Jump to content

georgb

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.018
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by georgb

  1. το περίεργο είναι ότι η αναζήτηση δουλεύει καλά στο 535 και αν γράψω πχ "Σολωνος Αθηνα" ή "Solonos Athina" βγάζει κανονικά το σημείο στο χάρτη. Οπότε τρέχα γύρευε τι πατάτα έκαναν στις καινούργιες συσκευες. Εκτός αν παίζει ρόλο ότι έχω την γλώσσα του τηλεφώνου στα αγγλικά.
  2. Στο 535 ναι, ηρθε καινουργια ενημερωση του email και calendar. Δεν είναι απαραίτητο όμως ότι θα παει σε συσκευές που τρέχουν και την καινουργια εκδοση του λειτουργικου γιατί μπορούν να σπρώξουν update μονο για τις παλιές (έχουν αυτην την δυνατότητα). Τσέκαρα και το θέμα με τους χάρτες που λέτε στο άλλο τοπικ, και το περίεργο είναι ότι η αναζήτηση δουλεύει καλά στο 535 και αν γράψω πχ "Σολωνος Αθηνα" ή "Solonos Athina" βγάζει κανονικά το σημείο στο χάρτη. Οπότε τρέχα γύρευε τι πατάτα έκαναν στις καινούργιες συσκευες. Εκτός αν παίζει ρόλο ότι έχω την γλώσσα του τηλεφώνου στα αγγλικά.
  3. Είχε προβλημα η προηγουμενη εκδοση, δεν ανοιγε σε παλαιοτερες συσκευές. Παραδόξως μετα το κράξιμο ανεβασαν καινούργια ενημερωση σαββατιατικα και διορθωθηκε τωρα. Περιμενα ενημερωση σε καμια βδομαδα :lol:.
  4. georgb

    Huawei Mate 20 Pro

    Γιατί δεν παίρνετε πίσω τα λεφτά σας και αν λυθεί το πρόβλημα αγοράζετε πάλι το κινητό σε 3 μήνες?
  5. Δεν ισχύει αυτό που τους λένε. Καλύτερα να το φορτίζεις ακομα και απο 30%. Η φθορά ειναι θεμα χρήσης. Καποιος που το χρησιμοποιει λιγο και το φορτιζει καθε 3 μερες θα δειχνει υγεια η μπαταρία 100% μετα απο ενα χρονο, καποιος που το χρησιμοποιει περισσότερο και το φορτιζει μια φορά ή δυο φορές την ημέρα θα εχει κάνει πολλους κύκλους φορτισης και θα χρειαστεί να αλλάξει μπαταρία.
  6. Οταν πας στις ρυθμισεις του wifi με παρατεταμένο πάτημα στο εικονιδιο του wifi, μολις γυρισεις το διακοπτακι στο off βγαζει επιλογες 'turn wifi back on manually' .
  7. Δεν πρεπει ναχει σχεση ποιους λογαριασμους εχεις. Καποιο bug στο συγχρονισμο ειναι. Το εκανε και σε ενα συγγενικό μου πρόσωπο σε ενα 930 μετά απο update και του ξαναπέρασα τον hotmail λογαριασμο. Εβγαλε μνμ οτι ο λογαριασμός αυτος υπαρχει ήδη αλλα συγχρονισε κανονικά και του εμφανίστηκαν πάλι οι επαφες.
  8. Στο κινητό συμπληρώνω το username και στο αποκατω πεδίο βάζει μόνο του τον συγχρονισμένο κωδικό.
  9. https://mspoweruser.com/windows-10-users-report-missing-contacts-people-hub-solution/ Τσεκαρε το λινκ για οδηγιες. Συνηθως λύνετε με συγχρονισμο στην εφαρμογη people
  10. Θέματα υπαρχουν με κάποιους μη υποστηριζομενους drivers συνηθως. Με τοσους διαφορετικους συνδιασμους hardware στατιστικα σε καποιους θα κατσει στραβη. Σε εμενα που εχω 3 διαφορετικα συστηματα ουτε καν με απασχολησαν ποτε τα update παρολο που στα δυο απο αυτα δεν μπηκα στον κοπο να κανω καθαρη εγκατασταση. Η μεγαλη πλειοψηφια των αλλων περιπτωσεων ειναι συστηματα που τους εχουν πεταξει τα ματια βαζοντας πανω οτι ταρζανια κυκλοφορει για να κοψουν πχ την "κατασκοπια" ή κρακς κτλ.
  11. Πιθανόν επειδή δεν έχουν κάνει τσιγγουνιές αν και είναι θεωρητικά το "φθηνό" τους μοντέλο. Προσωπικά είδα πολύ καλύτερο το τηλέφωνο σε σχέση με αυτά που ανέμενα.
  12. Μια που λεγεται Thomas and friends minis με κατι τρενακια και την magicplan.
  13. Χθες το βράδυ έβαλα την έκδοση 11. Μέχρι στιγμής δεν βλέπω κανένα πρόβλημα. Και το AR kit από το λίγο που δοκίμασα συνεργάζεται πολύ καλά με τους αισθητήρες της συσκευής.
  14. Εχω σε ενα 535 το runtastic pro και το running+ pro και ανοιγουν κανονικα. Εριξα ομως μια ματια στις κριτικες στο store και καποιος εγραφε οτι ειχε προβλημα στο runtastic pro που του διορθωθηκε στο τελευταιο windows update. Οποτε ριξε μια ματια αν υπαρχει διαθεσιμη αναβαθμιση στο λειτουργικο.
  15. Προσωπικά οσες φορες χρειαζομαι να μιλησω με εξωτερικο χρησιμοποιω το skype. Και οχι μονο εγω, ολο το fortune 500 skype χρησιμοποιει σε εταιρικο περιβαλλον επι πληρωμη :lol:. Επειδη ομως υπαρχουν πολλες τζαμπε εφαρμογες αναγκαστικα αναγκαζεσαι να εχεις και κανα βαιμπερ κτλ στην συσκευη για να μπορει να σου τηλεφωναει ο ξαδερφος. Αν και πλεον ειναι τοσα πολλα τα δωρεαν λεπτα σε καρτοκινητη κτλ που η μονη χρησιμοτητα που βλεπω ειναι να σου στελνουν μια στο τοσο καμια φωτο.
  16. Τους βολευει να μπαίνεις απο την εφαρμογή για να γινεται πιο αποτελεσματικά το διαφημιστικο φακελωμα. Στο μελλον θα βαλουν και bots στο messenger για να σου πασαρουν προϊόντα. Θα συζητας με τον φιλο σου για το x συγκροτημα και το bot θσ ανοιγει παραθυρο διαλογου για πωληση εισιτηριων.
  17. SlimSocial , ακόμα δεν του έχουν ρίξει πόρτα και αφήνει να διαβάζεις μνμτα. Ουσιαστικά browser για το facebook είναι με κάποιες έξτρα ρυθμίσεις (πχ να κόβει τα διαφημιστικά post).
  18. Πολυ καλη. Ολα μια χαρα στο τηλεφωνο. Αυριο θα την δω πως δειχνει και στο λαπτοπ.
  19. Αν εχει υπολογιστη με δεκαρια μπορει να ριξει μια ματια στο store για να παρει μια εικονα τι υπαρχει. Πολλες απο τις εφαρμογες που υπαρχουν στο κινητο υπαρχουν ιδιες και στο desktop. Πχ mytube, skype, maps, outlook, viber , deezer και γενικα οποιες βλεπεις στο εικονίδιο συσκευων να εχουν και συμβολο κινητου ειναι ουσιαστικα ο ιδιος κωδικας. Καποιες που δεν εχουν εικονιδιο συσκευης κινητου δεν υπαρχουν στο κινητο ενω μερικες οπως το spotify εχουν αλλη εκδοση για το κινητο.
  20. Ειναι κρισιμο κενο ασφαλειας που εκλεισε στο update που πηραν οι συσκευες με windows τον προηγουμενο μηνα. Πρακτικα βρεθηκε τροπος να χακαριστουν οι συσκευες ολων των λειτουργικων συστηματων μεσω του bluetooth. Μπορουσαν να μπουν στην συσκευη σου και να σηκωσουν οποιοδηποτε αρχειο ή να τρεξει κωδικα αρκει να ειχες ενεργοποιημενο το bluetooth. Οι συσκευες στις οποιες ο κατασκευαστης τις αφηνει χωρις ενηνερωσεις ασφαλειας ειναι ολες ευαλωτες στην συγκεκρινενη επιθεση. Οποτε μπορει οπτικα ενα update να μας φαινεται οτι δεν προσφερε κατι αλλα στην πραξη ηταν υπεραπαραιτητο.
  21. Οι βασικες υπαρχουν. Καποιες ομως πχ facebook και messenger ειναι κακογραμμενες γιατι τις καναν port μεγαλα κομματια του κωδικα απο το ios χωρις να τα βελτιστωποιησουν για τα windows.
  22. Ολα τα updates χρειαζονται. https://www.theverge.com/2017/9/12/16294904/bluetooth-hack-exploit-android-linux-blueborne Εκτος αν προτιμαει να κανει καποιος ebanking απο συσκευες που δεν ενδιαφερεται ο κατασκευαστης τους να τις πατσαρει.
  23. Αν κάνεις hard reset ξαναεγκαθιστά την έκδοση που έχεις περασμένη αυτή την στιγμή στο τηλέφωνο σου. Μόνο αν βάλεις καλώδιο να το φλασάρεις από το PC θα σου περάσει παλιότερη έκδοση.
  24. Στο onedrive δεν νομιζω οτι χάνεις την προσβαση στα αρχεία αλλα δεν σε αφήνει να αποθηκεύσεις και αλλα. Καποια πατάτα κανει και δεν τα βλεπει. Είναι σιγουρος οτι εχει κανει log-in στον ιδιο onedrive account? Υπαρχει ο free personal, και υπαρχουν και αλλοι τυποι accounts.
  25. Καθε inbox βγαινει ξεχωριστά εκτός αν επιλέξεις κάπου στα account settings να κανεις linked τα inboxes οποτε υποθέτω οτι θα στα βγαζει ολα μαζι.
×
×
  • Create New...