Jump to content

alexxkidd

Members
  • Δημοσιεύσεις

    143
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alexxkidd

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

alexxkidd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Υπάρει καποιο camera firmware port για LOS/AOSP roms;Ή καποιο Snapdragon Camera zip αρχείο ;
  2. Παιδιά,καποιες noob-άδηκες ερωτησεις : O οδηγός για ξεκλείδωμα bootloader / TWRP flash ειναι ο ιδιος με αυτον του redmi note 3 νήματος;Επίσης ποιά έκδοση TWRP προτείνεται; Για να γινει η διαδικασια σε συσκευη που φοραει global stable,παμε πρωτα σε developer; Yπάρχει ενας οδηγός twrp flash με κλειδωμένο bootloader,ειναι ασφαλης/πετυχημένος;Με αυτον τον τροπο φλασαρουμε μετα κανονικα pure ,non-miui rom; H τελευταια resurrection remix nougat αναφερεται στο σχετικο xda νημα πως εχει και camera firmware.εχει φλασαρει καποιος για να το επιβεβαιωσει;ποσο κατωτερη ειναι η ποιοτητα εικονας σε σχεση με miui; Eυχαριστώ για την υπομονή!
  3. Ναι,d802 έχω,Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει το συγκεκριμένο ,κατάλληλο για d802 λινκ κάποιου firmware διότι έχω πελαγοδρομήσει;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  4. ειχα πετυχει αυτη την λυση,ομως απαιτεί boot στην recovery,και εγω δεν μπορω να μπουταρω εκει μεσα.. ποια παλια jellybean ειναι δοκιμασμενη;ειναι τοσα πολλα τα kdz's!
  5. Καλησπέρα στην κοινότητα.Έχω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την συσκευή μου (D802). Είχα εγκατεστημενη την ressurectionremix Nougat,και ξαφνικά κούπα το τηλέφωνο.Bootloop.. ΔΕΝ μπορώ να μπω στην TWRP,ενώ φτάνει στο εισαγωγικό παράθυρό της με το logo της,πέφτει πάλι σε bootloop.. Εχει πάθει soft-brick υποθέτω γιατί μπορώ να μπω σε downnload mode. Τί μπορώ να κάνω παιδιά;Προσπαθώ να κάνω την διαδικασία με το LG flash tool όμως ποιο kdz να διαλέξω;Αυτό που θέλω είναι απλά να επανέλθω σε stock και μετά θα ξαναβάλω custom recovery & aosp nougat. Προσπαθώ να βάλω κάποια kdz που έχω κατεβασμένα όμως το flash tool σταματά στο 2% και στο κινητό η progress bar δεν προχωρά καθόλου,μένει στο μηδέν. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν καλοδεχουμενη παιδιά!
  6. Καλημέρα και καλή χρονιά! Ψευδοπροσφορά είναι,καλύτερα παρτο απο εδω http://www.citisshop.com/xiaomi πολύ πολύ καλύτερο μαγαζί απο e-shop ,για κινητά xiaomi εννοώ.Έχει αναφερθεί στο φορουμ πως οι συσκευες του eshop πετανε κατι κινεζιες απο δω και απο κει,ενω του citiisshop οχι.Και εχει και πολυ καλυτερο after sale support αν δεις τα reviews του στο σκρουτζ,ενω το eshop οχι (για κινητά μιλάω πάντα,μου εχει τυχει με αλλο τηλεφωνο γι αυτο το λεω,για οτι αλλο μια χαρα ειναι) ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα και καλή χρονιά!Περιμένουμε εντυπώσεις,καθώς και τι νεο υπάρχει σε αυτη την ρομ,αν και ειναι πολυ πρωιμη βεβαια..
  7. Γι αυτό ρώτησα, αν υπάρχει εκτός skroutz, γιατί σε skroutz και bestprice δεν υπάρχει τίποτα άμεσα διαθέσιμο πάρα μόνο στο eShop
  8. Καλησπέρα στην κοινότητα και χρόνια σας πολλά! Ερώτηση. Υπάρχει κανένα μαγαζί Ελλάδα (γτ θα παίξει τιμολόγιο) που να υπάρχει διαθέσιμη συσκευή; υπάρχει και το eShop που το έχει, έχει πάρει κανείς το κινητό από εκεί και αν ναι, τι εμπειρία έχει; τι ρομ φοράει κλπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις!
  9. Δοκίμασε snapdragon camera και google camera, θα έχεις καλύτερα φωτογραφικά αποτελέσματα απ όσο γνωρίζω
  10. Αλήθεια; τί λειτουργικό έτρεχε όταν το ανοίξατε; Marshmallow; αν όχι, Αναβαθμιστηκε άμεσα; Επίσης, ποια έκδοση miui; είναι χρήσιμες οι πληροφορίες αυτές, για να ξέρουμε τι γίνεται, ευχαριστούμε εκ των προτέρων!
  11. Κάτσε να το πάρει κάποιος άλλος πρώτα και βλέπουμε ; -). Πάντως σίγουρα υπάρχει Update Marshmallow
  12. Εϊναι πολύ μικρότερο απο z ultra λόγω μικρών πλαισίων,κατα πολύ πιο γρήγορο,και η μπαταρία 8-12 ωρες οθόωης,ανάλογα την χρήση
  13. redmi note 3 pro με χίλια.Υπάρχει και σε Κωτσόβολο και you.gr απο σήμερα.
  14. Είναι το pro ,αλλα οχι το απλό pro, το pro special edition που λεμε,το kate αντι του kenzo δηλαδη.Οι μονες διαφορες ειναι πως ειναι 2 χιλιοστα πιο ψηλο και εχει την 800αρα μπνατα (παιζει ρολο για 4g σε απομακρυσμενες περιοχες,κυριως για το δικτυο της wind) Γενικα δεν υπάρχει επισήμως pro,και τα δυο redmi note 3 λεγονται,απλα λεγεται pro επειδη εχει τον snapdrogon 650 επεξεργαστη αντι helio,προφανως και ειναι κλασεις ανωτερος με τον snapdragon στα παντα,επιδοσεις,μπαταρια κλπ. Aξιζει με χιλια η αλλαγη απο galaxy note 3 ,το παταει κατω παντου,παει σφαιρα και η μπαταρια του ειναι απο αλλον πλανητη,εκτος απο καμερα που την μερα ειναι ικανοποιητικη ενω την νυχτα οχι.Προχώρα άφοβα,και αν θες 6,4 ιντσες προχωρα και σε xiaomi mi max.Είναι ακριβως το ιδιο κινητο σε γιγαντα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν την προσθεσαν,ειναι καθαρα θεμα hardware,προφανως εχουν κανει τυπογραφικο copy paste λαθος στα χιλιοστα.
×
×
  • Create New...