vtag Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 (edited) Τώρα που ειναι καλοκαίρι τι θερμοκρασίες σας πιάνει? Εμένα με δεδομένα και σερφαρισμα κυριολεκτικα ζεματαει και το βλέπω πιάνει κάτι 43 βαθμούς..... είναι φυσιολογικό? Επίσης μήπως αυτή η θερμοκρασία μακροπρόθεσμα μειώνει την ζωή της μπαταρίας? Edited July 3, 2016 by vtag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Παίδες help. Προσπαθώ να εγκαταστήσω την τελευταία Ελληνική dev και το TWRP μου βγάζει error ότι απέτυχε να εγκαταστήσει τη rom. Χρησιμοποιώ το τελευταίο TWRP. Τι κάνουμε; Άννα δώσε εντυπώσεις μόλις σταθεροποιηθει η ρομ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisksts Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 (edited) Καλημέρα Πέρασα την 7.2.2 όλα καλά μέχρι τώρα. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Τώρα βάζω εφαρμογές. Έχω 5 ερωτήσεις (μέχρι τώρα) 1 Ποια εφαρμογή για camera είναι καλύτερη? 2 Στην google camera υπάρχει επιλογή για αποθήκευση σε sd? (έψαξα και δεν το βρήκα) 3 Υπάρχει εφαρμογή για back up σε υπολογιστή (έβαλα το mipcsuite όμως δεν κάνει backup) 4 Επειδή θέλω να πάρω back up τώρα που θα τελειώσω με το σεταρισμα του κινητού Τι πρέπει κάνω για να είμαι 100% καλυμμένος? 5 μεταφερονται οι εφαρμογες (ενα μερος τους) στην sd? Αυτά για τώρα Ευχαριστώ πολύ Edited July 3, 2016 by stathisksts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 1. Η στοκ. Αλλά δοκιμαζεις και βλέπεις.. Ας πούμε η στοκ εφαρμογη δεν υποστηρίζει UHD video record, σε αντίθεση με την στοκ. 2. Δεν υπάρχει επιλογή απ ότι βλέπω και εγώ.. Μπορεις να ψαξεις play store για κάποια καλή που να το υποστηρίζει. 3 & 4. Τι εννοείς backup? Εφαρμογών με δεδομενα; 5. Δεν έχω ιδέα αν γίνεται αλλά δεν βρίσκω λόγο να το κάνεις. Οι καρτες SD γενικά δεν είναι τόσο γρήγορες και το κινητό έχει αρκετό εσωτερικό χώρο για οσες εφαρμογές θέλεις οπότε δεν αξίζει να πάνε sd. Ξέρω πως δεν βοήθησα ιδιαίτερα, ότι ήξερα απάντησα :p είδα πως για 3 ωρες δεν έχει απαντήσει κανενας και είπα να σου δώσω ότι πληροφορία ξέρω Sent from my Redmi Note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisksts Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 1. Η στοκ. Αλλά δοκιμαζεις και βλέπεις.. Ας πούμε η στοκ εφαρμογη δεν υποστηρίζει UHD video record, σε αντίθεση με την στοκ. 2. Δεν υπάρχει επιλογή απ ότι βλέπω και εγώ.. Μπορεις να ψαξεις play store για κάποια καλή που να το υποστηρίζει. 3 & 4. Τι εννοείς backup? Εφαρμογών με δεδομενα; 5. Δεν έχω ιδέα αν γίνεται αλλά δεν βρίσκω λόγο να το κάνεις. Οι καρτες SD γενικά δεν είναι τόσο γρήγορες και το κινητό έχει αρκετό εσωτερικό χώρο για οσες εφαρμογές θέλεις οπότε δεν αξίζει να πάνε sd. Ξέρω πως δεν βοήθησα ιδιαίτερα, ότι ήξερα απάντησα :p είδα πως για 3 ωρες δεν έχει απαντήσει κανενας και είπα να σου δώσω ότι πληροφορία ξέρω Sent from my Redmi Note 3 Σε ευχαριστώ πολύ Τι να το κάνω το UHD το θέμα είναι ποιο βγάζει καλύτερες φωτογραφίες Όταν λέω Backup εννοώ όλα εφαρμογές με δεδομένα μηνύματα κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mit5ako5 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 2 ερωτησουλες ακόμη. Πόσο πήγε συνολικά η αγορά; και το κυριότερο - που βλέπεις ότι έρχεται από uk αποθήκη; δεν μπορώ να το δω πουθενά αυτό Η αγορά πήγε 202€ μαζί με ενα nillkin tempered glass. Δεν έχει αποθήκη uk. Αυτός στέλνει με dhl το προϊόν uk και μετά από uk ελλαδα. Όταν κανείς την παραγγελία σου δίνει ενα tracking number για την αποστολή από uk και μετά με μήνυμα σου δίνει το tracking number απο κινα σε uk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Επειδή έχω διαβάσει πάρα πολλές σελίδες. Μετάβαση από Redmi note 2 στο note 3 pro, κάθοδον δηλαδή . Ο ήχος που λέτε με ανησύχησε λιγάκι. Είναι τόσο χαμηλό όταν μιλάτε στο τηλέφωνο; Και προς το παρόν δεν υπάρχει λύση; Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Επειδή έχω διαβάσει πάρα πολλές σελίδες. Μετάβαση από Redmi note 2 στο note 3 pro, κάθοδον δηλαδή . Ο ήχος που λέτε με ανησύχησε λιγάκι. Είναι τόσο χαμηλό όταν μιλάτε στο τηλέφωνο; Και προς το παρόν δεν υπάρχει λύση; Είναι στα γούστα του καθενός. Εμένα μου φαίνεται μια χαρά και το έχω χαμηλώσει. Άλλοι έχουν τρελαθεί να ψάχνουν λύση για να δυναμώσει. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Επειδή έχω διαβάσει πάρα πολλές σελίδες. Μετάβαση από Redmi note 2 στο note 3 pro, κάθοδον δηλαδή . Ο ήχος που λέτε με ανησύχησε λιγάκι. Είναι τόσο χαμηλό όταν μιλάτε στο τηλέφωνο; Και προς το παρόν δεν υπάρχει λύση; Eγω που τα χω και τα 2(rn2&rn3pro) είναι νομίζω στα ίδια επίπεδα, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη για το κινητο μας που εχει ρυθμιση ταχυτητας κλειστρου. Να τραβας δηλαδη φωτογραφια το βραδυ με σταθερο κινητο και ανοιχτο κλειστρο κανα 2 δευτερολεπτα ? Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexxkidd Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Η αγορά πήγε 202€ μαζί με ενα nillkin tempered glass. Δεν έχει αποθήκη uk. Αυτός στέλνει με dhl το προϊόν uk και μετά από uk ελλαδα. Όταν κανείς την παραγγελία σου δίνει ενα tracking number για την αποστολή από uk και μετά με μήνυμα σου δίνει το tracking number απο κινα σε uk Α,ευχαριστώ.Μόνο μια βδομάδα απο Κίνα πάντως,λίγο δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Α,ευχαριστώ.Μόνο μια βδομάδα απο Κίνα πάντως,λίγο δεν είναι; Στέλνει με τριγωνικές μεθόδους με DHL και ευρωπαϊκά κράτη. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 καλησπερα η 7.2.2 εχει καποιο update για να περασω??? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Από ότι λέγεται, μπορείς να ξεκλειδωνεις με το ίδιο account μία συσκευή ανά 30 ημέρες. Άρα δοκίμασε! Ναι το έχω διαβάσει αυτό, αλλά ήθελα να δω εάν όντως κάποιος το έχει δοκιμάσει στα σίγουρα. Αφού πάρει ένας λογαριασμός άδεια τοτε παραμένει η εξουσιοδοτηση να ξεκλειδωνεις ανα μήνα συσκευή. Το έχεις δοκιμάσει; Τέσπα, επειδή το κινητό όταν το πάρω πρέπει να ξεκλειδώσει και να "φύγει", δεν το διακινδύνευσα και έφτιαξα έναν δεύτερο λογαριασμό και έκανα ξανά αίτηση.:) Όταν έρθει όμως θα δοκιμάσω πρώτα με το δικό μου account και μετά με τον "εναλλακτικό"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 καλησπερα η 7.2.2 εχει καποιο update για να περασω??? ευχαριστω Υπάρχει η 7,3,2Ναι το έχω διαβάσει αυτό, αλλά ήθελα να δω εάν όντως κάποιος το έχει δοκιμάσει στα σίγουρα. Ισχύει...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Τώρα που ειναι καλοκαίρι τι θερμοκρασίες σας πιάνει? Εμένα με δεδομένα και σερφαρισμα κυριολεκτικα ζεματαει και το βλέπω πιάνει κάτι 43 βαθμούς..... είναι φυσιολογικό? Επίσης μήπως αυτή η θερμοκρασία μακροπρόθεσμα μειώνει την ζωή της μπαταρίας? Λογικό είναι, τώρα το καλοκαίρι. Αν έχεις θήκη κάνει τα πράγματα χειρότερα. Εγώ το έχω αφήσει "γυμνό" και μιας και είναι μεταλλικό βοηθάει αρκετά. Μόνο στην φόρτιση έχω την εντύπωση ότι ζεσταίνεται περισσότερο απο όσο θα έπρεπε. Επίσης, 43 βαθμοί><"κυριολεκτικα ζεματαει". :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Eγω που τα χω και τα 2(rn2&rn3pro) είναι νομίζω στα ίδια επίπεδα, Ααα είπα και εγώ! Γιατί δεν είχα κανένα πρόβλημα με το rn2 και να φανταστείτε ρε παιδιά, να κάνω και λίγο πλάκα, είμαι περήφανη απ το αριστερό και δεν είχα παράπονο!! Χθες έκανα αίτημα για ξεκλείδωμα και σήμερα το είχα απ τους Κινέζους, εξαιρετικά γρήγορα! Τώρα αναμένω να μου έρθει... pre-adviced ακόμα αλλά είναι γλυκιά η αναμονή ;) Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis238 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Ερώτηση και αν μπορείτε βοηθήστε με παρακαλώ. Είμαι στη διαδικασία flashαρισματος της Ελληνικής ROM στο κινητό. Ακολουθώ τον οδηγό https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12354-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-Note-3-PRO-%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/ Προχωράω σιγά σιγά γιατί δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία και σε ένα σημείο παρατήρησα κάτι και θα ήθελα τη βοήθεια σας αν μπορείτε.Στο σημείο λοιπόν πάω μέσω command prompt στον φάκελο ADB και πατάω ADB DEVICES βλέπω στην οθόνη μου κάτι διαφορετικό σε σχέση με την οθόνη του οδηγού. Πιο συγκεκριμένα βλέπω το συνημμένο ( αν το έβαλα σωστά) παράθυρο. Η διαφορά με μένα σε αντίθεση με τον οδηγό είναι ότι κάτω απο το list of devices attached εμφανίζει έναν κωδικό και unauthorized. Στον οδηγό εμφανίζει τον κωδικό και device. Γιατι αυτό ?Έχω κάνει κάτι λάθος η συνεχίζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisksts Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Ερώτηση και αν μπορείτε βοηθήστε με παρακαλώ. Είμαι στη διαδικασία flashαρισματος της Ελληνικής ROM στο κινητό. Ακολουθώ τον οδηγό https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12354-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-Note-3-PRO-%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/ Προχωράω σιγά σιγά γιατί δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία και σε ένα σημείο παρατήρησα κάτι και θα ήθελα τη βοήθεια σας αν μπορείτε.Στο σημείο λοιπόν πάω μέσω command prompt στον φάκελο ADB και πατάω ADB DEVICES βλέπω στην οθόνη μου κάτι διαφορετικό σε σχέση με την οθόνη του οδηγού. Πιο συγκεκριμένα βλέπω το συνημμένο ( αν το έβαλα σωστά) παράθυρο. Η διαφορά με μένα σε αντίθεση με τον οδηγό είναι ότι κάτω απο το list of devices attached εμφανίζει έναν κωδικό και unauthorized. Στον οδηγό εμφανίζει τον κωδικό και device. Γιατι αυτό ?Έχω κάνει κάτι λάθος η συνεχίζω? και εμενα τα ιδια εβγαζε το εχεις ξεκλειδωσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Γιάννη ή δεν έχεις ενεργοποιήσει το usb debugging ή δεν έχεις drivers,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutrialex Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Γιάννη ή δεν έχεις ενεργοποιήσει το usb debugging ή δεν έχεις drivers,, Γιάννη ΜΗ προχωράς αν δε το διορθώσεις όπως λέει ο geoanto555 Παράθεση http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis238 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 (edited) το έχω ξεκλειδώσει σιγουρα. Έκανα τη διαδικασία κανονικά και μου εβγαλε device unlocked. Το USB debugging το επέλεξα. Με τους drivers τι παίζει?πως θα διαπιστώσω αν έχουν μπει κανονικά ή οχι. Πάντως ακολούθησα τη διαδικασία βήμα βήμα προσεκτικά Edited July 3, 2016 by yiannis238 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 το έχω ξεκλειδώσει σιγουρα. Έκανα τη διαδικασία κανονικά και μου εβγαλε device unlocked. Το USB debugging το επέλεξα. Με τους drivers τι παίζει?πως θα διαπιστώσω αν έχουν μπει κανονικά ή οχι. Πάντως ακολούθησα τη διαδικασία βήμα βήμα προσεκτικά Εχεις teamviewer; Αν ναι στείλε inbox... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisksts Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 πατα οκ στο usb debugging καθε φορα που ανοιγει το κινητο το ξαναρωταει εχει να το τσεκαρεις και μονιμα μολις πατησεις το power button λογικα θα σε ρωταει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Λογικό είναι, τώρα το καλοκαίρι. Αν έχεις θήκη κάνει τα πράγματα χειρότερα. Εγώ το έχω αφήσει "γυμνό" και μιας και είναι μεταλλικό βοηθάει αρκετά. Μόνο στην φόρτιση έχω την εντύπωση ότι ζεσταίνεται περισσότερο απο όσο θα έπρεπε. Επίσης, 43 βαθμοί><"κυριολεκτικα ζεματαει". :p Και εμένα ζεσταίνεται αρκετά στην φόρτιση κοντά 40 βαθμούς.... εσένα πόσο σου πιάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts