Jump to content

alekan_1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    257
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About alekan_1

  • Ημ. Γέννησης 03/06/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

alekan_1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Συγγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί, την αναβάθμιση της εφαρμογής από πού την κάνουμε; Στο play store δεν μου λέει ότι υπάρχει αναβάθμιση.
  2. alekan_1

    OnePlus 7T

    Υπάρχει κι ένα πρόγραμμα στο play store, oxygen updater λέγεται, σε ειδοποιεί και σου κατεβάζει άμεσα τις νέες αναβαθμίσεις, πιο γρήγορα από ΟΤΑ
  3. alekan_1

    OnePlus 3

    Στο σκρουτζ μια χαρά το βρίσκεις το 7Τ. Από εκεί το πήρα κι εγώ προ ολίγων ημερών , το έκανα και register στο site της OnePlus , και όλα κομπλε. εξαιρετική συσκευή btw.
  4. alekan_1

    OnePlus 3

    Αν χρειάζεσαι αλλαγή μπαταρίας πάντως, επικοινώνησε απευθείας με την 1+. Το κόστος είναι λογικό και η εξυπηρέτηση καταπληκτική. Εγώ από επαρχία είχα μέσα σε μια βδομάδα το 3Τ έτοιμο με αλλαγή οθόνης και μπαταρίας στα χέρια μου. 100 ευρώ το κόστος και για τα 2. Η μπαταρία μόνο πρέπει να κοστίζει περίπου 30 κάτι ευρώ κομπλε τιμή με εργατικα και έξοδα αποστολής.
  5. alekan_1

    OnePlus 3T

    Αυτές τις μέρες ανέστησα το αγαπημένο 3Τ, το οποίο εδώ και κάποιους μήνες είχα στο συρτάρι λόγω τουμπας με την οποία έσπασε η οθόνη . Το πήρα απόφαση επειδή ήθελα να το δώσω στην κόρη για να αντικαταστήσει ένα Xiaomi 4X. Ήρθα λοιπόν σε επικοινωνία με την 1+, εξήγησα τι θέλω (αλλαγή οθόνης και νέα μπαταρία). Μου έστειλαν ετικέτα της ups, την πήγα στο κατάστημα Γενικής της πόλης μου, έφτασε Πολωνία την μεθεπόμενη. Το είδαν , μου έστειλαν mail ότι θα κοστίσει 100 ευρώ, πλήρωσα και προχώρησαν στην επισκευή. Σε 1 βδομάδα από την ημέρα της επαφής μου μαζί τους, το είχα πισω, σαν καινούριο. Το ξεκλειδωσα και πέρασα Havoc os Android 10 από το xda. Το κινητό πετάει και πάλι, τόσο που παραλίγο να το κρατήσω εγώ και να μη το δώσω στο παιδί. Αν το έχετε ήδη, δώστε μια ευκαιρία σε άλλη ROM, το αποτέλεσμα μπορεί να σας εκπλήξει.
  6. Και σε εμένα γίνεται συχνά στον chrome, όχι όσο πριν την ενημέρωση, αλλά γίνεται.
  7. To 10L σε Crazy Sunday στα 199€
  8. Όχι, global έχω (128αρι)
  9. Πολύ πιθανό σε global να μη χρειάζεται, εγώ το έβαλα έτσι κι αλλιώς. Πάντως όντως so far so good. Ευτυχώς γιατί είχα αρχίσει να σκέφτομαι μέχρι κι αντικατάσταση.
  10. Λοιπόν, είχα κάνει την 1η αναβάθμιση σε 10 η οποία μου είχε δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, κυρίως απόκρισης. Με hard reset είχε διορθωθεί κάπως η κατάσταση. Μπήκα με vpn Ινδίας και κατέβασα την τελευταία ενημέρωση τώρα που το είδα, ήδη το κινητό έχει συνέλθει κατά πολύ.
  11. Ισχύει, το έχουν κατεβάσει.
  12. Android one δεν σημαίνει παίρνω πρώτος τo major update. Σημαίνει συνεχίζω να παίρνω ενώ οι άλλοι δεν δίνουν πλέον. Στα security updates είμαστε φυσικά γρήγοροι.
  13. Οπότε εμείς με τα global, την παίρνουμε σταθερά πρώτοι
  14. Χαζευα λίγο στο νετ, βασικά έψαχνα για το changelog του patch Νοεμβρίου, δεν υπάρχει κάτι σημαντικό λοιπόν, αλλά βρήκα αυτή την αναφορά σχετικά: After examining the incremental OTA package, it is evident that Xiaomi bundled a new set of firmware, modem and bootloader in this build (V10.3.9.0.PFQMIXM). Perhaps the preparation for the upcoming major update? Only time will tell.
  15. Στα 170 πλέον στο σκρουτζ το 128αρι.
×
×
  • Create New...