kritikaros1 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Κι εμένα το κάνει αυτό χωρίς να έχω καταφέρει να βρω λύση... εμενα στην αρχη μου το εμφανιζε το μοβ και μετα παπαλα....πρεπει κατι να σκαλισεις στις ρυθμισεις.νομιζω πως εαν επιλεξεις να εμφανιζετε το μνμ που λαμβανεις(οχι οτι απλα ηρθε μνμ,αλλα και το περιεχομενο του μνμ)θα σου αναβοσβηνει κανονικα. Το ίδιο ακριβώς έχει συμβεί και στο δικό μου. Για περιπου 2 μήνες όλα αναβαν κανονικά στις ειδοποιήσεις,πλέον όμως όχι.Επίσης όσο είναι σε αδράνεια δεν βγαίνει ούτε το σήμα του viber στην μπάρα,πρέπει να μπω μέσα στην εφαρμογή ώστε να φορτώσει και να εμφανίσει τα ληφθέντα μηνύματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Το ίδιο ακριβώς έχει συμβεί και στο δικό μου. Για περιπου 2 μήνες όλα αναβαν κανονικά στις ειδοποιήσεις,πλέον όμως όχι.Επίσης όσο είναι σε αδράνεια δεν βγαίνει ούτε το σήμα του viber στην μπάρα,πρέπει να μπω μέσα στην εφαρμογή ώστε να φορτώσει και να εμφανίσει τα ληφθέντα μηνύματα... Αυτό με το σήμα του viber και το ότι δεν σου έρχονται αμέσως οι ειδοποιήσεις και πρέπει να μπεις μέσα για να δεις τα νέα μηνύματα διορθώνεται από τις ρυθμίσεις για εξοικονόμηση της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 καλησπέρα! Σκέφτομαι να πάρω το p8 lite. Ποια είναι τελικά τα σημαντικά αρνητικά αυτού του κινητού? αξίζει η αγορά του? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 καλησπέρα! Σκέφτομαι να πάρω το p8 lite. Ποια είναι τελικά τα σημαντικά αρνητικά αυτού του κινητού? αξίζει η αγορά του? Ευχαριστώ Πάρτo Όμως να είναι ALEL21, UNBRANDED Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Πάρτo Όμως να είναι ALEL21, UNBRANDED φίλε μου την έκδοση ALEL21 πως μπορώ να τη γνωρίζω εκ των προτέρων ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 φίλε μου την έκδοση ALEL21 πως μπορώ να τη γνωρίζω εκ των προτέρων ? Tα γράφει στο κουτί Unbranded πουλάνε public, wind, κωτσο. Αν είναι και άλλοι ας συμπληρώσουν οι φιλοι Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_T2008 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Tα γράφει στο κουτί Unbranded πουλάνε public, wind, κωτσο. Αν είναι και άλλοι ας συμπληρώσουν οι φιλοι Και το E-shop που το αγορασα εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Α, δηλαδή τα σκρουτζομάγαζα τα δίνουν branded? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 (edited) Το κινητο τα σπάει .Το χω εδω και 2 εβδομαδες.Κριμα που δε πηρα το Ρ8.Το theming ειναι ελευθερο εδω.οχι σα το samsung που ηθελε ροοτ.Σας παραθετω το θεμα so cool ,το οποιο το χω τροποποιησει με δικα μου εικονιδια,και διαφορες χρωματικες παραλλαγες απο photoshop. https://www.dropbox.com/s/hatuwjuqhugg8of/201508281031397718.hwt?dl=0 http://s21.postimg.org/z5p31cwon/Screenshot_2016_01_20_12_58_20.png free screen capture http://s21.postimg.org/amig6b2wn/Screenshot_2016_01_20_13_03_38.png how to do a screenshot on a pc Edited January 20, 2016 by therion1985 Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetosgr Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Πηγαίνοντας στο ελληνικό site της Huawei είδα αυτό... http://consumer.huawei.com/gr/mobile-phones/support/downloads/detail/ale_l21.htm?id=69344 Πριν το κατεβάσω, το έχει δεί κανείς να μας πει τι είναι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petroschelsea Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Είδα σήμερα ότι μου ήρθε ειδοποίηση για ενημέρωση λογισμικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Είδα σήμερα ότι μου ήρθε ειδοποίηση για ενημέρωση λογισμικού τι ενημερωση για 5.1.1 η κατι αλλο.εγω εχω την 170 αυτη τι γραφει που σου ηρθε Edited January 20, 2016 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petroschelsea Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Η 181. Το κινητό είναι της cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 (edited) Η 181. Το κινητό είναι της cosmote μαλιστα.εμενα ειναι αγορασμενο απο κοτσωβολο οποτε δεν ειναι απο παροχο.παντως παραμενει στην 5.0.2 δεν αλαξε τιποτα μαλλον.την κατεβασες στο κινητο η οχι για να μας πεις τι αλλαγες εχει Edited January 20, 2016 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Η 181. Το κινητό είναι της cosmote Η 181 ειναι η 5.1.1. ; Η καμια σχεση ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 (edited) Η 181 ειναι η 5.1.1. ; Η καμια σχεση ;αν την εβαλε στο κινητο ο φιλοςι που λεει οτι του ηρθε η αναβαθμιση τι εκδοση android γραφει οτι ειναι τωρα Edited January 20, 2016 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lap516 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Huawei: Σε δοκιμαστικό στάδιο η αναβάθμιση των Ascend Mate 7 και Huawei P8 lite σε Android 6.0 Marshmallow http://https://www.facebook.com/HuaweiRomania/photos/a.262206693844665.61508.234602006605134/965805720151422/?type=3&theater http://http://www.gsmarena.com/huawei_to_soon_start_testing_p8lite_marshmallow_update_in_europe-news-16182.php http://http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/huawei/huawei-%CF%83%CE%B5-%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-r10949 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petroschelsea Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Εκανα την ενημέρωση αλλά δεν είδα κάποια διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hobit Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 αν την εβαλε στο κινητο ο φιλοςι που λεει οτι του ηρθε η αναβαθμιση τι εκδοση android γραφει οτι ειναι τωρα Ηρθε και σε εμενα η 181.Ειναι 5.0.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petroschelsea Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Η 5.0.1. Δεν είχα δει ποια ήταν πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Οτι kαι να πάρεις από Ελλάδα/ΑΜΑΖΟΝ να είναι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ALE-L21 Επειδή διαβασα σε αυτο το νημα ότι πρεπει να παρουμε το ALE-L21 θα ηθελα να ξερω τι προβλημα εχει η εκδοση ALE-UL00 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Σήμερα παρέλαβα από γερμανό, και ήταν όντως ALE-L21. Το ανοιξα και είδα intro της Cosmote. Είναι branded τελικά; Μου έκανε αμέσως και αναβάθμιση στην 181 που είναι ή 5.0.1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeRDe Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Μετά απο ενα μηνα χρησης έχω τις εξης παρατηρησεις: 1) οι κάμερες είναι απαραδεκτες. Τέτοια ποιότητα εικόνας βρίσκεις σε κινητά με 5mp κάμερα χωρίς υπερβολή. Έχουμε περάσει κινέζικα απο τα χεριά μου με πολύ πιο ποιοτικες 8αρες κάμερες. Οχι 13αρα... 2) Η αυτονομία της μπαταρίας είναι επιεικώς απαράδεκτη. Μετά βιας 15 ώρες 3) Η ποιότητα κλήσης στην δικη μου ROM είναι ενοχλητικά κακή. (B170 dual sim). Χορεύει πάνω στο αυτί μου το HD voice και μάλιστα κατα την εναλλαγή χάνεις τον ήχο του άλλου με αποτέλεσμα να μην ακούς ολόκληρες λέξεις 4) Η οθόνη έχει μουντα χρώματα και τελείως αδύναμη φωτεινότητα. Το Y6 έχει καλύτερη οθόνη και είμαι πολύ πιο οικονομικη συσκευή 5) σε dual sim έχουμε μείνει στην έκδοση 5 αντί για 5.1 στα μονοκαρτα. Θέλω να ελπίζω ότι αυτό γίνεται λόγω επικείμενης αναβάθμισης σε Android 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Μετά απο ενα μηνα χρησης έχω τις εξης παρατηρησεις: 1) οι κάμερες είναι απαραδεκτες. Τέτοια ποιότητα εικόνας βρίσκεις σε κινητά με 5mp κάμερα χωρίς υπερβολή. Έχουμε περάσει κινέζικα απο τα χεριά μου με πολύ πιο ποιοτικες 8αρες κάμερες. Οχι 13αρα... 2) Η αυτονομία της μπαταρίας είναι επιεικώς απαράδεκτη. Μετά βιας 15 ώρες 3) Η ποιότητα κλήσης στην δικη μου ROM είναι ενοχλητικά κακή. (B170 dual sim). Χορεύει πάνω στο αυτί μου το HD voice και μάλιστα κατα την εναλλαγή χάνεις τον ήχο του άλλου με αποτέλεσμα να μην ακούς ολόκληρες λέξεις 4) Η οθόνη έχει μουντα χρώματα και τελείως αδύναμη φωτεινότητα. Το Y6 έχει καλύτερη οθόνη και είμαι πολύ πιο οικονομικη συσκευή 5) σε dual sim έχουμε μείνει στην έκδοση 5 αντί για 5.1 στα μονοκαρτα. Θέλω να ελπίζω ότι αυτό γίνεται λόγω επικείμενης αναβάθμισης σε Android 6 εμενα ειναι dual sim unbranded και δεν εχω κανενα απο τα προβληματα που λες... εμενα ΦΥΣΑΕΙ το κινητο Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_T2008 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 (edited) Μετά απο ενα μηνα χρησης έχω τις εξης παρατηρησεις: 1) οι κάμερες είναι απαραδεκτες. Τέτοια ποιότητα εικόνας βρίσκεις σε κινητά με 5mp κάμερα χωρίς υπερβολή. Έχουμε περάσει κινέζικα απο τα χεριά μου με πολύ πιο ποιοτικες 8αρες κάμερες. Οχι 13αρα... 2) Η αυτονομία της μπαταρίας είναι επιεικώς απαράδεκτη. Μετά βιας 15 ώρες 3) Η ποιότητα κλήσης στην δικη μου ROM είναι ενοχλητικά κακή. (B170 dual sim). Χορεύει πάνω στο αυτί μου το HD voice και μάλιστα κατα την εναλλαγή χάνεις τον ήχο του άλλου με αποτέλεσμα να μην ακούς ολόκληρες λέξεις 4) Η οθόνη έχει μουντα χρώματα και τελείως αδύναμη φωτεινότητα. Το Y6 έχει καλύτερη οθόνη και είμαι πολύ πιο οικονομικη συσκευή 5) σε dual sim έχουμε μείνει στην έκδοση 5 αντί για 5.1 στα μονοκαρτα. Θέλω να ελπίζω ότι αυτό γίνεται λόγω επικείμενης αναβάθμισης σε Android 6 Άποψη σου μάλλον, 1. εγώ την θεωρώ καλή, όχι άριστη αλλά καλή για φωτογραφίες επαγγελματικές υπάρχουν οι φωτογραφικές μηχανές. 2. Μου κρατάει 3 με 4 μέρες, είναι καθαρά θέμα του τι ζητάς από το κινητό σου να κάνει μέσα σε 15 ώρες. 3. Ή ποιότητα κλήσης έχει αναφερθεί επανειλημμένα εδώ μέσα σαν πρόβλημα μόνο όμως από αυτούς που χρησιμοποιούν hd voice. 4. Ή φωτεινότητα είναι καλη προς μετρια, βάλτο στο αυτόματο. 5. Ή αναβάθμιση για την 5.1 σταμάτησε όπως λένε διάφορα ευρωπαϊκά site γιατί δουλεύουν πλέον την 6.0. Άποψη μου, πάντα φιλικά! Και όπως λέει και ο φίλος Celtic πιο πάνω το κινητό φυσάει!!! (Dual sim unbranded) Edited January 21, 2016 by nikos_T2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts