Jump to content

nutrialex

Members
  • Δημοσιεύσεις

    176
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nutrialex

  1. Τελικά το 5G δουλεύει κανονικά ΑΛΛΑ πρέπει να πάρεις τλφ την WIND πρώτα η οποία έκανε 48 ωρες για να το ενεργοποιήσει. Το κινητό άλλα και το 5G γμάει. Είναι 8-10 φορές πιο γρήγορο απο την οπτική ινα στο σπίτι!!!!! :blink::blink:
  2. Παιδιά, μου είπαν ότι πρέπει να παρω τλφ στην WIND για να ενργοποιήσω το 5G. Το έχει ακούσει κανείς. Το έχετε κάνει? Πιάνει 5G το κινητό μας τελικά (στα σημεία που υπάρχει προφανώς) ή δε πιάνει? Γιατί δε το έχουν οι πάροχοι στα πιστοποιημένα για 5G κινητά? Εγώ πάντως που δοκίμασα σε MALL & GOLDEN HALL δεν συνδέθηκε! (https://www.wind.gr/support/idiotes/diktio-kalipsi/se-pies-perioches-ine-diathesimo-to-5g-diktio)
  3. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1500/
  4. Το μαμισιο είναι μια μεμβράνη του ****υ. Πέταμα κατευθείαν. (Αμέσως μόλις ήρθε η θήκη εννοώ). Είναι κακής ποιότητας πλαστικό που χαλάει τα χρώματα και κακό στην αφή. Εγώ πήρα το Nilkin που έδωσαν τα παιδιά πιο πάνω από Θεσσαλονίκη.
  5. Σίγουρα φταει και η οθόνη. Να σας πω την αλήθεια ακόμα δε πιστεύω ότι έχει amoled οθόνη. Μπήκα στο cit για να δω αλλά δε βρήκα που το λέει.
  6. Αυτή βάλε. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-tigr/ Παιδιά πάντως και εγώ είμαι απογοητευμένος με την θαμπάδα της οθόνης. Έχει κάποιος κάποιες ρυθμίσεις κορεσμού, αντίθεσης, κλπ στα χρώματα να δούμε μήπως φτιάξει? Δε το έχω με αυτό το αντικείμενο. Πάντως εγώ ξενέρωσα με την amoled. Το Samsung s3 της προηγούμενης 10ετιας ήταν καλύτερο.
  7. Μανώλη, από πλευράς amoled είναι ίδια ποιότητα και τα δύο? Και επίσης Split Screen έχουν και τα δύο? Θυμάσαι? Πόση ελεύθερη RAM σου έχει το Note 10 Lite? Πήρα το 10 Lite αλλά δε με ικανοποίησε η οθόνη.
  8. Ευχαριστώ! Θα την περάσω κάποια στιγμή σε κάποια αργία που θα έχω χρόνο μόνο και μόνο γιατί δε ξέρω το magisk. Στα αλλα είμαι ΟΚ. Υ. Γ. Thanks για το link. Με γλιτώνεις από τρίωρη αναζήτηση.
  9. Και γύρισες που αν επιτρέπεται? Είναι σταθερή αυτή που έχεις ή έχει bugs? Ψάχνομαι και εγώ που πήγα από xtrv (είχα κάποια προβλήματα) σε στοκ.
  10. Ρε παίδες αν δείτε παλαιότερο post μου, θα δείτε ότι έβαλα τη sim σε κινητό 30ετιας με κουμπιά (το θρυλικό Νokia 3210) και μου έβγαζε συνέχεια το ίδιο μυνημα και είχα την ίδια χρέωση σε κινητό που δε είναι ούτε 2G από τη μάνα του. Να πάτε στη wind και να τα σπάσετε όλα. Το πρόβλημα λύνεται μόνο αν έχετε mb στη κάρτα ή αν αλλάξετε το apn όπως συνιστούν παραπάνω.
  11. Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κανείς γιατί δε δουλεύει η κοινοποίηση τοποθεσίας όταν είναι στην εξοικονομηση ενέργειας? Στα xiaomi και huawei δουλεύει κανονικά. Στα 2 Samsung s7 των παιδιών δε μου δουλεύει. Τι παίζει? Είναι κάποια άλλη ρύθμιση? Στο ρυθμίσεις Google όλα είναι εντάξει αλλά δεν έχω την τοποθεσία των παιδιών με WiFi ή με δεδομένα ανοιχτά! Αυτό που δε θέλουν τα παιδιά είναι να μην τους αυξήσω την κατανάλωση της μπαταρίας. Για αυτό δε θέλουν να βλέπουν ανοικτό το διακόπτη "Θέση". Στα xiaomi - huawei ο διακόπτης ονομάζεται "GPS" και ακόμα και όταν είναι κλειστός έχω κοινοποίηση τοποθεσίας. 1.Στα Samsung πρέπει να είναι οπωσδήποτε ανοιχτός για να έχω κοινοποίηση τοποθεσίας στους χάρτες ? 2. Αν το ρυθμίσω στην εξοικονομηση μπαταρίας έχω σημαντικά λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας από την υψηλή?
  12. Ίσως είχες κατεβάσει κάποια εφαρμογή WiFi, ίσως.... ποιος ξέρει. Και εγώ είχα την 10.1 και πέρασα την 10.2 με fastboot rom όμως και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Μη γυρίσεις στην 10.1 δεν αξίζει. Η 10.2 είναι καλύτερη της. Τώρα αν θες να γυρίσεις σε 9 δε ξέρω. Επειδή όμως ούτως ή άλλως θα γυρίσεις με fastboot rom, δώσε άλλη μια καθαρή ευκαιρία στη 10.2.
  13. Νομίζω όμως ότι η ταχύτητα φόρτισης είναι πολύ μα πολύ αργή.Τουλαχιστον αυτό έπαθα εγώ με ένα μαγνητικό καλώδιο και μάλιστα Baseus. Εσυ τι έχεις παρατηρήσει? Τι μάρκα μαγνητικό σου έδωσε?
  14. nutrialex

    Lenovo P70t

    Παιδιά ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Ενώ τηρησα ευλαβικά τις οδηγίες του userxp έκανα την ακόλουθη μ@λ@κία. Είχα 2 αρχεια μεσα στην sd, το αρχείο της rom και το patch για τα sms και καταλάθως ειχα περάσει το αρχείο των sms αντί για της rom. Έκανα επαναφορά σε recovery και πέρασα ξανα τη rom και όλα καλά. Το τηλέφωνο μπουτάρει αυτή τη στιγμή. Ανυπομονώ να τη λειτουργήσω. Ευχαριστώ userxp, mamian
  15. nutrialex

    Lenovo P70t

    Παιδιά έκανα τα ακόλουθα βήματα και έχει κολλήσει στο σήμα της "Lenovo" και δεν ανοίγει. Τι να κάνω? LENOVO P70a Οδηγίες εγκατάστασης - (γράμμα-γράμμα) [Για ότι έχουμε ήδη εγκαταστήσει, "πηδάμε" το αντίστοιχο βήμα] 1. Εγκαθιστούμε τους drivers (οδηγίες σε αυτό το post -> Μέρος 2ο). 2. Αν "φοράμε" 32 bit (οι εργοστασιακές ROM είναι 32 bit), κατεβάζουμε και εγκαθιστούμε αυτή τη ROM (P70A_AOSP_5.1_64bit_v2 ή οποιαδήποτε ROM 64 bit με χρήση flashtool) σύμφωνα με αυτό το post -> Μέρος 3ο. [Αυτό το βήμα το κάνουμε ΜΙΑ φορά και αφορά στην "μετατροπή" του κινητού μας σε 64 bit. Μετά την εγκατάσταση, θα έχουμε 64 bit κινητό, root και custom recovery TWRP.] Τώρα μπορούμε να εγκαταστήσουμε όποια άλλη 64 bit ROM θέλουμε, πολύ εύκολα μέσω TWRP. 3. Εγκατάσταση των αρχείων που έχουμε κατεβάσει από παραπάνω: 1) Μπαίνουμε σε λειτουργία ανάκτησης (recovery mode - TWRP) 2) Κάνουμε Wipe - Advanced wipe - [τα εξής 5: Dalvik, Cashe, Data, Internal Storage -System ] 2) (και μισό) Ξανακάνουμε επανεκκίνηση σε recovery mode (TWRP) αγνοώντας το warning. 3) Install zip το αρχείο MIUI Android 5.0 - x64 v6.12.15 που έχουμε κατεβάσει από παραπάνω. [Αν δεν βλέπουμε το αρχείο, πηγαίνουμε Select Storage -> SDCard] Στο βήμα 2 και μισό έκανα back- back και μετα έκανα install την MIUI. Δεν έκανα δηλαδή επανεκίννηση σε TWRP. Nόμισα οτι ειναι το ίδιο.
  16. nutrialex

    Lenovo P70t

    @userxp ΟΚ Ευχαριστώ. Κάτι άλλο τωρα, στο παραπάνω λινκ (το 2ο που έβαλες απο το xiaomi.eu) έχει όλες τις miui roms. Μπορούμε να βάλουμε στο P70a όποια rom θέλουμε εκτός απο την 6.12.15 που σου ζήτησα? Επίσης να ρωτήσω : Στο 4pda.ru βρήκα δικό σου ποστ με ημερομηνία 3 Ιανουαρίου 2107 με την 6.12.29 . Να κατεβάσω αυτή αντί για την 6.12.15?
  17. nutrialex

    Lenovo P70t

    Καλησπέρα #userxp. Υπάρχει πουθενα διαθέσιμη η 5.0.2 χ64 beta 6.12.15 γιατι (οπως μας το είπες) δεν υπαρχει πλεον στον σέρβερ του yadi ?
  18. Ρε παιδιά , όταν φεύγουμε απο Free2Go (για παιδικο νούμερο) προς τα που πάμε για οικονομικούς λόγους όταν οι γονείς έχουν WIND?
  19. Καλά, μονο εγω εδω μέσα σκέφτηκα να βάλω τη κάρτα 4G free2go σε κινητό symbian Nokia 3210 (δεν είναι ουτε καν 3G) να δώ τι θα γίνει? Έκπληξη! Οι χρεώσεις συνεχίστηκαν κανονικά για κάθε μέρα που το άνοιγα. Ποιο Android λοιπόν και κουραφέξαλα.
  20. Αγορά από εδώ & βάλτο μόνος σου.
  21. Και με αλλαγή region μου βγάζει την 8.2.2.0
  22. Μπορεί κάποιος να δώσει κανένα bigota link να κατεβάσουμε την 8.2.4.0 γιατί ουτε εδω http://en.miui.com/download-309.html#468 τη βλεπω ουτε το update του κινητού τη βλέπει.
  23. ΟΧΙ βεβαια. Αν δεν υπάρχει άλλη κεραία, δε θα πιάνεις τίποτα. VoLTE είναι το "Voice over LTE" H δυνατότητα δηλαδή να έχεις ιντερνετ (δεδομένα) ταυτόχρονα με τηλεφωνική κλήση. Είναι χρήσιμο όταν έχεις κάνει tethering σε κάποιο laptop για παραδειγμα. Μπορείς να μιλάς έτσι στο κινητό και ταυτόχρονα να κάνεις κάποια ανζήτηση στο google, σερφάρεις, ή έχεις SKYPE ανοιχτό κλπ.
  24. GOLD βέβαια. Μόνο αυτό υπάρχει. ΟΧΙ χθές το βράδυ το πήραμε. Το σετάρισα χθές και ... σήμερα το παληκάρι που το πήρε έφυγε με το πρωινό για Άνδρο και με ενημέρωσε ότι (ως κάτοχος του Mi5 Global που δεν είχε Β20 και συνεπώς όχι 4G εκεί) ότι με αυτό έχει 4G κανονικά στο νησί. :rolleyes:
  25. Μολις το πηρα στα 249€ για ενα φιλο απο wellcomestores στη πλατεία της Νεας Σμύρνης. (Έχει αλλα δυο κομμάτια). Το κινητό τελειο. Β20 κανονικα. Πανέμορφο κινητό και στιβαρό. Το ζήλεψα εγω με το Νote 3.
×
×
  • Create New...