Jump to content

VeRDe

Members
  • Δημοσιεύσεις

    273
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About VeRDe

  • Ημ. Γέννησης 06/03/1989

VeRDe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. VeRDe

    Huawei P8 Lite

    :lol::lol::lol::lol: Βάλε τώρα και το ιστορικό φόρτισηςνα δούμε πόσες φορές φορτίστηκε και πόσο άνοιξε το wifi... :lol::lol::lol::lol: ΥΓ. επίσης απ'οτι βλέπω δεν χρησιμοποιείς την δεύτερη sim.
  2. VeRDe

    Huawei P8 Lite

    δουλεύω σε κατάστημα πολυεθνικης με κινητά. λίγο δύσκολο να αγόραζα από skroutz. εξακολουθείς να επιμένεις και να εκτίθεσαι.Οσο για την μπαταρία οι μόνες εφαρμογές που τρέχουν στην RAM είναι οι εξής: dropbox, viber και google services. Δεν έχω ούτε καν Facebook - messenger. με ανοιχτά δεδομένα δεν υπάρχει καμία διαφορά στην αυτονομία. 2,5 ώρες max οθόνη βγάζει. μπορώ να ανεβάσω φωτο με P9 lite δίπλα δίπλα και θα δειτε τι εστι καλη φωτεινότητα. οτι και να λέτε το P8 lite σε μπαταρία και φωτεινότητα είναι φαουλ.
  3. VeRDe

    Huawei P8 Lite

    Το ένα είναι P8 Lite με B181 Android 5.1 Το άλλο είναι P8 Lite με B564 Android 6.0 Και τα δύο είναι σε χειροκίνητα μέγιστη φωτεινότητα. Παρακαλείσθε να βρείτε ποιο από τα δύο έχει +20 έως +30% περισσότερη μέγιστη φωτεινότητα όπως λέτε που απέκτησε με την marshmallow. :lol::lol::lol::lol: Και placebo και παραπληροφορείτε τον κόσμο. Τα ίδια και με την μπαταρία. Η μέγιστη φωτεινότητα είναι τα ίδια *****. Αυτό που άλλαξε και έχετε ενθουσιαστεί χωρίς λόγο έιναι ότι όταν προσαρμόζεται η φωτεινότητα σε κλειστούς χώρους είναι ρυθμισμένο να δίνει παραπάνω φως. Εκεί που δεν χρειάζεται πρακτικά... :)
  4. VeRDe

    Huawei P8 Lite

    Ο...... άλλος έβαλε ένα P8 Lite με B181 δίπλα δίπλα σε φουλ φωτεινότητα και τα δύο και δεν είδε καμία διαφορά. Απέδειξε το αντίθετο... μέχρι τότε απλά σας ξεγελαει οτι η αυτόματη φωτεινότητα δίνει μεγαλύτερη ένταση σε συγκεκριμένες συνθήκες. στην μέγιστη όμως είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.
  5. VeRDe

    Huawei P8 Lite

    Να πω και εγώ τις εντυπώσεις μου από την marshmallow. Μετά από 4 μέρες που την έχω, οι μόνες ουσιαστικές διαφορες που είδα είναι στην απόκριση των εργοστασιακων εφαρμογών (πχ εφαρμογή κλήσεων), σε κάποιες διορθώσεις σε bug και λίγο πιο επιθετική αυτόματη φωτεινότητα οθόνης. κατά τα άλλα ούτε καλύτερη αυτονομία βλέπω (η μπαταρία με μόλις 2:30 ώρες οθόνη είναι στο 20%), ούτε έχει καλύτερη μέγιστη φωτεινότητα και το πρόβλημα της αθλιας ποιότητας κλησεων με την εναλλαγή του hd voice παραμένει. Την κάμερα δεν την έχω ελέγξει αλλά έτσι κ αλλιώς χρησιμοποιουσα το open camera που έδινε πολύ καλύτερη οξύτητα στις φωτογραφίες. Η αυτονομία παραμένει κακιστη και είμαι και χρήστης που το μονο που τρέχει παρασκήνιο είναι viber, dropbox και τα e-mail. ούτε fb-messenger έχω, ούτε άλλες εφαρμογές που να τρέχουν παρασκήνιο..
  6. εννοείται. ο βασικότερος λογος είναι η εγκατάσταση του adaway.
  7. VeRDe

    Huawei P8 Lite

    να ρωτήσω κάτι που δεν έχει ειπωθει σίγουρα... Root στην 6 παίζει; Το θέλω για το adaway και μόνο. Δεν τις αντέχω τις διαφημίσεις..:X
  8. VeRDe

    Huawei P8 Lite

    Θα έρθει η 6 επίσημα στην Ελλάδα ποτέ ή θα μας γκαστρωσει;
  9. VeRDe

    Huawei P8 Lite

    Η φωτεινότητα της οθόνης του είναι επιπέδου turbo-x των 70€ δυστυχώς...
  10. VeRDe

    Huawei P8 Lite

    Χωρίς σε καμία περίπτωση να θέλω να κάνω τον συνήγορο της Huawei. Άλλωστε είμαι ο πρώτος που έχω εκφράσει δυσαρέσκεια για την συσκευή και ιδίως για την φωτεινότητα, την ποιότητα κλήσης και την ποιότητα κατασκευής. Περιμένω πως και πως την επίσημη OTA και δεν θα βαλω κάποια άλλη γιατί δεν έχω χρόνο για τον παραμικρό πειραματισμο. Όμως θεωρώ οτι υπερβαλλουμε στην συγκεκριμένη περίπτωση. Υπάρχει ένα κράξιμο στην Huawei λες και όλη η υπόλοιπη Ευρώπη έχει πάρει το Update. 3 χώρες το έχουν πάρει και την κατηγορείτε λες και έχει αργήσει τραγικά ο Έλληνας αντιπρόσωπος. Κλείνω το off-topic απλα ήθελα να το πω.
  11. VeRDe

    Huawei P8 Lite

    Δηλαδή για να καταλάβω, έχει βελτιώσει η αναβάθμιση σε marshallow την φωτεινότητα της οθόνης σε εξωτερικούς χώρους; Δεν το έχω ξανα δει στην ζωή μου αυτό. Να αλλάζει η μέγιστη φωτεινότητα hatdware μέσω αναβάθμισης στο software..
  12. VeRDe

    Huawei P8 Lite

    Αν δεν έρθει μέσω OTA δεν ακουμπώ...
  13. VeRDe

    Huawei P8 Lite

    Πάντως η κατάσταση με την μπαταρία είναι τραγική στην 5.0.1 Αντε να έρθει η 6 επίσημα μήπως γλυτωσουμε... https://www.dropbox.com/s/anc3npqgoyr0ps2/Screenshot_2016-04-26-16-53-12.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/oyh1wm35ng0v3lp/Screenshot_2016-04-26-16-52-59.png?dl=0
  14. VeRDe

    Huawei P8 Lite

    Να υποθέσω ότι αυτό σημαίνει ότι είναι θέμα χρόνου να έρθει και Ελλάδα το επίσημο Update σε 6.0; δεν μπορεί μονο στην Ισπανία να το δώσει τόσο νωρίτερα..
×
×
  • Create New...