apostol70 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Την έχω δει απλά στο android υποστηρίζει και ήθελα να δω αν γίνεται πριν την αγοράσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Την έχω δει απλά στο android υποστηρίζει και ήθελα να δω αν γίνεται πριν την αγοράσω Όταν την κατεβάσεις σου δίνει τη δυνατότητα να την δοκιμάσεις για 30 μέρες. Για τσέκαρέ το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Πρόβλημα με τους χάρτες.δεν βρίσκει την τοποθεσία μου με τίποτα.με 3g και την τοποθεσία ενεργά.είναι bug?Το here maps δουλεύει κανονικά και βλέπει τοποθεσία αλλα με τα 10 θα σταματήσει να λειτουργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Όταν την κατεβάσεις σου δίνει τη δυνατότητα να την δοκιμάσεις για 30 μέρες. Για τσέκαρέ το. νομιζω είναι 7 μερες δωρεαν με φωνητικη. Μετα μουγκα. Εκτος και αν αλλαξε ο χρονοσ δοκιμης σε 30 μερες, το ειχα τσεκαρει πριν 2 μηνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 νομιζω είναι 7 μερες δωρεαν με φωνητικη. Μετα μουγκα. Εκτος και αν αλλαξε ο χρονοσ δοκιμης σε 30 μερες, το ειχα τσεκαρει πριν 2 μηνες. 7 μέρες δίνει. Η καθοδήγηση είναι απλή στριψε δεξια αριστερά χωρίς να λέει οδούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Πρόβλημα με τους χάρτες.δεν βρίσκει την τοποθεσία μου με τίποτα.με 3g και την τοποθεσία ενεργά.είναι bug?Το here maps δουλεύει κανονικά και βλέπει τοποθεσία αλλα με τα 10 θα σταματήσει να λειτουργει Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Δεν κλειδώνει με τίποτα το Gps, ούτε με ενεργοποιημένο το 3G. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Αναφορά στην εφαρμογή Maps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Δεν κλειδώνει με τίποτα το Gps, ούτε με ενεργοποιημένο το 3G. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Αναφορά στην εφαρμογή Maps Σε ποιο τηλέφωνο γιατί εμένα στο 640 κλειδώνει γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Σε ποιο τηλέφωνο γιατί εμένα στο 640 κλειδώνει γρήγορα. Κλειδώνει απλά με ενεργοποιημένο το GPS ή και το 3G ανοιχτό? Νοκια 730. Με άλλη εφαρμογή χαρτών πάντως, βρίσκει αμέσως την θέση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Έκανα hard reset και τα ξαναπέρασα.. Πλέον το GPS κλειδώνει, αλλά, με Here maps, region Ελλάδα και γλώσσα συσκευής τα Αγγλικά, δεν έχω φωνητική πλοήγηση.. Τι συμβαίνει? Νόμιζα ότι το θέμα αυτό το είχε μόνο με την εφαρμογή Maps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Έσβησα κατά λάθος το here map ξέρει κανεις που Μπεννα του βρω για να τους κατεβάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Έσβησα κατά λάθος το here map ξέρει κανεις που Μπεννα του βρω για να τους κατεβάσω Τι να το κάνεις. Τέλος του μήνα σταματά να λειτουργεί έτσι και αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 (edited) Απο εκείνη την ημερομηνία και μετά δεν θα δουλεύουν οι here drive καθόλου ή δεν θα μπορείς να τους κατεβάσεις ; Edited June 19, 2016 by ampalos95 Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Στίγμα από το WhatsApp που μου έστειλαν σήμερα, άνοιξε κανονικά στους ενσωματωμένους χάρτες και πήρε μπρος η πλοήγηση. Καλή φάση...στα 8.1 με HERE αυτό δεν ήταν εφικτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Απο εκείνη την ημερομηνία και μετά δεν θα δουλεύουν οι here drive καθόλου ή δεν θα μπορείς να τους κατεβάσεις ; Από ότι θυμάμαι νομίζω δεν θα λειτουργούν καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Επιτέλους το αναμενόμενο update στη εφαρμογή Maps :) Σούπερ! :clap: Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Όλα καλά με την καινούργια εφαρμογή αλλά το μοναδικό κακό είναι ότι για διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις που δεν τις θεωρούν κύρια αγορά τους δεν έχουν περάσει ακόμα τις πληροφορίες τρανσιτ για δημόσιες συγκοινωνίες που είχε η προηγούμενη έκδοση του χάρτη. Δεν είναι bug γιατί πχ για Μαδρίτη Λονδίνο κτλ υπάρχουν αλλά για πόλεις όπως Αθήνα , Κωνσταντινούπολη κτλ. γιοκ. Ελπίζω με το feedback να μην μας "ξεχάσουν". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 εγω το μονο θεμα που εχω ειναι το αυτοματο ζουμ. δουλευει μεν αλλα οχι τελεια. σε σημεια που κανεις πολλα ζικ ζακ ξερω γω, αντι να ζουμαρει φουλ και να στο δειχνει τελεια, το εχει πιο μικρο τον χαρτη. ισως να φταιει κλαι το οτι γραφει πανω πανω τις διυθυνσεις και κοβει απο το χαρτη. δεν φευγει αυτο? επισης αμα παρακουσεις πολλες φορες τις οδηγιες του, απο ενα σημειο και μετα σταματα την επαναδρομολογηση και ξανα ψαχνει ολη τη διαδρομη απο την αρχη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 επισης σημερα ειδα πως καποιες φορες τρωει σκαλωμα και αργει να καταλαβει οτι εχω φυγει απο τη διαδρομη που μου δειχνει για να κανει επαναδρομολογηση. και αν ειμαι σε στενα δειχνει αλλα νταλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggef1973 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Εντυπώσεις:δεν λειτουργεί η ενημέρωση της κίνησης ενώ έχεις προγραμματίσει μια διαδρομή. Μεγάλη απογοήτευση. Δεν μπορώ με τίποτα να προσθέσω αγαπημένες τοποθεσίες. Και το χειρότερο μέσα σε στενά αποπροσανατολίζεται. Σε here όλα λειτουργούσαν τέλεια. Και φυσικά δεν έχει driving mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 (edited) Εντυπώσεις:δεν λειτουργεί η ενημέρωση της κίνησης ενώ έχεις προγραμματίσει μια διαδρομή. Μεγάλη απογοήτευση. Δεν μπορώ με τίποτα να προσθέσω αγαπημένες τοποθεσίες. Και το χειρότερο μέσα σε στενά αποπροσανατολίζεται. Σε here όλα λειτουργούσαν τέλεια. Και φυσικά δεν έχει driving mode. Στο πρώτο συνημμένο βλέπεις την κίνηση στον δρόμο, στο δεύτερο το driving mode. To δοκίμασα και με διαδρομή κανονικά μου τα δείχνει. Είσαι σίγουρος πως έχεις την τελευταία ενημέρωση (5.1606.1671.0)? Αγαπημένα προσθέτεις αφού πρώτα ψάξεις την διεύθυνση ή περιοχή που θέλεις και μετά πατάς save στο αστέρι ακριβώς κάτω από την αναζήτηση. Edited June 30, 2016 by AgelosMo Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggef1973 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Στο πρώτο συνημμένο βλέπεις την κίνηση στον δρόμο, στο δεύτερο το driving mode. To δοκίμασα και με διαδρομή κανονικά μου τα δείχνει. Είσαι σίγουρος πως έχεις την τελευταία ενημέρωση (5.1606.1671.0)? Αγαπημένα προσθέτεις αφού πρώτα ψάξεις την διεύθυνση ή περιοχή που θέλεις και μετά πατάς save στο αστέρι ακριβώς κάτω από την αναζήτηση. Καλημέρα. Εννοούσα την απλή λειτουργεία οδήγησης χωρίς προορισμό. Να σου δείχνει το βέλος και την τοποθέτηση στο δρόμο. Όσο για την κίνηση εννοούσα κατα την διάρκεια της οδήγησης να σου εμφανίζει την κίνηση στον δρόμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Καλημέρα. Εννοούσα την απλή λειτουργεία οδήγησης χωρίς προορισμό. Να σου δείχνει το βέλος και την τοποθέτηση στο δρόμο. Όσο για την κίνηση εννοούσα κατα την διάρκεια της οδήγησης να σου εμφανίζει την κίνηση στον δρόμο. Για το πρωτο ναι βλακεια που δεν υπαρχει σαν λειτουργια. Για το δευτερο δεν ξερω κατα ποσο υποστηριζεται στην Ελλαδα κι αν υποστηριζεται σε ολες τις περιοχες κλπ. Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Για το πρωτο ναι βλακεια που δεν υπαρχει σαν λειτουργια. Για το δευτερο δεν ξερω κατα ποσο υποστηριζεται στην Ελλαδα κι αν υποστηριζεται σε ολες τις περιοχες κλπ. Για το δεύτερο, Θεσσαλονίκη τουλάχιστον, όταν υπολογίζει διαδρομή σου βάζει μέσα και την κίνηση. Με είχε αφήσει εντελώς .... όταν για την ίδια διαδρομή την μία μέρα μου έβγαλε 18 λεπτά και μέτρια κίνηση και την επόμενη 26 λεπτά βαριά κίνηση και έπεσε μέσα στον χρόνο (και την κίνηση φυσικά) και τις δύο φορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Καλημέρα. Εννοούσα την απλή λειτουργεία οδήγησης χωρίς προορισμό. Να σου δείχνει το βέλος και την τοποθέτηση στο δρόμο. Όσο για την κίνηση εννοούσα κατα την διάρκεια της οδήγησης να σου εμφανίζει την κίνηση στον δρόμο. Με συγχωρείς, δεν το κατάλαβα γιατί δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ σαν λειτουργία στο HERE. Στο δεύτερο εδώ στα Ιωάννινα μια χαρά το υπολογίζει αφού κάθε πρωί μου πετάει μήνυμα η Cortana σχετικά με το πόση ώρα χρειάζομαι, ανάλογα με την κίνηση, για να πάω στη δουλειά μου. Δηλαδή κάθε πρωί ανοίγει μόνο του το Maps, και μου ενεργοποιεί την διαδρομή (εάν θέλω 30 λεπτά, μου πετάει ειδοποίηση 35 λεπτά πιο πριν). Ίσως να θέλει κάποια επιλογή? Δεν ξέρω να σου πώ. Πάντως να πώ το παράπονο μου, δεν μου βρίσκει κάποιους προορισμούς που θέλω. Κυρίως όταν του βάζω μαγαζιά. Καταλαβαίνω ότι είμαι σε μια επαρχιακή πόλη, αλλά στα Google Maps μου τα βρίσκει όλα κατευθείαν. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts