Jump to content

lpapachr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    174
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lpapachr

  • Ημ. Γέννησης 23/02/1972

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Verizon

lpapachr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. To 2XL δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου. Πέρυσι έφτασα στο παρά μισό να το πάρω δίνοντας το 1XL πίσω στο store για $410 αλλά με σταμάτησαν τα reviews για την οθόνη.
  2. Πρώην κάτοχος original Pixel XL, πήρα το 3 XL με preorder από το Google Store ( μένω Αμερική ). Υπέροχο σε όλα του. Feeling, κάμερα, οθόνη αλλά και μπαταρία σε τελείως άλλα επίπεδα με το παλιό XL. Ειδικά για την μπαταρία, το φορτίζω πλέον κάθε 2η μέρα. Πχ τώρα είναι σε 33 ώρες λειτουργία, 4 ώρες screen και είναι στο 29%. Άνετα 7-7.5 SOT με συνεχή χρήση. Μοναδικό 'θέμα' μέχρι στιγμής το memory management το οποίο σύμφωνα με τη google θα λυθεί με patch.
  3. To βασικό μου πρόβλημα ήταν ότι για να κάνω απλά πράγματα έπρεπε να έχω iTunes, iCloud, iWhatever. Ένα custom ringtone για να βάλεις πρέπει ή να το αγοράσεις από την apple ή να κάνεις ένα παπατζιλίκι με import στο itunes, rename σε ringtone, cut to 30 seconds και sync to phone. Μετά, το γενικό feeling του iphone μου φαίνεται εντελώς ανάποδο με αυτό που έχω συνηθίσει στο android. App switcher, app drawer, share, όλα υπάρχουν αλλά γίνονται με έναν τρόπο που δεν μου αρέσει και που τις περισσότερες φορές πρέπει να ψάξω για να βρω πως γίνεται κάτι. Το ότι δεν μπορούσα να έχω widgets και να κάνω customize τις home screens μου ήταν επίσης εκνευριστικό. * Όλα τα παραπάνω είναι εντελώς υποκειμενικά. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν χρήστες που δεν θα μπορούσαν να συνηθίσουν στο android θεωρώντας ότι το ios είναι πιο βολικό.
  4. Είμαι και εγώ κάτοχος του XL εδώ και μία βδομάδα. Προερχόμενος από Nexus 4 και Moto X Play, μετακόμισα στην Αμερική και εδώ είχα τους τελευταίους 3 μήνες ένα iPhone 6s εταιρικό. Δεν την πάλεψα με το ios και χτύπησα το Pixel. Δεν έχω λόγια για το κινητό. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή. ** Και για full google experience είμαι με project fi για provider....
  5. Εδώ μια νυχτερινή τραβηγμένη μέσα από το παράθυρο. Δεν έχω δει καλύτερες φωτογραφίες με κανένα κινητό. Ειδικά σε χαμηλό φωτισμό
  6. lpapachr

    Nova 4G

    Στο σπίτι μου στους Ν. Επιβάτες κοντά στην αστυνομία συνεχίζω να πιάνω από την απέναντι πλευρά του Θερμαϊκού. Αδύναμο 2G/4G πολλές φορές προβληματικό και για ομιλία. 3G ούτε για δείγμα. Αυτά στη βορινή πλευρά του σπιτιού. Από την άλλη μεριά, μηδέν.
  7. lpapachr

    Moto X Play

    Για βελτίωση της ήδη πολύ καλής μπαταρίας δοκιμάστε το aggressive doze και doze on the go του greenify. Αυτή τη στιγμή το doze στο android 6.0 ενεργοποιείται αν το κινητό μείνει κλειδωμένο και ακίνητο πάνω από 30 λεπτά. Στο 7.0 θα ενεργοποιείται αν μείνει κλειδωμένο πάνω από 5 λεπτά ακόμα και αν το έχουμε επάνω μας και κινούμαστε. Με το greenify το doze λειτουργεί όπως στο 7.0 Δεν χρειάζεται root και δουλεύει πραγματικά. Έχω δει βελτίωση πάνω από 25%.
  8. Άλλος ένας πολύ καλός διαγωνισμός. Καλή τύχη!
  9. lpapachr

    Nova 4G

    Επειδή κινούμαι συχνά εκεί που λες: Θέρμη γενικά καλό 4G Μέσα στην Περαία καλό 3G ( έχει κεραία δίπλα από τον ΟΤΕ ), στην παραλία πιάνει 4G από αεροδρόμιο αλλά όσο πας προς Ν. Επιβάτες ποιάνει μόνο από Καλαμαριά. Κάπου μεταξύ Ν. Επιβάτες - Αγία Τριάδα μπήκε κεραία 4G αλλά έχει μικρή εμβέλεια. πχ. Κοντά στην αστυνομία στους N. Επιβάτες δεν πιάνει. Γενικά στα σημεία που πιάνει από απέναντι, αν ανέβεις λίγο από παραλία δεν έχει ούτε 2G.
  10. Για το Πάσχα πήγα από Θεσσαλονίκη -> Προσοτσάνη ( Δράμα ). Από το Δερβένι και μετά παντού full σήμα 1G ( G σκέτο ). Στην Προσοτσάνη Full Edge από το Φαλακρό. Η αναβάθμιση στην Β. Ελλάδα πρέπει να γίνει άμεσα. Εννοείτε ότι εκεί όποιος θέλει internet στο κινητό δεν έχει wind.
  11. lpapachr

    Moto X Play

    Γενικά η 6.0.1 του έχει κάτσει καλύτερα από την 6.0 Και καλύτερη αυτονομία και λιγότερα μικροκολλήματα
  12. lpapachr

    Moto X Play

    Την 1η βδομάδα με την 6.0.0 είχα 2-3 φορές το θέμα με το wifi. Έκανα clear cache από την recovery και δεν ξαναπαρουσιάστηκε. Με την 6.0.1 συνεχίζω να είμαι οκ.
×
×
  • Create New...