Jump to content

stathisksts

Members
  • Δημοσιεύσεις

    71
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

stathisksts's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καθέ μήνα λοιπόν promo9 στο 1330. ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  2. Συγνώμη εάν φαίνεται χαζή η ερώτηση μου, όμως δεν καταλαβαίνω. Κάθε μήνα που θα βάζω 10 ευρώ για τα 1500 λεπτά προς όλους και το 1.5 gb θα Πρέπει και να στέλνω promo9 στο 1330? Εγώ είχα καταλάβει ότι μόνο μια φορά το στέλνουμε.
  3. Μόνο μια φορά δεν στέλνουμε το μήνυμα promo9 για την ενεργοποίση του προνομιάκου? Δεν χρειάζεται να το στέλνουμε κάθε μήνα.
  4. Εάν βάλω πχ 10 ευρώ και πάρω ένα πρόγραμμα μένουν κάποια χρήματα στην κάρτα σαν bonus ή τα παίρνει όλα για το πακέτο? Συγνώμη που ρωτάω δεν είχα πότε κάρτα. Με ποιόν τρόπο συμφέρει να βάλω λεφτά(πχ site, κατάστημα app)?
  5. Αυτό που μου είπαν να στείλω ένα μήνυμα στο 1330 promo9 για την ενεργοποίηση της προσφοράς μέσα σε 6 ήμερες ισχύει?
  6. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Για να πάρω το 1314 θα πρέπει να βάλω στην κάρτα ευρώ ή θα έχει κάποιο ποσό μέσα? Τα 1500 λεπτά προς όλους και 1,5GB ισχύουν για ένα μήνα όπως σε όλα τα κατροκινητά? Αυτό που μου είπαν ότι να στείλω ένα μήνυμα στο 1330 promo9 για την ενεργοποίηση της προσφοράς δεν το έκανε κανείς? Το νούμερο μετά από πόσο καιρό το χάνεις (εάν δεν βάλεις άλλα ευρώ)?
  7. Παιδιά με πήραν και εμένα από cosmote και έδωσαν αυτό το πακέτο. 1500 λεπτά προς όλους και 1,5GB. Θα πρέπει να πάρω τηλέφωνο στο 1314 για το ενεργοποιήσω και να στείλω ένα μήνυμα στο 1330 promo9 για την ενεργοποίηση της προσφοράς. Μήπως ξέρει κανείς κάθε πότε πρέπει να βάζουμε λεφτά για να μην γίνει φραγή στο νούμερο? Ρωτάω γιατί δεν έχω σκοπό να το χρησιμοποιώ συνέχεια?
  8. εγω πηρα αυτο με το καλωδιο http://www.vickmall.com/original-xiaomi-usb-charger-head-for-red-1s-m2s-m3-m4-red-rice-note-mobile-phone.html
  9. Πήγαινε ρυθμίσεις- Γραμματοσειρές συστήματος και κατέβασε την
  10. Δεν ξαναρωταω:)
  11. ευχαριστω Νομιζα οτι ειναι καποια εφαρμογη που κανουμε εγκατασταση. (το backup μέσα από το twrp το εχω κανει για ασφαλεια) αρα τα δεδομενα μονο με τοπικα αντιγραφα?
  12. Καλημέρα Όταν λέμε nandroid backup εννοούμε το backup που παίρνουμε μέσω TWRP, είναι το ίδιο ή είναι κάτι άλλο? Θέλει root? Είδα ότι υπάρχει και app για online backup που θέλει root. Αυτό το back από ότι κατάλαβα επαναφέρει το τηλέφωνο σε μια συγκεκριμένη κατάσταση, (δεν μπορείς να επαναφέρεις δεδομένα συγκεκριμένων εφαρμογών) στην ROM που είχες κατά το backup Για να επαναφέρεις πχ. μετά από ένα clean install ή αναβάθμιση δεδομένα συγκεκριμένων εφαρμογών τα επαναφέρουμε από το mi cloud και από τα τοπικά αντίγραφα και είμαστε 100% εντάξει? Ρωτάω γιατί έχω την 7.2.2 και σκέφτομαι να πάω στην 7.5.1 με clean install Ευχαριστώ
  13. ευχαριστώ πολυ
  14. Καλημέρα Στις ρυθμίσεις για το προφιλ μπαταρίας τι έχετε επιλέξει την προεπιλογή ή οι ρυθμίσεις μου? (rom 7.2.2)
×
×
  • Create New...