Jump to content

hobit

Members
  • Δημοσιεύσεις

    120
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

hobit's Achievements

  1. Εχω εγκαταστησει το gkobu αλλα δεν μπορω να δω αθλητικα παρα μονο σε λιγα addons,Ειναι θεμα καποιας ρυθμισης η πρεπει να εγκαταστησω καποιο αλλο addon για αθλητικα.
  2. Καλημερα.Εδω και λιγες μερες το κινητο αρχισε να εχει προβλημα με την μπαταρια.Δεν φορτιζει εως το 100% παρα φτανει εως 95% με διαφορετικους φορτιστες και αποφορτιζεται πολυ γρηγορα ιδιαιτερα οταν ειναι ανοικτο το wifi.Δεν εγκατεστησα καποια εφαρμογη προσφατα ουτε και καινουργια ρομ.Ειχε μονο μια πτωση απο την οποια εσπασε η οθονη.Εψαξα στο νημα για κατι αντιστοιχο αλλα δεν βρηκα κατι.Καποια ιδεα το τι συμβαινει?Θα ανεβασω και φωτο απο την καταναλωση της μπαταριας.
  3. Μηπως ειναι ρυθμισμενη η εφαρμογη να λειτουργει μονο με δεδομενα και οχι με wi fi.
  4. Προσπαθησα και πανω απο την 16 και αφου καταργησα το kodi απο τα προγραμματα και το αποτελεσμα ηταν το ιδιο.Απορω και εγω τι συμαβαινει γιατι εχω εγκαταστηση πολλες φορες το kodi και σε win και σε android και δεν ειχα ποτε προβλημα.Την 16.1 και στο pc και στο laptop την ειχα εγκαταστηση χωρις προβλημα.Μηπως καποια αλλη εφαρμογη οπως το aceplayer το εμποδιζει να τερξει?
  5. Δεν μου ανοιγει για να μπορω να κανω ολα αυτα.
  6. Ουτε με αυτον τον τροπο καταφερα κατι.Εγκατεστησα και στα δυο την 16.1 και δουλευει κανονικα και δεν ειχαν χαθει τα addons και τα repositorys που ειχα.Μηπως καποια απο αυτα δεν ειναι συμβατα με την 17.1 και δεν την αφηνουν να τρεξει?Να τα σβησω ολα με fresh start πτιν εγκαταστησω την 17.1?
  7. Μολις το ειδα.Θα το δοκιμασω.Κανει και για win7?
  8. Το ιδιο προβλημα και στο laptop εκανα εγκατασταση την 17.1 πανω απο την 16.1 και δεν μου ανοιγει.Μεχρι τωρα και στο pc με win7 και στο laptop με win10 η 16.1 δουλευε κανονικα.Τι μπορει να συμβαινει?
  9. Αυτη την στιγμη δεν ειμαι στον υπολογιστη αλλα δεν θυμαμαι κατι τετοιο.Ειχα την 16.1 και την διεγραψα μαζι με τα δεδομενα της.Σε laptop με win10 αξιζει να βαλω την 17.1 η να αφησω την 16.1.
  10. Η 17.1 ειναι συμβατη με windows 7;Κανω την εγκατασταση αλλα δεν μου τρεχει.
  11. Σε smartphone με android 6.0 ειναι προτιμοτερο το spmc?Στηνεται με τον ιδιο τροπο και εχει τις ιδιες δυνατοτητες με το kodi?
  12. Ευχαριστω παω you.gr για μαυρο.
×
×
  • Create New...