stred Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 η κάμερα σε συνθήκες φωτισμός δωματίου απόγευμα είναι καλή? Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 μολις παρελαβα..μπορει να μου πει καποιος ο φορτιστης που ειχε στη συσκευασια ποσα mAh ειναι? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Το λέει σίγουρα κάπου πάνω στον φορτιστή (μικρά γκρι γραμματάκια λογικά). Εκεί που λέει Output είναι τα Ah που "βγάζει" ο φορτιστής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Το λέει σίγουρα κάπου πάνω στον φορτιστή (μικρά γκρι γραμματάκια λογικά). Εκεί που λέει Output είναι τα Ah που "βγάζει" ο φορτιστής. βρε το ξερω που το λεει..απλα μου φαινεται απιστευτο οτι εχει τοσο μικρο φορτιστη ενω εχει 3600mAh μπαταρια Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Το κινητο τα σπάει ,γυρνάω σπίτι με 40-50% μπαταρία εκεί που με την ίδια χρήση σε nexus 5,G3,Samsung A5 είχα περίπου 10%-15% . Πραγματικά χαρούμενος με την επιλογή μου και περιμένω να βγουν τα back covers και καμία ωραία θήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Υπαρχει καποια ενδειξη για το ποτε θα το φερουν οι μεγαλες αλυσιδες καταστηματων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Λοιπόν Αυτό που παρατηρώ για τη μπαταρία είναι ότι έχει ανεξήγητη υψηλή κατανάλωση η "εκπομπή Κυψέλης".Πρώτη φορά το συναντάω σε κινητό.Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα; Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Λοιπόν Αυτό που παρατηρώ για τη μπαταρία είναι ότι έχει ανεξήγητη υψηλή κατανάλωση η "εκπομπή Κυψέλης".Πρώτη φορά το συναντάω σε κινητό.Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα; Ουσιαστικά είναι το radio signal του κινητού. Πιθανοί λόγοι: Κακό σήμα (π.χ. 4G) ή δεν το χρησιμοποιούσες καθόλου οπότε χωρίς οθόνη ανοιχτή κτλ, είναι λογικό να έχει το μεγαλύτερο ποσοστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Ουσιαστικά είναι το radio signal του κινητού. Πιθανοί λόγοι: Κακό σήμα (π.χ. 4G) ή δεν το χρησιμοποιούσες καθόλου οπότε χωρίς οθόνη ανοιχτή κτλ, είναι λογικό να έχει το μεγαλύτερο ποσοστό. το χρησιμοποιώ συνέχεια.το σήμα είναι όπως και στα άλλα κινητά που είχα..φέτος πέρασαν καμία 10αρια από τα χέρια μου.Πρώτη φορά είναι τόσο ψηλά η εκπομπή Κυψέλης Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Για όποιον ενδιαφέρεται το έχει στα Black Friday deals στο amazon.co.uk στις 200 λίρες. Και με μεταφορικά μαζί βγαίνει πιο φτηνό από το σκρουτζ απ' ότι βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Παιδιά το σκέφτομαι να αντικαταστήσει το Nexus 5 μου.. Σίγουρα θα κερδίσω σε μπαταρία, sd και ραδιόφωνο.. Μήπως όμως θα χάσω σε εμπειρία χρήσης..?? Δεν έχω διαβάσει κ τα καλύτερα για τον 615 κ πιστεύω πως είναι κατώτερος του 800αρι που φοράει το Nexus.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Είναι κατώτερος αλλά παραπάνω από επαρκής. Θα κερδίσεις στα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Γιατί κατώτερος; Μια χαρά κάνει τη δουλειά του Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Ο πιο αξιοπιστος τροπος να παρουμε το dual sim μοντελο παραμενει το expansys? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Το κινητό έχει έρθει επίσημα στην Ελλάδα; Ακούω πως όχι ακόμα, αλλά το Public του Συντάγματος το έχει εδώ και μέρες στα 399 ευρώ (κοντά στο X Style στα 599 ευρώ, που εμφανισιακά αν τα βάλεις δίπλα δίπλα δεν θα δεις διαφορά πλην της ελάχιστα πιο μεγάλης οθόνης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Γιατί κατώτερος; Μια χαρά κάνει τη δουλειά του Ε, όπως και να το κάνουμε, η σειρά 600 είναι κατώτερη από την 800.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Αλλο το "κατώτερος" (που ισχύει) και αλλο το "μια χαρα κανει τη δουλειά του" (που επισης ισχύει οπως ανέφερα). Σε ολα τα benches , ο 800/801 του ριχνει κανονικά ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpapachr Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 https://images.tapatalk-cdn.com/15/12/07/96acee4a37666cacf93ab18c8928df01.jpg Εντυπωσιακή η μπαταρία. Το screenshot είναι από το ΣΚ με light χρήση περίπου 1.5 ώρες screen on time, αλλά και μέτριο προς κακό σήμα και στις 2 sim. Θα το τραβήξω όσο πάει να δω αν θα κλείσει και 3η μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mogrey665 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Στην Βραζιλία και στην Ινδία ξεκίνησε το update της 6. Τώρα άμα είναι final release η soak test δεν γνωρίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Επιτέλους...Θέλω να δω τη μπαταρία με την 6 Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_kar Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Χτύπησα ενα σε μαύρακι. Μονο τα καλύτερα έχω να πω. Lag free βασικά και πολύ φωτεινή οθόνη με πολύ καλή αναπαραγωγή video. Μπαταρία δε ξέρω ακόμα αλλά φαίνεται τουμπανο. Παράθεση :food: www.chefsunderground.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Χτύπησα ενα σε μαύρακι. Μονο τα καλύτερα έχω να πω. Lag free βασικά και πολύ φωτεινή οθόνη με πολύ καλή αναπαραγωγή video. Μπαταρία δε ξέρω ακόμα αλλά φαίνεται τουμπανο. Καλοδούλευτο! Ποιό κινητό είχες πριν από αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_kar Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 (edited) Καλοδούλευτο! Ποιό κινητό είχες πριν από αυτό; Moto g 2nd gen 4g και note 2 Edited December 28, 2015 by filippos_kar Παράθεση :food: www.chefsunderground.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Πάντως εμένα Για κάποιο περίεργο λίγο έχει αυξηθεί η αυτονομία τις τελευταίες μέρες....Ίσως κάποια κακογραμμενη εφαρμογή μου δημιουργούσε θέμα Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Σε τι επίπεδα είσαι δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts