konstantinoslp Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Οκέϊκ φίλτατε σε ευχαριστώ πολύ ;) Και η κάρτα sd καταλαμβάνει τη sim 2 σε περίπτωση που θέλεις έξτρα μνήμη έτσι; Δεν έχει ξεχωριστή υποδοχή; Ναι, είναι "υβριδικό". :p Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Οκέϊκ φίλτατε σε ευχαριστώ πολύ ;) Και η κάρτα sd καταλαμβάνει τη sim 2 σε περίπτωση που θέλεις έξτρα μνήμη έτσι; Δεν έχει ξεχωριστή υποδοχή; Σωστά! Βέβαια είδα σε ένα post, ένα μέλος να έχει περασμένη και τις δύο sim και την κάρτα μνήμης. Κάποια στιγμή λέω να το δοκιμάσω και εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samkom Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος μία εβδομάδα του mate8. όλα καλά και ωραία.Σήμερα όμως παρατήρησα ότι όταν θέλω να το χρησιμοποιήσω ως wifi spot , ενώ το βρίσκει το τάμπλετ και κάποιο άλλο τηλ δεν μπορούν να συνδεθούν μαζί του (αποθηκευμένο ασφαλές). Τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 παρατηρησα σημερα οτι πλεον δεν εμφανιζεται η φωτο του καλουντος στο στρογγυλο σημειο κατα την κληση μονο, αλλα βγαινει η φωτο καλυπτοντας ολη την οθονη Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Χτες η cosmote με εσκισε...Νομιζα οτι ειχε προβλημα το κινητο και του εκανα restore μεσω twrp ενα παλιοτερο backup να δω αν δουλευε, εχοντας ξεχασει απο τα νευρα μου να κρατησω το τωρινο backup αναγκαστηκα να περασω την 321 (ειχα μεινει με την 180 πολλους μηνες επρεπε) και το εστησα βεβαια απο την αρχη. Οποιος δεν εχει μυαλο... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 παρατηρησα σημερα οτι πλεον δεν εμφανιζεται η φωτο του καλουντος στο στρογγυλο σημειο κατα την κληση μονο, αλλα βγαινει η φωτο καλυπτοντας ολη την οθονη Όταν παίρνεις εσυ τηλεφωνο δείχνει την εικόνα αυτου που καλεις σε μικρο στρογγυλό πλαισιο,σε αντιθεση οταν σε καλουν δειχνει την εικονα σε full screen. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Όταν παίρνεις εσυ τηλεφωνο δείχνει την εικόνα αυτου που καλεις σε μικρο στρογγυλό πλαισιο,σε αντιθεση οταν σε καλουν δειχνει την εικονα σε full screen. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι αυτο εννοω Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Ναι αυτο εννοω Αυτη ειναι η νορμαλ συμπεριφορα του τηλεφωνου. Αν σου κανει αυτο που λεει ο pafimal τοτε δεν εχεις θεμα... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Καλησπέρα Παιδιά, έχει παρατηρήσει κανείς Όταν σερφάρει στο facebook κάι παει να ανοίξει ενα εξωτερικό λινκ να σκοτεινιάζει η οθόνη; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Καλησπέρα Παιδιά, έχει παρατηρήσει κανείς Όταν σερφάρει στο facebook κάι παει να ανοίξει ενα εξωτερικό λινκ να σκοτεινιάζει η οθόνη; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι. Σε ποιο browser το ανοιγεις? (εγω χρησιμοποιω το metal) Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Οχι. Σε ποιο browser το ανοιγεις? (εγω χρησιμοποιω το metal) Εχω τον chrome browser default και οταν ανοιγω απο το facebook ενα λινκ οποιο και να ειναι αυτο ειτε πολιτικο ειτε αθλητικο μου χαμηλωνει αυτοματα την φωτεινότητα,δεν ξερω τι να πω... Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Μου του κάνει κι εμένα από την πρώτη μέρα με τον chrome.Η αλήθεια είναι πως δεν έχω βάλει άλλον browser για να δοκιμάσω κι εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Εχω τον chrome browser default και οταν ανοιγω απο το facebook ενα λινκ οποιο και να ειναι αυτο ειτε πολιτικο ειτε αθλητικο μου χαμηλωνει αυτοματα την φωτεινότητα,δεν ξερω τι να πω... Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν χρησιμοποιω chrome. Μονο CM/UC Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Σωστά! Βέβαια είδα σε ένα post, ένα μέλος να έχει περασμένη και τις δύο sim και την κάρτα μνήμης. Κάποια στιγμή λέω να το δοκιμάσω και εγώ... Στο xda ένας καμένος το έκανε αφού έκαιγε την sd και χρησιμοποιούσε και ψαλίδι, κόλα κλπ . Δεν τα κλαις τα 400-500 που σκας για το τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Στο xda ένας καμένος το έκανε αφού έκαιγε την sd και χρησιμοποιούσε και ψαλίδι, κόλα κλπ . Δεν τα κλαις τα 400-500 που σκας για το τηλέφωνο? Εγώ πίστευα ότι η τροποποίηση έχει να κάνει μόνο με την "καταστροφή" της sd και όχι του κινητού. Δηλαδή, κόβω τόσο την sd, κολλάω την sim και έχω μία ενιαία sim-sd. Αν είναι να "βραχυκυκλώσει" το κινητό, δεν το δοκιμάζω. Μου φτάνουν τα gb που έχει η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 (edited) Απο οταν εβαλα την 321 το κινητο πεταει σε διαρκεια μπαταριας. 2 μερες σχεδον με 5-6 ωρες sot και κανενα διωρο ομιλια. Τωρα ειμαι 3μερες (76ωρες) με 4 ωρες sot κ 3 ωρες ομιλια... Απιστευτο... Edited August 9, 2016 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Απο οταν εβαλα την 321 το κινητο πεταει σε διαρκεια μπαταριας. 2 μερες σχεδον με 5-6 ωρες sot και κανενα διωρο ομιλια. Τωρα ειμαι 3μερες (76ωρες) με 4 ωρες sot κ 3 ωρες ομιλια... Απιστευτο... Kινεζος AL-10? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Kινεζος AL-10? AL10 με L29 rom... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radioforce1 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Εμενα μου εμφανιζει ενα περιεργο προβλημα. Το λειτουργω με 2 σιμ. Στην καρτα που επιλεγω να εχει το 4g εχει πολυ μετριο σημα και χανω συνεχεια κλησεις. Εχει συμβει και σε αλλους αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Αν έχεις κοσμοτε το κάνει και σε εμένα όταν έχεις 4g δεν είναι και ότι καλύτερο για κλήσεις. Αυτό ισχύει γενικά και δεν είναι θέμα συσκευής. Φυσικά για τον λόγο ότι κάποιος θα βγει και θα πει ότι δε εμένα δεν έχει κανένα πρόβλημα η ότι σε εμένα το μακρι και το κοντό του να ξέρουμε ότι παίζει σημαντικό ρόλο η περιοχή που συμβαίνει αυτό σε άλλη περιοχή μπορεί να είναι καμπάνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Ρε παιδια πραγματικα. Τι σας χρειαζεται το 4G? Απο το 2012 που εχω κινητο 4G παντα κλειστο το εχω. Μονο αν θελω να κανω κανενα download με απειρη ταχυτητα... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Ρε παιδια πραγματικα. Τι σας χρειαζεται το 4G? Απο το 2012 που εχω κινητο 4G παντα κλειστο το εχω. Μονο αν θελω να κανω κανενα download με απειρη ταχυτητα... Πραγματικά δεν το χω χρησιμοποιήσει ούτε 1,5 λεπτό τόσα χρόνια. Πιο ρουφήχτρα σε μπαταρία δεν υπάρχει. Καταλαβαίνω, φυσικά, όσους το χρησιμοποιούν αλλά τα σημεία 4G είναι λίγα στην Ελλάδα ενώ το 3G πιάνει αξιοπρεπείς ταχύτητες για να κάνεις άνετα τη δουλειά σου. :) Εστάλη από το Mate 8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Ρε παιδια πραγματικα. Τι σας χρειαζεται το 4G? Απο το 2012 που εχω κινητο 4G παντα κλειστο το εχω. Μονο αν θελω να κανω κανενα download με απειρη ταχυτητα... Πραγματικά δεν το χω χρησιμοποιήσει ούτε 1,5 λεπτό τόσα χρόνια. Πιο ρουφήχτρα σε μπαταρία δεν υπάρχει. Καταλαβαίνω, φυσικά, όσους το χρησιμοποιούν αλλά τα σημεία 4G είναι λίγα στην Ελλάδα ενώ το 3G πιάνει αξιοπρεπείς ταχύτητες για να κάνεις άνετα τη δουλειά σου. :) Πάντως, πλέον τα σημεία με 4G (τουλάχιστον με cosmote), δεν είναι καθόλου λίγα. Επίσης, κάντε τις δοκιμές σας, αν θέλετε, μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Πάντως, πλέον τα σημεία με 4G (τουλάχιστον με cosmote), δεν είναι καθόλου λίγα. Επίσης, κάντε τις δοκιμές σας, αν θέλετε, μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα. :) Ενταξει για δοκιμες το εχω ανοιξει εχω δει μεχρι 90mbps... Τι να το κανω ομως για απλο browsing/mail/fb/gps? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Ενταξει για δοκιμες το εχω ανοιξει εχω δει μεχρι 90mbps... Τι να το κανω ομως για απλο browsing/mail/fb/gps? Όχι, δεν εννοώ τέτοιες δοκιμές. Υπάρχουν περιοχές που έχω διαπιστώσει, καλύτερη κατανάλωση με 4g από ότι με 3g, ή έστω όχι χειρότερη. Δεν λέω ότι συμβαίνει παντού, γι'αυτό λέω κάντε τις δοκιμές σας και διαπιστώνετε ιδίοις όμμασι τι συμβαίνει, αλλά πλέον δεν είναι θέσφατο ότι το 3g καίει λιγότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts