Jump to content

pa_1973nos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    94
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pa_1973nos

  1. Εγώ όταν το πηρα καταναλωσα όλη την μπαταρία που είχε από το εργαστασιο μέχρι να κλείσει, και μετά το φόρτισα πλήρως. Της υπόλοιπες φορες το βάζω από το 10-20% μέχρι να φορτισει 100%. Πάντα μου βγάζει στο 100% υπολειπόμενο χρόνο 1μερα και 3-5ωρες. Μπορεί να επηρέασε την διαρκεια της μπαταριας μου ότι δεν το φόρτισα την πρώτη φορα κατευθείαν? Σαν υπολειπομενος χρόνος φαίνεται οκ η έπρεπε να δείχνει περισσότερο , γιατί άλλοι έχω ακούσει λένε και για 3μερες..
  2. Δεν ήταν ενεργοποιημένο, το ενεργοποίησα και όλα οκ!
  3. Σας εμφανιζει εικονιδιο 4G? Εγώ έχω δει μόνο H+.
  4. και εμενα απο 10% που ηταν, και με πληρη φορτιση 100%,, μου βγαζει εκτιμωμενο χρονο 1μερα και 2ωρες. τι γινεται τελικα με την διαρκεια της ειναι οντως τοσο μικρη?
  5. Καλησπέρα και χρόνια πολλά !! Εγώ το έχω μια εβδομάδα, και εχω να πω τα εξής. - Η μπαταρία στο 96%, στις πληροφορίες μου λέει για 23 ώρες μέχρι την επομενη φόρτιση, όντως για τόσο είναι? - Στο store δεν μου εμφανίζει της ενημερώσεις στο πλακίδιο( πρεπει να μπεις μεσα στο store για να της δεις) όπως στα 8.1, έτσι είναι η θέλει κάποια ρυθμιση? Επίσης δεν βλέπεις κατα την διαδικασία της εγκατάστασης κάποιας ενημέρωσης μπάρας προόδου. - Βγήκε και η τελευταία ενημερωση του τηλεφωνου, την εγκαθιστά μόνο του η το επιλεγω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ( προηγούμενο τηλεφωνο nokia 520)
  6. καλησπερα σας! υπαρχει περιπτωση να γνωριζει καποιος προγραμμα που να μετραει ποσους κυκλους φορτισης εχει κανει η μπαταρια? Κατι αντιστοιχο οπως εχουν και τα iphone... θελω να τσεκαρω την καινουργια μπαταρια που αγορασα γιατι στην ουσια κραταει οσο και η μαμισια.
  7. καλημερα σας! ψαχνω μια εφαρμογη που να μπορει να τεσταρει το cyclecount της μπαταριας(nokia lumia 520) ειτε ειναι καποιο app, η κατι αλλο.
  8. Δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο λειτουργικό πρόβλημα οπότε δεν βιαζόμουνα. Επίσης περίμενα να δω πως θα συμπεριφερθεί γενικότερα ,γιατί σε προηγούμενα κινητά με τις αναβαθμίσεις την έχω πατήσει και γίνανε χειρότερα τα πράγματα.
  9. Χτες έκανα και γώ την αναβάθμιση σε 8.1 :clap:, ολα λειτούργησαν τέλεια!! Η διαδικασία ήταν η εξής : - Πρώτα έγινε αφαίρεση της κάρτας sd. - Απενεργοποίηα το back up των εφαρμογών , μονο τα sms μείνανε τικαρισμένα. - Μετά έκανα factory reset, όπου κατά την επαννεκίνηση στην ρύθμιση της γλώσσας έκανε λάθος και έβαλα φιλανδικά:lost: με συνέπεια να μην μπορώ να το γυρίσω στα ελληνικά, και αναγκάστηκα να κάνω και hard reset. - Μετά το hard reset επανήλθε κανονικά η ελληνική γλώσσα και στην συνέχεια έκανα download το update 8.1. - Αφού πέρασε η χρονοβόρα διαδικασία της εγκατάστασης και όλα πήγαν καλά, άρχισα να περνώ πάλι ότι είχα πρίν και το χρειαζόμουνα όντως, απο εφαρμογές και ρυθμίσεις. Τι διαπίστωσα με τη ανάβάθμιση μέχρι στιγμής. -Λυθήκe το bug με τα duplicate file στην sdcard που με ταλαιπωρούσε πολύ τον τελευταίο καιρό. - Περισσότερες πλέον δυνατότητες σε εφαρμογές, όπως να μπορείς να επιλέξεις εφαρμογές και παιχνίδια ώστε να αποθηκευτούν στην sdcard, και άλλα πολλά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω sign out απο το onedrive. Δεν μπόρεσα να βρώ κάτι εγώ, και από ότι διαβάζω πρέπεις να κάνεις sign out απο το microsoft account λογαριασμο σου ώστε να αποσυνδενθείς και από το onedrive. Στα windows 8 μπορούσες πάντως. Μπορείς τελικά να αποσυνδεθείς μόνο απο το onedrive?
  10. Καλημέρα. Μετά απο 10 μήνες χρήσης του κινητού μου και περίπου πριν 3-4 μέρες εντόπισα πρόβλημα με το power button on/off. Αφού έβγαλα το πίσω προστατευτικό καπάκι να δω τι γίνεται, διαπιστώνω οτι έχει ξεκολλήσει απο την μια μεριά το μπουτόν (έχει 4 ποδαράκια τα οποία ειναι κολλημένα πάνω στην πλακέτα) μου ήρθε να το ανοίξω, αλλα επειδή είναι στην εγγύηση είπα να περάσω απο ενα κατάστημα Nokia Care. Τελικά δεν το καλύπτει η εγγύηση :blink:, είναι λέει παράγοντας κακής χρήσης, και η επιδιόρθωση του κοστίζει 35€. 1-Ενα κουμπί το οποίο το χρησιμοποιείς ίσως της περισσότερες φορές απο οπιοδήποτε άλλο δεν είναι στην εγγύηση? 2- Το κόστος του απο ιντερνετικο μαγαζί ειναι λιγότερο απο ευρώ:lol: 3- Οποιοδήποτε δηλ πλαινό κουμπί χαλάση δεν καλύπτεται ? Τα συμπεράσματα δικά σας... Τελικά την στιγμή που ξεβίδωσα το καπάκι μου έπεσε στα χέρια το μπουτόν άθικτο, απλά σαν να μην το είχανε κολλήσει ποτέ πάνω στην πλακέτα. Ορίστε και ένα βιντεάκι πως να το κάνεις μόνος σου, αρκεί να πιάνουν λίγο τα χέρια σου.
  11. Έχεις δίκιο ,το τσέκαρα είναι όπως λες, σε ευχαριστώ για την απάντηση.
  12. θα προχωρήσω σε αναβάθμιση σε 8,1 για να λυθεί το προβλημα με την sd, αλλα θέλω να μάθω αν υπάρχει τρόπος να σωθούν σημειώσεις που καταγράφω καθημερινά στο ημερολόγιο ωστέ μετά να της επαναφέρω.
×
×
  • Create New...