω δει μόνο H+. Ναι, πολύ συχνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Σας εμφανιζει εικονιδιο 4G? Εγώ έχω δει μόνο H+. Έχεις ενεργοποιήσει το 4G απ' τον πάροχό σου; Αλλιώς μπορεί να φταίει και η περιοχή που είσαι! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_1973nos Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Δεν ήταν ενεργοποιημένο, το ενεργοποίησα και όλα οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Παιδιά ξέρει κανείς γιατί στο καπάκι της μπαταρίας έχει τις επαφές, φορτίζει ασύρματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Παιδιά ξέρει κανείς γιατί στο καπάκι της μπαταρίας έχει τις επαφές, φορτίζει ασύρματα; Όχι, είναι για το NFC... Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Παίδες η μπαταρία βγάζει το σκορ του iPhone 5S στα τεστ του GsmArena , 55 ώρες. Με έντονη χρήση , το βάζω στην πρίζα 2 και 3 φορές την ημέρα , έτσι για να μην με αφήσει στον δρόμο ! Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 4 μέρες μετά την αναβάθμιση που κατέβασε, η μπαταρία -με την ίδια χρήση που έκανα πριν δλδ messenger μονίμως ανοιχτός 3 λογαριασμοι mail και περίπου 20-25 τηλέφωνα- διαρκεί σχεδόν 48 ώρες!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 4 μέρες μετά την αναβάθμιση που κατέβασε, η μπαταρία -με την ίδια χρήση που έκανα πριν δλδ messenger μονίμως ανοιχτός 3 λογαριασμοι mail και περίπου 20-25 τηλέφωνα- διαρκεί σχεδόν 48 ώρες!!! Ποια τηλέφωνα ... Εδω μιλάμε για browsing όλη την ώρα , games , φώτο και δεν συμμαζεύεται Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Ποια τηλέφωνα ... Εδω μιλάμε για browsing όλη την ώρα , games , φώτο και δεν συμμαζεύεται Για να βγαλεις μέρα με τέτοια χρήση πας σε λύσεις με 4000 mah μπαταρία μίνιμουμ και ανάλυση το πολύ 1280*800. Πχ ταμπλετ όπως το lg v400. Μικρότερη μπαταρία και μεγαλύτερη ανάλυση δεν βγάζει μέρα με έντονη χρήση με την καμία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Έχετε κάποια ελαφριά θήκη να προτείνετε για τη συσκευή; Κυρίως να προστατεύει στα πλάγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Έχετε κάποια ελαφριά θήκη να προτείνετε για τη συσκευή; Κυρίως να προστατεύει στα πλάγια. Για ότι έχει να κάνει με τα αξεσουάρ των συσκευών προτείνεται να απεθυνόμαστε στο ανάλογο τόπικ [Επίσημο] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα). :) Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 flip to silence δεν έχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts