Jump to content

geovoul23

Members
  • Δημοσιεύσεις

    545
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by geovoul23

  1. Αν διαβάσεις το άρθρο σου δίνει την αίσθηση ότι ήταν άνιση γιατί ήταν εναντίον της Apple και όχι γιατί λέγανε μπαρούφες…
  2. Μπορείτε να μου εξηγήσετε από που βγαίνει ότι η μάχη ήταν άνιση?
  3. Σοβαρά τώρα? Είμαστε στο 2022 και η xiaomi ανακάλυψε τις 64bit εφαρμογές??? Λιγη ντροπή...
  4. Ρε παιδιά καταντάει κουραστικό την κάθε βλακεία, της κάθε εταιρίας, να την βάζετε σαν τίτλο σε άρθρο και μάλιστα τεχνολογικό, άκου εκεί σχεδίαση από άλλο σύμπαν? δηλαδη πραγματικά τώρα τι το εξωσυμπαντικό έχει από το προηγούμενο μοντέλο ή από αλλά που κυκλοφορούν τόσα χρόνια?
  5. Για αυτό τρέχει και βγάζει στο εξάμηνο τα FE, τα οποία τα θεωρώ πολύ καλύτερα… ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμφωνώ απόλυτα! Μακάρι να σταματήσει να ακολουθεί τα βήματα της Apple.
  6. Επιτυχημένα εμπορικά μοντέλα της Samsung είναι τα Α2x & A5x με τις ναυαρχίδες τις να πλέουν τα λοίσθεια και να συναγωνίζονται τις πωλήσεις του 12 mini…https://m.gsmarena.com/report_sales_of_samsung_galaxy_s21_series_are_lower_than_s20_s10_sales-news-50385.php
  7. Αρα ότι λέει η Xiaomi περί του ότι βρήκαν έναν τρόπο να προσφέρουν λίγη δροσιά καταπολεμώντας τις υψηλές θερμοκρασίες αυτού του chip είναι ψεματα?
  8. Το επόμενο SE θα είναι το καλούπι του 11 και λογικά θα βγει μέσα στο 22.
  9. Αυτό θα φανεί με τις πρώτες μετρήσεις! Αλήθεια ποιος άλλος τρόπος υπάρχει ένα τέτοιο κατασκευαστικό λάθος να λύνεται με software update?
  10. Μαγικές software λύσεις σε hardware πρόβλημα δεν υπάρχουν, οπότε η φίλη μας μάλλον έκανε ότι και η 1+ στα 9!
  11. Μα μέχρι τώρα δεν φαίνεται να έχει στόχο την Samsung αφού μόνο την Apple αντιγράφει! Δεν είναι τυχαίο που όλος ο πλανήτης την λέει η Apple των φτωχών.
  12. Δεν είναι ακατόρθωτο, να σου θυμίσω ότι μέχρι και πριν λίγο καιρό η Huawei είχε καταφέρει να φτιάξει όνομα με πραγματικά καλές συσκευές. Απλά θέλει δουλειά και στόχο, κάτι που η Xiaomi δεν έχει σκοπό να κάνει μιας έχει βολευτεί με την φτηνή και μεσαία κατηγορία!
  13. Πρώτη φορά το ακούς εσύ ότι οι παλιότερες συσκευές θα πάρουν τα 6 από τα 10 νέα χαρακτηριστικά του νέου λειτουργικού???
  14. Όταν η ίδια η χώρα νομίζει ότι μπορεί να σταθεί το παραπάνω ως δικαιολογία για την καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το να βάλεις πέντε ή δέκα εταιρίες στην μαύρη λίστα είναι χάδι! Ήθελα να ήξερα το διεθνές δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων τι κάνει???
  15. εσύ και πάρε το ρίσκο της βύθισης ή όχι! το να ζητάς από τους άλλους να ρισκάρουν,δεν ξέρω αν είναι ενήλικο ή όχι
  16. Ακριβώς αυτό, έχω βαρεθεί να ακούω για τις εκπληκτικές αποδόσεις σε κάθε νέο soc και στο τέλος να βρισκόμαστε με επεξεργαστές που ανεβάζουν θερμοκρασίες και στο πεντάλεπτο πέφτουν σε απόδοση.
  17. Από την στιγμή που το κινητό όταν χρειαστεί μπορεί να αποδώσει όπως στα benchmark δεν βρίσκω τον λόγο να μην θεωρείται έγκυρη η μέτρηση
  18. Καλό θα είναι να μην πετάμε πράγματα που δεν ισχύουν και να μιλάμε με γεγονότα, όπως πχ ποιο κινητό με σειρά 7xx σήμερα θεωρείται πρακτικά ναυαρχίδα…
  19. Μια ναυαρχίδα την αγοράζεις και για την διάρκεια αντοχής που προσφέρει στον κάτοχο της, δεν παίρνεις μόνο ότι καλύτερο υπάρχει την δεδομένη στιγμή αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά που σε δυο ή τρία χρόνια δεν θα θεωρούνται ξεπερασμένα! Κακά τα ψέματα αλλιώς συμπεριφέρεται και υποστηρίζεται ένας sd855 και αλλιώς ο sd712 που είναι πάνω κάτω ίδιες γενιές, σήμερα από τις νέες εφαρμογές. Θες να δεις άλλο παράδειγμα? Δες τον Α12 της Apple και σκέψου για πόσα καιρό ακόμα θα θεωρείται ένας καλός επεξεργαστής. Και για να μην γίνει κάποια παρεξήγηση, αν υποστηρίζεις ότι στην μεριά των android επεξεργαστών υπάρχει συνεχόμενη απαξίωση των επεξεργαστών και στην ουσία τερατάκια δύναμης αχρηστεύονται μετά από δυο χρόνια και για αυτό δεν χρειάζεται να επενδύεις σε top CPU είμαι μαζί σου!!! Αλλά άλλο αυτό και άλλο να ονομάζουνε ναυαρχίδα ότι βολεύει τον εκάστοτε κατασκευαστή…
  20. Και αυτό το γράφεις για καλό? ΠΧ το Α40, το Α3 και ένα XΖ ποτέ του δεν μου έκαναν επανεκκίνηση από μόνα τους…
  21. Αν μου βρεις τον τρόπο που η συγκεκριμένη εταιρία θα βρει τα χρήματα για να πληρώσει τους υπαλλήλους της, αύριο καταθέτω πρόταση στο Ελλάδα 2.0 και φτιάχνω τέτοια μάρκα!
  22. Ναι βρε αλλά αν ακολουθούσε η παρουσίαση του 3310 δεν θα πεθαίναμε στα γέλια?
  23. Να κάνω μια απλή ερώτηση? Που αναφέρονται στα χαρακτηριστικά ότι κριτήριο για να είναι ένα κινητό ναυαρχίδα θα πρέπει να έχει υψηλή ανανέωση οθόνης και όχι τον κορυφαίο επεξεργαστή της χρονιάς που κυκλοφορεί?
  24. Τα βραβεία MAD μου φαίνονται πιο αξιόπιστα από τα παραπάνω!
×
×
  • Create New...