Jump to content

lykourgos

Members
 • Δημοσιεύσεις

  274
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

About lykourgos

 • Ημ. Γέννησης 15/07/1988

Συσκευή

 • Συσκευή
  Google Pixel 7

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

lykourgos's Achievements

 1. Και στο απλό Pixel 7 μου καθυστερεί πολλές φορές στις κλήσεις και νομίζω πως οφείλεται στη μετάβαση από LTE σε 2G, αναλόγως περιοχής και ισχύος σήματος. Και οι χαμένες κλήσεις (όχι κατειλημμένος αλλά εκτός δικτύου) φαντάζομαι υπάρχουν για τον ίδιο λόγο.
 2. Χρόνος που απομένει: 12 μέρες and 19 ώρες

  • Πώληση
  • Καινούριο
  Πωλούνται τα κορυφαία bluetooth ακουστικά της Google, αχρησιμοποίητα και με σφραγισμένη τη συσκευασία τους. Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη (για άμεση συναλλαγή) αλλά στέλνω και πανελλαδικά, μετά από κατάθεση.

  150 €

  Θεσσαλονίκη

 3. Ανέφερα κάποια προβλήματα του Pixel 7 μου εδώ κι εδώ. Αντιμετωπίζετε κάτι απ΄ αυτά; Το θέμα του 7 Pro είναι πολύ πιο ενεργό.. Και σε συνέχεια των παραπάνω, αναφέρω 2 παράξενα προβλήματα-κολλήματα που δεν παρατηρήθηκαν ξανά: 1) Σε υπόγειο φιλικό σπίτι που δεν έχω σήμα ποτέ, μία (και μόνο μία) φορά έτυχε να δείχνει ότι έχει σήμα κανονικά αλλά προφανώς δε μπορούσα να κάνω/λάβω κλήση/SMS ούτε είχα δεδομένα. Όταν βγήκα έξω συνέχισε για αρκετή ώρα να έχει την ίδια εικόνα μέχρι που δοκίμασα restart για να καταφέρει να ξανασυνδεθεί στο δίκτυο. 2) Μία (και μόνο μία) φορά έφτασα στη δουλειά και το κινητό φαινόταν ακόμα συνδεδεμένο στο wi-fi του σπιτιού.
 4. Συσκευή: Pixel 7 Root: Όχι OS: Android 13 stock - Security Patch Ιανουαρίου 2023 Φυσική SIM eSIM Πάροχος: Cosmote - Επιλεγμένο δίκτυο: 4G (LTE) - Προτιμώμενος τύπος δικτύου από το μενού *#*#4636#*#*: GSM/WCDMA/LTE (PRL) - Ανοιχτά data: Ναι - Λειτουργία Allow 2G: Ναι - Επιπλέον ρυθμίσεις: Adaptive connectivity: OFF, Enable DSDS: OFF (από το μενού *#*#4636#*#*), δοκιμή με προτιμώμενο δίκτυο το 5G (μπας και αλλάζει κάτι). Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα καινούρια SIM ή άλλο πάροχο. Το κινητό ήταν προ-παραγγελία από amazon.de, από την αρχή έχω θέματα με χαμένες κλήσεις και ρομποτική φωνή σε κλήσεις 20+ λεπτών. Οι χαμένες κλήσεις παρατηρώ ότι συμβαίνουν συνήθως σε περιοχή με κακό σήμα (πχ σπίτι μου). Kατά την κλήση η μετάβαση από LTE σε 2G πολλές φορές αργεί και έχει τύχει κάποιες φορές να κολλήσει χωρίς σήμα-σύνδεση στο δίκτυο μέχρι να κάνω restart ή airplane mode on/off.
 5. Αυτό εννοώ, πχ έχοντας το κινητό στο γραφείο με ενεργοποιημένο wi-fi hotspot, βγαίνει το θαυμαστικό με φουλ σήμα και η σύνδεση στο internet στην άλλη συσκευή (πχ ένα λάπτοπ της δουλειάς) χάνεται. Χωρίς το hotspot δεν έχω ποτέ θέμα internet στο γραφείο. Άσχετο με τις κλήσεις το παραπάνω αλλά είναι ένα επαναλαμβανόμενο θέμα που μάλλον έχει να κάνει με τη συνδεσιμότητα της συσκευής, το οποίο δεν ξέρω αν είναι hardware ή software. Edit: δε δέχομαι κλήση τη στιγμή που βγαίνει το θαυμαστικό, δεν έχει να κάνει με την ανυπαρξία του VoLTE δηλαδή.
 6. Και στο δικό μου Pixel 7 (όχι Pro και χωρίς root) συχνά-πυκνά έχω θέμα με τις κλήσεις, με 1 φυσική SIM σε συμβόλαιο Cosmote. Από ρυθμίσεις έχω δοκιμάσει διάφορα που βρήκα στο internet αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Επίσης έχει τύχει κάποιες φορές να κολλήσει τελείως το σήμα και να μην ξανασυνδέεται, σε περιοχή με ασθενές σήμα και κατά την αλλαγή από LTE σε 2G. Και μετά χρειάζεται ή airplane mode ή reset για να επανασυνδεθεί κανονικά. Αστάθεια στο internet (με θαυμαστικό στο σήμα) έχω παρατηρήσει και με το wi-fi hotspot ανοιχτό.
 7. Σχετικά με την προ-παραγγελία και το δώρο, αν κατάλαβα καλά και από το διπλανό θέμα, παραγγέλνεις από amazon.de με ελληνική διεύθυνση παράδοσης και δηλώνεις γερμανική (πχ ενός συγγενή/φίλου) μόνο στο claim του δώρου στο https://promo-rewards.com/2022launch/de-DE και είναι οκ;; update: τελικά δεν κρατήθηκα, το παρήγγειλα (Pixel 7 128 GB Obsidian) κι ό,τι θέλει ας γίνει! Στο claim του δώρου θα δηλώσω γερμανική διεύθυνση ενός συγγενή και νομίζω ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα. Στην ολοκλήρωση της παραγγελίας έλεγε estimated delivery 26 Οκτωβρίου-02 Δεκεμβρίου αλλά μετά ήρθε νέο email με ημερομηνίες 22-27 Οκτωβρίου, παρέα με τα έξτρα που παρήγγειλα (φορτιστή και θήκη). Για Pixel 6a ξεκίνησα, εδώ κατέληξα.. : D
 8. Ποτέ δεν κατάλαβα αν η συμμετοχή από εμάς χωρίς Facebook ισχύει στους διαγωνισμούς εδώ. Όπως και να 'χει, ένα σχόλιο πάντα το αφήνω!
 9. Ελπίζουμε το Pixel 4a (αν και όταν βγει) να είναι το next big thing της σειράς..
 10. Σε μένα λέει 14 GB!
 11. Νέος κάτοχος κι εγώ, προερχόμενος από το αθάνατο μέχρι και σήμερα (σχεδόν δηλαδή, μιας και 1-2 οθόνες τις σπάσαμε..) LG Nexus 5X! Χωρίς πολλές απαιτήσεις στην καθημερινή χρήση, ελπίζω να ψάξω για το επόμενο σε 2+ χρόνια, απολαμβάνοντας μέχρι τότε την πολύ καλή κάμερα, την αξιοπρεπέστατη μπαταρία και το smooth λειτουργικό. Θα μιλούσα για το τέλειο (για μένα) κινητό αν είχε και notification led.. @admins Να προστεθεί το εικονίδιο της συσκευής στα διαθέσιμα avatar παρακαλώ! : Ρ
 12. Καλησπέρα, αν κάποιος αγοράσει από skroutzομάγαζο την έκδοση 4/64 (αυτή που φέρνει και η Info Quest), έχει την επίσημη υποστήριξη ή εξαρτάται από το μαγαζί; Επίσης, η Info Quest είναι πλέον αντιπρόσωπος ή μόνο διανομέας όπως παλιά; Ευχαριστώ!
×
×
 • Create New...